Įkraunama...
Įkraunama...

IVF viltys...

QUOTE(RositaK @ 2010 01 25, 09:49)
*renatux*, taip, skaiciuojami PILNI (su stimuliacija,punkcija) IVF (be snaiguciu) - tokiu turejai jau 2? dar papasakok kokios problemos pas jus? sekmingo starto!  4u.gif

Taip tada, tokiu turejau 2, dabar bus trecias. Pas mane rasta endo I-II stadija, kaip tada seniai seniai sake. O ir MB turtas nera super, bet ir ne tragiskas. Diagnozej buvo endo, nors is pradziu, po punkcijos, gyd uzrase anovuliacija. Paprasius pakomentuot, pasake, kad del to, kad mazai issistimuliavo kiausialasciu, bet po to istaise i endo.
unsure.gif
Aciu uz palinkejimus, kad tas startas dar taip toli atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 01 26, 09:33)
Baltija L. jorksyras  wub.gif
nors as tai apie sfinksa svaigstu  blush2.gif tik nerandu kas atiduotu ... doh.gif

merginos, ne gyvuno veisleje esme! turiu nuostabu misruniuka katiniuka (jo foto mano atavare) ir myliu ji be proto wub.gif tik ne pyragai jam per mano pms ir siaip meilumo priepuolius buna - uzniurkau uzmyluoju negyvai biggrin.gif
bet turbut situos pasvarstymus reiktu i kita tema permest... rolleyes.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 01 26, 17:20)
merginos, ne gyvuno veisleje esme! turiu nuostabu misruniuka katiniuka (jo foto mano atavare) ir myliu ji be proto  wub.gif  tik ne pyragai jam per mano pms ir siaip meilumo priepuolius buna - uzniurkau uzmyluoju negyvai biggrin.gif
bet turbut situos pasvarstymus reiktu i kita tema permest...  rolleyes.gif  ax.gif  4u.gif

smile.gif man taip pat visi mieli ir su dokumentais ir be ir mix'ai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 01 26, 11:12)
Baltija, aš startuosiu kažkur po Velykų.Suprantu tave baimes, nes pati jau triznioju  blush2.gif
Ar tau liepė gerti KT prieš ivf, su kokiais vaistais stimuliuosies?

Sella, labai linkiu tau sekmes, bet tai tik tavo antrasis bandymas, ar ne? ax.gif labai laikau kumscius, kad jis butu sekmingas wub.gif

QUOTE(Baltija L. @ 2010 01 26, 13:52)
ai moterytes prisiminiau dar viena didele baime..ar buvo taip kuriai????kiek skaitau tai LT visoms daro su narkoze punkcija,o pas mane sake nebus narkozes tik kazkokie nuskausminami i vidu...aisku isgyvensiu,bet....bijau....

aaaa  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  nu tikrai prota pameciau!!!!nea neskyre man jokiu KT...kodel juos skiria kitom????????????

Uzsienyje daug kam daro be narkozes. Man irgi- be. Suleido kazkokiu nuskausminamu ir dar kazko "skanaus" tokio, kazka su morfijum...taip linksma pasidare, gera...net juokas eme ant operacines stalo gulint lotuliukas.gif Jei rimtai- nera ta procedura labai maloni, bet iskesti galima. Juk pagalvok, kad tapsi po jos nescia ir dar teks gimdyti... Jauciasi tas adatos duris ir kaip siurbia kazka is taves, bet iskest galima. Bent as turejau aplink superines sesutes, jos gloste mane, sake tuo tuoj viskas bus baigta. Laikykis, tikrai iskentesi 4u.gif JUK DEL TOKIO TIKSLO!

Man skyre KT pries IVF. As galvoju, kad daugumai del endometriozes jas skiria, bent man taip gydytojas aiskino.
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2010 01 22, 10:47)
Siandien ryte nubegau ir nusipirkau testuka. Dabar parode dvi ryskias juosteles. Negaliu patiketi, negi viskas? Po tiek metu laukimo.

Justyte, prisimenu tave nuo pat tavo prisijungimo ir kovos su nevaisingumu. Sveikinu labai ir dziaugiuosi uz tave mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 01 26, 12:52)
ai moterytes prisiminiau dar viena didele baime..ar buvo taip kuriai????kiek skaitau tai LT visoms daro su narkoze punkcija,o pas mane sake nebus narkozes tik kazkokie nuskausminami i vidu...aisku isgyvensiu,bet....bijau....
nors pamenu kai laukiau gimdos foto,vel gi pas mus be narkozes,visos LT su narkoze...nieko tada skaudaus nebuvo...tik nemalonu...o bijojau  doh.gif

Man irgi dare be narkozes, pusvalandi pries suleido kazkoki mix'a kur viena is daliu buvo atrofinas (i uzpakali).Kazkur po 10 min. pradejo po truputi veikt, pradejau maloniai skraidyt, net uzsimirsau momentu kokiu reikalu as cia esu... uzmigau, pasijutau kaip namuose tongue.gif , zodziu 'isnese' normaliai.Na o veliau atejo sesute, prikele ir isveze su 'kaliaska' i kabineta.Viskas truko 15 min. pradzioj buvo nieko, i pabaiga buvo siaip sau, bet kentet imanoma.Uz mane gal didesnes bailes nera, taip kad nesibaimink, viskas bus gerai, pamatysi.Tos narkozes net nereikia, taip idomiau hihihi.gif
Atsakyti
sveikos,dekoju uz atsakymus del punkcijos be narkozes... blink.gif as tik laaaaaabai bijau to nezinojimo,bet aisku iskesiu,nei viena nenumire,tai ir man nelemta mirksiukas.gif
noreciau ir as kazkokio lyg ir narkotiko gauti lotuliukas.gif paskraidyti biggrin.gif
aciu dar karteli,cia jums po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 01 26, 12:42)
jei kazka ir zinojau tai jau is baimes nieko nebezinau...negaliu uzmigti iki triju ryto  doh.gif  viskas sukasi toje galvoje....

jei isgyvensiu neatsidurusi durnyne iki to laiko  doh.gif  blush2.gif

Baltija L. dabar jau matau kad reika tave pabarti!!!!!!! cool.gif nu juk zinai kad stresas ir baimes pirmas priesas leliukio uzkibimui ir pasilikimui mirksiukas.gif baik bijoti, viska tu istversi (beje man gimdos nuotrauka ir LT ir anglijoj be jokiu nuskausminimu dare), del punkcijos tai ir mane suneraminai kad cia be narkozes, bet juk matomai tai pakeliamas skausmas patikrintas su 1000000.... moteru lotuliukas.gif istversim ir tai. Beje nusiraminimui nemanai palankyti akupunkturos. as sakiau pries koki menesi pries IVF paeisiu karta per savaite.

Visoms mergaitems kurioms pasiseke linkiu paciu graziausiu jausmu nesiojant leliukus o kurioms bandymai ateityje stiprybes, kantrybes ir kovos!!! juk galu gale vienoms is vieno kitoms is keleto kartu (t.y. beveik visoms bandancioms) stebuklelis vis tiek pasiseka wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2010 01 27, 00:13]
Baltija L. dabar jau matau kad reika tave pabarti!!!!!!! cool.gif
su barimu cia neapsisuksi lotuliukas.gif reiks mane musti,kad apsiraminciau lotuliukas.gif

del punkcijos tai ir mane suneraminai kad cia be narkozes, bet juk matomai tai pakeliamas skausmas patikrintas su 1000000.... moteru lotuliukas.gif istversim ir tai.
TAIP jie cia nesisvaisto dozem narkozes,kaip jau zinoma punkcija gyvai(na sake duos kazkokiu nuskausminamu,tikiuosi ne paracetamolio blink.gif ) gimdos foto istveriau visiskai gerai,aisku bijojau,kad nezinojau kaip bus... ax.gif

Beje nusiraminimui nemanai palankyti akupunkturos. as sakiau pries koki menesi pries IVF paeisiu karta per savaite
g.gif manai paveiktu mane,apramintu tai?niekada nesidomejau tuo...o jau nors karta bandei?
beje gal galit pasakyti kiek kartu per savaite ir kiek laiko isvis uztruko nuo starto(badymosi pirmos dienos) iki tos dienos kai liks islaukti tu dvieju savaiciu iki II..niekaip nesusikaiciuoju,nes nezinau..beje pagal ta ilgaja schema 21d...aciu 4u.gif

Papildyta:
turejau omenyje kiek daznai per savaite teko lankytis ligonineje kai startavot,ir kiek visa tai uztruko/?
Atsakyti
Skubu pasidalinti naujienomis:

Melyniausi sveikinimai laukimas (2010.01.08), Tik Tiek (2010.01.11, Mantukas) ir Zvejuke (2010.01.21, Jokubelis) sulaukus savo stipruoliu!!!!
Skanaus pienelio ir ramiu nakteliu
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mika..., taip, tai bus antras bandymas.Tikėkimės, kad ir paskutinis... rolleyes.gif
Man punkciją Italijoj darė su narkoze.Labai saldžiai pamiegojau, pabudino gydytoja ir pasakė rezultatus apie mano "derlių".
Sveikinimai naujoms mamytėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2010 01 26, 21:23)
Man skyre KT pries IVF. As galvoju, kad daugumai del endometriozes jas skiria, bent man taip gydytojas aiskino.

Man KT skyrė ir kitu tikslu.Mano klinikoje punkcijos vyksta visada mėnesio galio visoms moteriškėms ta pačią dieną.Tad kad suderinti visų ciklus tai dienai skiria pagerti porą mėnesių KT (be pertraukų).Nustojus gerti KT visoms ateina mmm trečią dieną.
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2010 01 26, 23:41)
Skubu pasidalinti naujienomis:

Melyniausi sveikinimai laukimas (2010.01.08), Tik Tiek (2010.01.11, Mantukas) ir Zvejuke (2010.01.21, Jokubelis) sulaukus savo stipruoliu!!!!
Skanaus pienelio ir ramiu nakteliu
  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai ką tik tapusioms mamytėms bigsmile.gif
Atsakyti