Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 22:45)
kankinkit, iskesiu, nedejuosiu....  blush2.gif

mes irgi bandom nusipelnyti slaptazodi i albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 18, 20:40)
Be PVM aisku geras dalykas pirkti-pigiau. Bet ir saskaitos negausite.. Kurios manau veliau,priduodant nama,reikes.  g.gif

cia kilo klausimas - nuo kada cia visas saskaitas kaupt reikia?koks kieno reikalas is kur perku? ar tikrai reikia tu saskaitu, gal kas susidures tiksliai atsakytu?

namukas grazus, bet kadangi man labiau patinka mazesni ir ekonomiskesni, tai nebuciau objektyvi blush2.gif svarbu jums tinka ir patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 18 sausio 2010 - 22:23
QUOTE(Rendi @ 2010 01 18, 23:20)
cia kilo klausimas - nuo kada cia visas saskaitas kaupt reikia?koks kieno reikalas is kur perku? ar tikrai reikia tu saskaitu, gal kas susidures tiksliai atsakytu?

namukas grazus, bet kadangi man labiau patinka mazesni ir ekonomiskesni, tai nebuciau objektyvi  blush2.gif svarbu jums tinka ir patinka drinks_cheers.gif

Vat butent. Skonis draugu neturi bigsmile.gif

Papildyta:
O del tos ekonomijos,dadejus prie 180 dar kelesdesimt kvadratu,as turiu savo specifine nuomone kurios nenoriu cia deklaruoti nes butinai atsiras oponentai kurie atras kontraargumentu. Tiesiog noriu parodyti nama kuris gali daugka pasakyti apie mane. 4u.gif
Papildyta:
O del tu cekiu as jau nebepirmi metai girdziu kad reikalauja cekiuku uz medziagas.. Na,bet negaliu garantuoti 100% kad butinai reiks. Bet niekada,nesakyk niekada.
Atsakyti
truputi vel isikisiu ax.gif
paskaiciau apie saskaitas, negi tikrai? tai jeigu perki is zmogaus likucius ir t.t. ar kazkas pan? toks ispudis susidaro jog tik turtingieji gali statytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2010 01 19, 01:19)
truputi vel isikisiu ax.gif
paskaiciau apie saskaitas, negi tikrai? tai jeigu perki is zmogaus likucius ir t.t. ar kazkas pan? toks ispudis susidaro jog tik turtingieji gali statytis g.gif

aš kaupiu visas, realiai gaunasi taip, kad vis tiek tų sąskaitų daug, aš jau storą bylą turiu. Galima būtų paminklą pastatyti tam, kad be sąskaitų pasistatys thumbup.gif
Papildyta:
Sąskaitų neturime pamatų akmenims, kurie buvo vežti suradus ekspress kontakte, varžteliams, pirktiems turguje ir pan. bet dauguma su sąskaitomis arba čekiais, čekių irgi atskirą segtuvą turiu, bėda tik ta, kad čekiai per laiką išdyla biggrin.gif Manau niekas smulkmeniškai nežiūrės, nebent pagrindinių medžiagų, pamatę tokią krūvą turėtų studijuoti pusę dienos biggrin.gif
Atsakyti
Butent, jeigu imti kiekvienam varzteliui saskaita tai doh.gif

na taip yra keletas saskaitu ir pas mus, nuo stambensiu pirkiniu, bet visos smulkmenos schmoll.gif nes daug ka prisigaudem irgi is kontakto, ten saskaitu neraso lotuliukas.gif
nors cia turbut priduodant nama reikalingos g.gif , o priduoti tai ansu turbut labai mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2010 01 19, 09:16)
Butent, jeigu imti kiekvienam varzteliui saskaita tai  doh.gif

jeigu pirksi parduotuvėje, nors ir nestambias prekes - visada imk čekius arba sąskaitas, neišmesk jų - kuo daugiau tuo geriau thumbup.gif Aš viską saugau ir praktiniais sumetimais, kartais reikia pažiūrėti kiek kainavo konkrečios prekės smile.gif
Atsakyti
su tom saskaitom sakykit ka norit, nera logikos doh.gif devetu plytu pavz negaliu pirkt, is ekspres konktakto negaliu pirkt?? doh.gif ka cekiu parodymas keicia namo pridavime? Manau svarbiausia turi buti saugumas, galimybe jame gyvent, o ne mano pirktu medziagu kaina. Bankui dar sutikciau, kad gaaaal kazko reiktu, bet nama priduodant schmoll.gif g.gif aisku nesigincyju, cia lietuva, stebuklu krastas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 19 sausio 2010 - 09:09
QUOTE(Rendi @ 2010 01 19, 09:09)
su tom saskaitom sakykit ka norit, nera logikos doh.gif devetu plytu pavz negaliu pirkt, is ekspres konktakto negaliu pirkt?? doh.gif ka cekiu parodymas keicia namo pridavime? Manau svarbiausia turi buti saugumas, galimybe jame gyvent, o ne mano pirktu medziagu kaina. Bankui dar sutikciau, kad gaaaal kazko reiktu, bet nama priduodant  schmoll.gif  g.gif aisku nesigincyju, cia lietuva, stebuklu krastas smile.gif

visko gali but del tu saskaitu... vienais metais nereikia, o gal kitais reikes... stebuklu salyje tikrai gyvename... blush2.gif

o as galvoju, kad del saskaitu nebuvimo turetu rupintis FTT thumbup.gif o ne mes galva kvarsintume.. kur gauni pigiau ten ir perki... bus tu cekiu ar nebus cia jau kita kalba - svarbiau kad pastatytas namas butu.... kokybiskas ir pigus lotuliukas.gif
Atsakyti
laba,

cekiu kol kas niekas nereikalavo. bet kokybes sertifikatu pagrindinem statybinem medziagom prireiks tvarkant namo pridavima.

cekiu gali prireikti, jei kur nors kada nors uzkliusit mokesciams ax.gif , arba FNTT biggrin.gif

su tuo aidu matysim. baldai kaip jau ir sustatyti kurie galetu itakoti si reikala. nieko papildomai nepastatysiu, nebent kazkokia mini spinteliu kombinacija svetaineje telikui ir smulkmenoms. belieka takai ir uzuolaidos. na, gal dar kada gyvenyme milijona islosiu, tai tuomet labai noreciau paveikslu is galerijos.
del pertvaros net nedvejojau, statysiu butinai... kad nors biggrin.gif , atsiradus pirmai galimybei.

ornamenta stiklui nusiziurejau Migdole. ten kazkada buvo pastatyta ji ekspozicijoje. tik vat ar toks variantas pas mane tiktu ar ne... cia jau klausymas g.gif

o siaip tai, stogas yra. silta. patys sau seimininkai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 01 19, 10:09)
su tom saskaitom sakykit ka norit, nera logikos doh.gif devetu plytu pavz negaliu pirkt, is ekspres konktakto negaliu pirkt?? doh.gif ka cekiu parodymas keicia namo pridavime? Manau svarbiausia turi buti saugumas, galimybe jame gyvent, o ne mano pirktu medziagu kaina. Bankui dar sutikciau, kad gaaaal kazko reiktu, bet nama priduodant  schmoll.gif  g.gif aisku nesigincyju, cia lietuva, stebuklu krastas smile.gif

Na,mano zinios stiliuje-girdejau is draugu,bet girdejau ne is vieno. Tipo parodai kad nevogtos medziagos,ir t.t. Na cia didele politika kuri remiasi i mokescius kurie nubyra valstybei.. Seip tai labai apsunkina statybas nes negali pirkti pigesniu gerybiu. Bet jei taip ir yra,manau jei ir nesurinksi 10% visu saskaitu tai nieko tokio. Beje kazkada senei skaiciau straipsni kad zmogus norejo priduoti nama ir reikalavo visu cekiu,kadangi jis zinoma neturejo,viena gera teta pasiule suklastoti dokumentus,bet gavosi snipstas nes klasta isaiskejo ir tada tai prasidejo problemos..
Nezinau,gal dabar taip nera. g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 19, 09:24)
Na,mano zinios stiliuje-girdejau is draugu,bet girdejau ne is vieno. Tipo parodai kad nevogtos medziagos,ir t.t.  Na cia didele politika kuri remiasi i mokescius kurie nubyra valstybei..  Seip tai labai apsunkina statybas nes negali pirkti pigesniu gerybiu. Bet jei taip ir yra,manau jei ir nesurinksi 10% visu saskaitu tai nieko tokio. Beje kazkada senei skaiciau straipsni kad zmogus norejo priduoti nama ir reikalavo visu cekiu,kadangi jis zinoma neturejo,viena gera teta pasiule suklastoti dokumentus,bet gavosi snipstas nes klasta isaiskejo ir tada tai prasidejo problemos..
Nezinau,gal dabar taip nera. g.gif

anksciau, tam kad priduoti nama, reikejo irodyti mokesciams pajamu saltinius. tai ta intencija didesne dalis namu Medelyne ilgai nebuvo priduota.
nepasakysiu tiksliai nuo kuriu metu, bet si nuostata buvo panaikinta.

beliko tik sertifikatai (plytoms, cementui, metalui, stogo dangai ir pan. pan....), na ir projektai inzinieriniams tinklams (nuo ivadu i namus iki elektros instaliacijos), plius sistemu montavimo ir isbandymo aktai.

pasistudijuokit namo pridavimui reikalingu pateikti dokumentu sarasa (savada).

biesai uzmeciau aki i projekta. dar vienu zingsniu arciau link svajones mirksiukas.gif thumbup.gif
man iskylo klausymas, koks sildymo tipas numatytas antrame aukste? nors patalpu turis nedidukas (nes mansardoje), bet langai manau pakankamai dideli. tai var "ridijatoriams" nematau vietos biggrin.gif

Atsakyti