Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys...

Cia mano pirmas IVF. Gydausi BAK. Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2 g.gif. Nors gal anksti dar, bet neiskenciau. Tikro atsakymo reikia laukti apie ketvirtadieni. O negali crinonas apgaudineti testuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 16 sausio 2010 - 00:13
QUOTE(Justytė @ 2010 01 16, 01:10)
Cia mano pirmas IVF. Gydausi BAK. Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2  g.gif. Nors gal anksti dar, bet neiskenciau. Tikro atsakymo reikia laukti apie ketvirtadieni. O negali crinonas apgaudineti testuku?

Crinonas tikrai negali . Bet jei leido pregnili, tai tada nuo pregnilio gali rodyti skaiciukus( arba nuo ovitrelio). Jei neleido, vadinasi kabinasi leliukas, bet dar tikrai anksti, pakentek ir pakartok krauja ketvirtadieni. Sekmes
Atsakyti
Stiprybės visoms,kurioms nepavyko 4u.gif
Laikykitės,ateis ir mūsų eilė 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal patartumėte, nes nerandu informacijos vaistų lapelyje - ESTROFEM geriau gerti rytais ar vakarais, prieš valgį ar po valgio? O gal išvis nėra jokio skirtumo, jei nieko neparašyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 01 16, 13:27)
Laikykitės,ateis ir mūsų eilė 4u.gif

zinoma, ateis drinks_cheers.gif

o cia is asmenines nedideles patirties:
merginos, jei kam bus hiperstimuliacija..max venkite gultis i ligonine. pasirodo ten lasinami vaistai surisa antrogenus, kas pasunkina (cia svelniai tariant) embriono implantacija.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaizute @ 2010 01 16, 15:21)
Merginos, gal patartumėte, nes nerandu informacijos vaistų lapelyje - ESTROFEM geriau gerti rytais ar vakarais, prieš valgį ar po valgio? O gal išvis nėra jokio skirtumo, jei nieko neparašyta?  g.gif

stai ka radau: estrofem Vartokite po 2mg tabletę per parą, geriau kasdien tuo pačiu metu, kol suvartosite visas tabletes. g.gif gal pades ax.gif
Papildyta:
Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2  g.gif. Nors gal anksti dar, bet neiskenciau. Tikro atsakymo reikia laukti apie ketvirtadieni. O negali crinonas apgaudineti testuku?

bigsmile.gif butu nuostabu 4u.gif
o po sprogtuku praejo 14 d? g.gif jei praejo, tai NT nebeturetu rodytu ju likuciu.
Atsakyti
na lubutis prisiduodu siandien pradejau leistis vaistukus ir auginti derliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 01 16, 17:17)
na lubutis prisiduodu siandien pradejau leistis vaistukus ir auginti derliu  4u.gif

sėkmės tau 4u.gif pas ką lankaisi?

VELI,kaip man buvo hiperstimuliacija bijojau gultis į ligoninę,būtent dėlto,nes kažkur apie tai buvau skaičiusi g.gif o iš kur tu šitą informaciją sužinojai,nes kiek žinau forume viena iš mūsų per hiperstimuliaciją ligoninėje gulėjo ir viskas turėjo labai gražią pabaigą 4u.gif
įdomu kaip čia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 01 16, 18:13)
VELI,o iš kur tu šitą informaciją sužinojai,nes kiek žinau forume viena iš mūsų per hiperstimuliaciją ligoninėje gulėjo ir viskas turėjo labai gražią pabaigą 4u.gif
įdomu kaip čia yra g.gif

is asmenines patirties. man 3 superines blastocistos atsisake implant. unsure.gif daktare itaria, kad tai butent del tos priezasties.....o grazi pabaiga atsidejo neribotam laikui verysad.gif
as kazkaip praleidau ta info apie ligonine doh.gif nors is kitos puses neturejau is ko rinktis ax.gif

Meškutex kokybisko derliaus tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 01 15, 19:44)
HCG jau turiu, 1.48  verysad.gif

Pas mane testukai rodo vaiduokliukus, bet hcg tik 3,2  g.gif.

Oi mergaites, kaip liudna verysad.gif ... Na bet ir menuo nesekmingas buvo doh.gif
Na bet nosis aukstyn - ir pirmyn i sviesesne ateiti console.gif nesekmes musu neiveiks schmoll.gif
Justyte, o pas ka BAK'e lankeisi?

QUOTE(Meškutex @ 2010 01 16, 17:17)
na lubutis prisiduodu siandien pradejau leistis vaistukus ir auginti derliu  4u.gif

Didelio derliaus ir laimingos pabaigos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 01 16, 15:21)
Merginos, gal patartumėte, nes nerandu informacijos vaistų lapelyje - ESTROFEM geriau gerti rytais ar vakarais, prieš valgį ar po valgio? O gal išvis nėra jokio skirtumo, jei nieko neparašyta?  g.gif

Šiaip pagrinde beveik visi vaistai geriami po valgio.Aš pamenu Estrofem gerdavau rytais ar popiet, kaip pasitaikydavo.

VELI verysad.gif
Atsakyti
Veli, labai gaila, kad taip nutiko! Is tiesu, uzsienio klinikose, jei jau labai sunki hiperstimuliacija visus embrionus uzsaldo ir ju net nededa, nes augantis hcg po implantacijos gali labai pabloginti moters bukle. Aisku musu atveju stengiasi isspausti, kuo daugiau, nes finansai visus riboja
As suprantu, jog labai skaudu, bet raginti merginas nevaziuoti i ligonine nera gerai, nes sunki hiperstimuliacija gali baigtis labai liudnai...
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 01 16, 18:59)
... bet raginti merginas nevaziuoti i ligonine nera gerai, nes sunki hiperstimuliacija gali baigtis labai liudnai...

schmoll.gif gink D. neraginu, bet pvz mano atveju dar nebuvo tas kritinis variantas, kai be ligonines nebuciau atlaikiusi... as gyvenu nevln ir daktare pabijojo rizikuoti isleisti manes verysad.gif
paprasciausiai, kitakart analogiskoj situacijoj, rinkciausi namus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VELI: 16 sausio 2010 - 18:08