QUOTE(Sella @ 2010 01 26, 11:12)
Baltija, aš startuosiu kažkur po Velykų.Suprantu tave baimes, nes pati jau triznioju
Ar tau liepė gerti KT prieš ivf, su kokiais vaistais stimuliuosies?
Sella, labai linkiu tau sekmes, bet tai tik tavo antrasis bandymas, ar ne?

labai laikau kumscius, kad jis butu sekmingas
QUOTE(Baltija L. @ 2010 01 26, 13:52)
ai moterytes prisiminiau dar viena didele baime..ar buvo taip kuriai????kiek skaitau tai LT visoms daro su narkoze punkcija,o pas mane sake nebus narkozes tik kazkokie nuskausminami i vidu...aisku isgyvensiu,bet....bijau....
aaaa

nu tikrai prota pameciau!!!!nea neskyre man jokiu KT...kodel juos skiria kitom????????????
Uzsienyje daug kam daro be narkozes. Man irgi- be. Suleido kazkokiu nuskausminamu ir dar kazko "skanaus" tokio, kazka su morfijum...taip linksma pasidare, gera...net juokas eme ant operacines stalo gulint

Jei rimtai- nera ta procedura labai maloni, bet iskesti galima. Juk pagalvok, kad tapsi po jos nescia ir dar teks gimdyti... Jauciasi tas adatos duris ir kaip siurbia kazka is taves, bet iskest galima. Bent as turejau aplink superines sesutes, jos gloste mane, sake tuo tuoj viskas bus baigta. Laikykis, tikrai iskentesi

JUK DEL TOKIO TIKSLO!
Man skyre KT pries IVF. As galvoju, kad daugumai del endometriozes jas skiria, bent man taip gydytojas aiskino.