QUOTE(jova @ 2010 01 20, 18:21)
Dovis, juk vitrinos pas tave nerasoja ane?

atrodo tikrai nei karto nebuvo aprasojusios kiek buvau...
Nu nerasoja. Tik vienoj patalpoj pasidarem pravala. Skalbykloje padare oro padavima,o istraukimo nera

Tai turiu mikroventiliacija atidaryti arba duru neuzdaryti, kitaip upeliai per langa bega.
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 20, 22:12)
Papildyta:
As tai vienareiksmiskai rinkciaus indukcine . Ji taupesne,greiciau viskas uzzsyla,greiciau atsala,vadinasi lengviau koreguoti gamybos procesa

Aisku ji brangesne,plius puodu specialiu reikia.. Bet ko nepadarysi del patogumo..
Pas mus indukcine ir jokios kitos nenoreciau. Kodel kiti nori dujiniu as niekaip neikertu. Vien ka reiskia valymas. Sita nubraukei ir viskas. O su dujine, kol viska iskilnoji ,isvalai, vel sudelioji. Pats slyksciausias darbas

O mums puodu reikejo, tai ne beda tie pokyciai
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 21, 09:11)
Kai dujos namie-net nemastai apie indukcines ..
Cia delekonomiskumo ar del ko toks poziuris?
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 21, 13:19)
Labas,
mes sprendziame ar daryti grindini ir antrame aukste,ar kabinti radijatorius? patarkit kaip jus pasidare ar darysit?
Is pat pradziu prisiklause visokiu patareju ir mes buvom nusprende kambariuose kabinti radiatorius. Bet kai pagal kvadratura kambariu pradejo skaiciuoti kokio dydzio cia tu radijatoriu reiktu. Tai nebenorejau as to vaizdo. Gana dideliu musu atveju reikejo. Tai greitai nusprendziau,kad bus grindinid. Ir nei trupucio nesigailiu. Oras gal kiek sausesnis. Bet man tai nesudaro jokio diskomforto. Buvau uzsimanius oro drekintuvo, bet cia daugiau del odos,nei del nosies

Kitam name vel daryciau grindini
QUOTE(jova @ 2010 01 21, 14:41)

pas mus jei butu dujos tikrai nebuciau net svarscius pirkti indukcine.
Apie ka tu cia