Cia mano pirmas IVF. Gydausi BAK. Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2
. Nors gal anksti dar, bet neiskenciau. Tikro atsakymo reikia laukti apie ketvirtadieni. O negali crinonas apgaudineti testuku?

QUOTE(Justytė @ 2010 01 16, 01:10)
Cia mano pirmas IVF. Gydausi BAK. Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2
. Nors gal anksti dar, bet neiskenciau. Tikro atsakymo reikia laukti apie ketvirtadieni. O negali crinonas apgaudineti testuku?

Crinonas tikrai negali . Bet jei leido pregnili, tai tada nuo pregnilio gali rodyti skaiciukus( arba nuo ovitrelio). Jei neleido, vadinasi kabinasi leliukas, bet dar tikrai anksti, pakentek ir pakartok krauja ketvirtadieni. Sekmes
Merginos, gal patartumėte, nes nerandu informacijos vaistų lapelyje - ESTROFEM geriau gerti rytais ar vakarais, prieš valgį ar po valgio? O gal išvis nėra jokio skirtumo, jei nieko neparašyta?

QUOTE(allisa @ 2010 01 16, 13:27)
zinoma, ateis

o cia is asmenines nedideles patirties:
merginos, jei kam bus hiperstimuliacija..max venkite gultis i ligonine. pasirodo ten lasinami vaistai surisa antrogenus, kas pasunkina (cia svelniai tariant) embriono implantacija..

Papildyta:
QUOTE(Zaizute @ 2010 01 16, 15:21)
Merginos, gal patartumėte, nes nerandu informacijos vaistų lapelyje - ESTROFEM geriau gerti rytais ar vakarais, prieš valgį ar po valgio? O gal išvis nėra jokio skirtumo, jei nieko neparašyta? 

stai ka radau: estrofem Vartokite po 2mg tabletę per parą, geriau kasdien tuo pačiu metu, kol suvartosite visas tabletes.

Papildyta:
Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2

o po sprogtuku praejo 14 d?

na lubutis prisiduodu siandien pradejau leistis vaistukus ir auginti derliu

QUOTE(Meškutex @ 2010 01 16, 17:17)
sėkmės tau

VELI,kaip man buvo hiperstimuliacija bijojau gultis į ligoninę,būtent dėlto,nes kažkur apie tai buvau skaičiusi

įdomu kaip čia yra

QUOTE(allisa @ 2010 01 16, 18:13)
VELI,o iš kur tu šitą informaciją sužinojai,nes kiek žinau forume viena iš mūsų per hiperstimuliaciją ligoninėje gulėjo ir viskas turėjo labai gražią pabaigą
įdomu kaip čia yra

įdomu kaip čia yra

is asmenines patirties. man 3 superines blastocistos atsisake implant.

as kazkaip praleidau ta info apie ligonine

Meškutex kokybisko derliaus tau

QUOTE(VELI @ 2010 01 15, 19:44)
Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2
.

Oi mergaites, kaip liudna

Na bet nosis aukstyn - ir pirmyn i sviesesne ateiti

Justyte, o pas ka BAK'e lankeisi?
QUOTE(Meškutex @ 2010 01 16, 17:17)
Didelio derliaus ir laimingos pabaigos

QUOTE(Zaizute @ 2010 01 16, 15:21)

Šiaip pagrinde beveik visi vaistai geriami po valgio.Aš pamenu Estrofem gerdavau rytais ar popiet, kaip pasitaikydavo.
VELI

Veli, labai gaila, kad taip nutiko! Is tiesu, uzsienio klinikose, jei jau labai sunki hiperstimuliacija visus embrionus uzsaldo ir ju net nededa, nes augantis hcg po implantacijos gali labai pabloginti moters bukle. Aisku musu atveju stengiasi isspausti, kuo daugiau, nes finansai visus riboja
As suprantu, jog labai skaudu, bet raginti merginas nevaziuoti i ligonine nera gerai, nes sunki hiperstimuliacija gali baigtis labai liudnai...
As suprantu, jog labai skaudu, bet raginti merginas nevaziuoti i ligonine nera gerai, nes sunki hiperstimuliacija gali baigtis labai liudnai...
QUOTE(dizzy___ @ 2010 01 16, 18:59)
... bet raginti merginas nevaziuoti i ligonine nera gerai, nes sunki hiperstimuliacija gali baigtis labai liudnai...

paprasciausiai, kitakart analogiskoj situacijoj, rinkciausi namus