Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(masajugi @ 2010 01 18, 15:47)
issirinkom dizaineri Pulaski, cia mano skonio baldai  smile.gif

http://www.homegalle...op/pulaski_291/

na jau paskendau toje nuorodoj doh.gif
o jusu issirinkti, tai sakyciau labai jau solidus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 18, 16:23)
na, net ir nezinau.... kazkaip sekasi  biggrin.gif

ka daryciau kitaip?  g.gif

neatsisakyciau tamburo, sandeliuko (man jo truksta).
atskirciau virtuve nuo kitu patalpu (ka ir ruosiuosi padaryti, kaip tik atsiras tam reikalui pinigeliu. nors gartraukis pakankamai galingas, vis viena jauciasi kvapai namuose ir erzina jo keliamas triuksmas (nebent turetu buti jis dar galingesnis bet ir tylesnis, kas veikiausiai itakoja ir nemazai jo kainai).

kazkaip bandyciau projektuoti  patalpas pirmame ir antrame aukste taip, kad triuksma keliantys prietaisai ir garsai  arba butui sdestyti toliau nuo laiptu, ar kad galima butu pirmame aukste patalpa atitverti pertvara (dabar to padaryti tiesiog neimanoma). kazkaip pas mus labai aidi. tai arba girdim telika visi, ir pirmame ir antrame aukste esantys (nors duris ir uzsidarom), arba jo negirdi niekas  biggrin.gif . beje girdi virsuje ir kai as kuiciuosi virtuveje...(kai barska puodai, bliudai) na kaip kokiose kalnuose  doh.gif
gal kai pasikabins portjeros ir pasities takai, tai nesigirdes  g.gif 

tai kol kas butu tiek....

Butent,kai bus daugiau daigtu ir garsas tures kur luzti ir susigerti,aido nebebus . Nepamenu ar pas jus plyteles.. jei plyteles tai taipogi padidina garso sklidima,bet viskas susitvarkys. Pvz as bute specialiai kad geriau skambetu namu kinas,dejau garsa sugeriancias plokstes,kad skambesys geresnis butu. Gali buti kad ir name taip darysiu.. bigsmile.gif
Papildyta:
Beje,labuka visiem smile.gif Tik pora dienikiu nebuvau prie kompo,o ohoho kiek prirasyta smile.gif

Galiu pasigirti kad turiu galutini projektukaa jau . Imesiu i musu tinklapi greitu laiku. Architektas neispeike mano kurybos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(karolag @ 2010 01 18, 16:24)
Man mano svajonių durys tiesiog nuplaukė išmatavus angas: virsuj jos 2,2 - 2,3 blink.gif  Tai jau standartinės atkrito. taip pat angos kai kur storesnės ax.gif  Tai teko rinktis pas garazinius is baisiu graziausias verysad.gif  Vakar ziauriai sunkiai sekes tai padaryti. Na tikiuos neatrodys baisiai. Tiesiog finansiškai pas kitus būtų skausminga gamintis: 11 štukių reikia. Tai su tais sutarėm po 650 su įdėjimu, plius mūsų lankstai, rankenos. Bus faneruotos.

savaitgali vaziavau pro tavo namuka (i miska pasivazineti) smagiai ruko dumelis pro kamina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2010 01 18, 17:46)
Uztat as ir laikiausi isikibusi varianti, kad virtuve butu atskiriama stumdomomis durimis - nustumei ir bendrauji su tauta, jei bardakelis ar nenori triuksmauti - uzstumei. Aisku, toks sprendimas irgi papildomai kainuoja doh.gif , bet neatsisakiau jo, nors buvo kas durninio...

Janna, nepaisant visko, pasiekei savo tiksla - GYVENI SAVO NAMUKE thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O tai svarbiausia.

Man taippat mintele sukasi apie stumdoma stikline pertvara,jei ka.. Bet bus matyt veliau,jei bus poreikis.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 18, 20:24)
Man taippat mintele sukasi apie stumdoma stikline pertvara,jei ka.. Bet bus matyt veliau,jei bus poreikis.

Pas mus bus stumdomos durys, bet is ko - dar neturiu vizijos. Gal medines??? g.gif
Biesai, mesk greiciau projektuka i neta - labai jau smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 18 sausio 2010 - 19:52
QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 17:26)
Siandien skambinau i viena firma Kaune, kur parduoda FIBO blokelius, tai 20cm storio, butu po 275 lt uz m3.. Atvezimas i siaulius kaip ir nemokamai...  thumbup.gif  tik iskrovimas turetu buti paciu...  verysad.gif
Taip pat del neoporo 1x0,5x0,2... kaina uz m3 butu po 135 lt.... bet, deja, patiems vaziuot ir pasiimt is kauno reiktu verysad.gif

ieskom ka nors gero toliau....  ax.gif

Žinoma čia jūsų reikalas,bet niekaip nesuprantu,kam pirkti Kaune,jei čia pat galima už tą patį nusipirkti? BA prekyboje 20cm blokeliai kainuoja 279 lt,,o jei dar pirksit visam namui,tikrai vadybininkas nuleis dar .Atvežimas pilnom mašinom nemokamai ir dar nemokamai iškrauna. Mums atvežė mašina su fiskaru ,dar su priekaba buvo,tai atvežė ir iškrovė. O jei ten paieškotumėt Kauno keliu tokių pat keramzitinių blokelių,tai dar pigiau jie būtų manau. Jei dar nepradedat mūryti,laukit akcijų. Man vasarą pasisekė -buvo nemaža akcija blokeliams(apie 240 lt fibo kauno kelių),cementas visą laiką po 9.9.O kai reikėjo stogą dėt tai ir šiferis buvo po 14 litų Baltijos banga. Medieną po 450 gavau. Kiek ji dabar nežinau.
Pažiūrėjau-Kauno keliu KB 5 blokeliai 263 lt ,tik 25cm,kažkodėl nėra 20,seniau buvo.
http://www.eshop.b-a...iniai_blokeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 18 sausio 2010 - 20:02
QUOTE(airise @ 2010 01 18, 19:55)
Žinoma čia jūsų reikalas,bet niekaip nesuprantu,kam pirkti Kaune,jei čia pat galima už tą patį nusipirkti? BA prekyboje 20cm blokeliai kainuoja 279 lt,,o jei dar pirksit visam namui,tikrai vadybininkas nuleis dar .Atvežimas pilnom mašinom nemokamai ir dar nemokamai iškrauna. Mums atvežė mašina su fiskaru ,dar su priekaba buvo,tai atvežė ir iškrovė. O jei ten paieškotumėt Kauno keliu tokių pat keramzitinių blokelių,tai dar pigiau jie būtų manau.  Jei dar nepradedat mūryti,laukit  akcijų. Man vasarą pasisekė -buvo nemaža akcija blokeliams(apie 240 lt fibo kauno kelių),cementas visą laiką po 9.9.O kai reikėjo stogą dėt tai ir šiferis buvo po 14 litų Baltijos banga. Medieną po 450 gavau. Kiek ji dabar nežinau.
Pažiūrėjau-Kauno keliu KB 5 blokeliai 263 lt ,tik 25cm,kažkodėl nėra 20,seniau buvo.
http://www.eshop.b-a...iniai_blokeliai

cia tik siaip... Niekas ir nezada pirkt is kauno kai siauliuose galima ir ne is BA prekybos pirkt pigiau... cia daugiau buvo ziurima neoporo, nes nelabai radau BA sito malonumo... ax.gif
juk galima gaut didesniam kiekiui ir didesniu nuolaidu ir dar pameginkt pirkt be PVM blush2.gif tada kaina butu visai smagi...
o kas liecia FIBO, juk juos kaip ir siauliuose galima... tai galima nuvykt i gamykla ir ten pasidometi... Jei ryt turesiu laiko, tai pameginsiu nuvykt tenai ir pasidometi kaina su nuolaidike mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 20:09)
cia tik siaip... Niekas ir nezada pirkt is kauno kai siauliuose galima ir ne is BA prekybos pirkt pigiau... cia daugiau buvo ziurima neoporo, nes nelabai radau BA sito malonumo...  ax.gif
juk galima gaut didesniam kiekiui ir didesniu nuolaidu ir dar pameginkt pirkt be PVM  blush2.gif tada kaina butu visai smagi...
o kas liecia FIBO, juk juos kaip ir siauliuose galima... tai galima nuvykt i gamykla ir ten pasidometi... Jei ryt turesiu laiko, tai pameginsiu nuvykt tenai ir pasidometi kaina su nuolaidike  mirksiukas.gif

kiek aš domėjausi,tai net pažįstamiems nepardavinėja tiesiai iš gamyklos. Tiktai per parduotuves. Bandyk,gal tu būsi laimingas lotuliukas.gif
O kur dar pigia radai fibo-Alnidoj gal? Kai aš ieškojau tai jie net į kalbas nėjo pigiau kad duot.Tai tik BA susitarėm.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 01 18, 20:15)
kiek aš domėjausi,tai net pažįstamiems nepardavinėja tiesiai iš gamyklos. Tiktai per parduotuves. Bandyk,gal tu būsi  laimingas lotuliukas.gif
O kur dar pigia radai fibo-Alnidoj gal? Kai aš ieškojau tai jie net į kalbas nėjo pigiau kad duot.Tai tik BA susitarėm.

ot imsiu ir busiu laimingas thumbup.gif pasiziuresiu ka sakys tie gamyklininkai... o jei jau niekas i kalbas neis, tada pasiimsiu kazkokia BA nuolaidu kortele is draugo (jis kai statesi nama tipo daug nuolaidos dave) ir pameginsiu prasisukti.... dar viena mintis, per statybos firma (reikia turet pazistamu) tada galima pirkt be PVM blush2.gif

o svarbiausia, tai paziuresiu rytoj, is ko statyt nama siulys architektas... ax.gif tada prasides nuolaidu gaudymo metas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 21:09)
cia tik siaip... Niekas ir nezada pirkt is kauno kai siauliuose galima ir ne is BA prekybos pirkt pigiau... cia daugiau buvo ziurima neoporo, nes nelabai radau BA sito malonumo...  ax.gif
juk galima gaut didesniam kiekiui ir didesniu nuolaidu ir dar pameginkt pirkt be PVM  blush2.gif tada kaina butu visai smagi...
o kas liecia FIBO, juk juos kaip ir siauliuose galima... tai galima nuvykt i gamykla ir ten pasidometi... Jei ryt turesiu laiko, tai pameginsiu nuvykt tenai ir pasidometi kaina su nuolaidike  mirksiukas.gif

Be PVM aisku geras dalykas pirkti-pigiau. Bet ir saskaitos negausite.. Kurios manau veliau,priduodant nama,reikes. g.gif
Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 21:24)
ot imsiu ir busiu laimingas  thumbup.gif pasiziuresiu ka sakys tie gamyklininkai... o jei jau niekas i kalbas neis, tada pasiimsiu kazkokia BA nuolaidu kortele is draugo (jis kai statesi nama tipo daug nuolaidos dave) ir pameginsiu prasisukti.... dar viena mintis, per statybos firma (reikia turet pazistamu) tada galima pirkt be PVM  blush2.gif

o svarbiausia, tai paziuresiu rytoj, is ko statyt nama siulys architektas...  ax.gif  tada prasides nuolaidu gaudymo metas  thumbup.gif

man architektas siule is fibo statyti,bet as pasakiau kad statysiu is arko ir viskas. Tuom siulymai ir pasibaige smile.gif Tik galvojau trisluoksne deti siena,bet persigalvojau kad bus dvisluoksne...
bigsmile.gif
Atsakyti
Imeciau fotkiu,bekit pasmalsauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 18, 21:22)
Imeciau fotkiu,bekit pasmalsauti  bigsmile.gif

Cha kaip juokinga... biggrin.gif su malonumu bekciau pasmalsauti, bet kad neileidziate arba nezinau kur albumas blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=-Tjw32TXA-g

gal kam nors bus idomu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimingas: 18 sausio 2010 - 21:36
QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 22:33)
Cha kaip juokinga...  biggrin.gif  su malonumu bekciau pasmalsauti, bet kad neileidziate arba nezinau kur albumas blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=-Tjw32TXA-g

gal kam nors bus idomu....

Patikek manim,as irgi visaip beldziaus i tuos vartus ilgai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 18, 21:40)
Patikek manim,as irgi visaip beldziaus  i tuos vartus ilgai..  bigsmile.gif

kankinkit, iskesiu, nedejuosiu.... blush2.gif
Atsakyti