QUOTE(VELI @ 2010 01 18, 12:09)
o kaip kitoms buna? gausioms mmm?
Man tepliojo su crinono gabaliukais 11-13 dpi, paskui isvis nustojo ir tik kokia 18 dpi diena pramuse normalios mmm.
VELI Bet gal dar nenuleisk ginklu?

tau siandien 9d.p.i??? as deciausi Crinone iki menesiniu
 tau siandien 9d.p.i??? as deciausi Crinone iki menesiniu   juolab, kad ir sugalvok tu man taip anksti pasidaryt HCG
 juolab, kad ir sugalvok tu man taip anksti pasidaryt HCG   

sekmingo starto tau!
  sekmingo starto tau!   

po nepavykusio IVF jos buvo ne tik gausios, bet dar ir ilgos, kraujavau 8 dienas
  po nepavykusio IVF jos buvo ne tik gausios, bet dar ir ilgos, kraujavau 8 dienas   
   turbut cia organizmas i nesvietiskai dideles hormonu dozes taip reagavo...
  ? o atejo jau mmm?
 ? o atejo jau mmm?  

. Gydausi pas O.K. Hiperstimuliacija praejo, todel nelabai tikiu laiminga pabaiga
 . Gydausi pas O.K. Hiperstimuliacija praejo, todel nelabai tikiu laiminga pabaiga

ir vaiduokliai
 ir vaiduokliai   hiperstimuliacija ne rodiklis
 hiperstimuliacija ne rodiklis   
  nesuvokiama
 nesuvokiama   tai paskui ir nervuojates
 tai paskui ir nervuojates   

ir vaiduokliai
 ir vaiduokliai   hiperstimuliacija ne rodiklis
 hiperstimuliacija ne rodiklis   
  nesuvokiama
 nesuvokiama   tai paskui ir nervuojates
 na man kelione iki hcg 100 lt kainuoja.. 9dpi buvau pakeliui
 na man kelione iki hcg 100 lt kainuoja.. 9dpi buvau pakeliui   
  nera
 nera  .. nes esant hiperstimuliacijai+nestumas, hiperstimuliacija bent jau islieka pastovios busenos (ne kaip man viskas praejo), o ir kt pozymiai nenestuma rode ..
 .. nes esant hiperstimuliacijai+nestumas, hiperstimuliacija bent jau islieka pastovios busenos (ne kaip man viskas praejo), o ir kt pozymiai nenestuma rode ..  

nesuvokiama
 nesuvokiama   tai paskui ir nervuojates

. Gydausi pas O.K. Hiperstimuliacija praejo, todel nelabai tikiu laiminga pabaiga Nors gydytoja buvo minėjusi, jog nėštumo atveju būklė turėtų pasunkėti, mane tas irgi buvo suklaidinęs.
 Nors gydytoja buvo minėjusi, jog nėštumo atveju būklė turėtų pasunkėti, mane tas irgi buvo suklaidinęs.

, gal ne tiek į nesėkmę o į visos stimuliacijos eigą, maniau kad problemos tik pas vyrą, kad pas mane viskas supper, įsivaizdavau kad derlius irgi bus superinis, o kai užaugo tik penki folikulai, o toliau viskas dar blogiau....tai buvau tarsi šoko ištikta, per ašaras kelio nemačiau, sakiau tada sau kad gana, daugiau tų kančių....bet kai paskaičiau kokios jūs visos stiprios ir nepasiduodat ne po tokių nesėkmių, tai labai labai gėda dabar kad taip praskydau
 , gal ne tiek į nesėkmę o į visos stimuliacijos eigą, maniau kad problemos tik pas vyrą, kad pas mane viskas supper, įsivaizdavau kad derlius irgi bus superinis, o kai užaugo tik penki folikulai, o toliau viskas dar blogiau....tai buvau tarsi šoko ištikta, per ašaras kelio nemačiau, sakiau tada sau kad gana, daugiau tų kančių....bet kai paskaičiau kokios jūs visos stiprios ir nepasiduodat ne po tokių nesėkmių, tai labai labai gėda dabar kad taip praskydau   . Dabar jau atsigavau, gyvenimas gryžta į savas vėžias ir mintys vėl sukasi apie kitą šansą. Aukso žodžiai buvo parašyti berods Rositos, kad kas benutiktų kaip besuklostytų, kaip sunku bebūtų, po kurio laiko visos gryšim prie tos svajonės
 . Dabar jau atsigavau, gyvenimas gryžta į savas vėžias ir mintys vėl sukasi apie kitą šansą. Aukso žodžiai buvo parašyti berods Rositos, kad kas benutiktų kaip besuklostytų, kaip sunku bebūtų, po kurio laiko visos gryšim prie tos svajonės