na o as panikoj kaip visada... 3 h nakties susileidau vaistus i rura atsistojau ir isvirtau is padu...taip bloga...ir visa diena ne per geriausiai jauciuos.Lyg ir pykina ar cia normalu?nuotaikos nei uz kapeika..rytoj trauks mano gerybes, sestadieni isodinimas, jei bus ka sodint.Tikiuos ir su jusu palaikymu bus viskas gerai...

QUOTE(Meškutex @ 2010 01 27, 21:37)
na o as panikoj kaip visada... 3 h nakties susileidau vaistus i rura atsistojau ir isvirtau is padu...taip bloga...ir visa diena ne per geriausiai jauciuos.Lyg ir pykina ar cia normalu?.....
Nusiramink, normalu. Atsimenu, būdavo bloga dar ir kaip

QUOTE(Meškutex @ 2010 01 27, 20:37)
na o as panikoj kaip visada... 3 h nakties susileidau vaistus i rura atsistojau ir isvirtau is padu...taip bloga...ir visa diena ne per geriausiai jauciuos.Lyg ir pykina ar cia normalu?nuotaikos nei uz kapeika..rytoj trauks mano gerybes, sestadieni isodinimas, jei bus ka sodint.Tikiuos ir su jusu palaikymu bus viskas gerai... 

O kiek gonalio reikejo leistis? Gali prasideti hiperstimuliacija. Del visa ko pradek daugiau gerti skysciu.
QUOTE(Meškutex @ 2010 01 27, 21:37)
na o as panikoj kaip visada... 3 h nakties susileidau vaistus i rura atsistojau ir isvirtau is padu...taip bloga...ir visa diena ne per geriausiai jauciuos.Lyg ir pykina ar cia normalu?nuotaikos nei uz kapeika..

neuzilgo susitiksi su savo stebukliukais

QUOTE(Pelargonija @ 2010 01 27, 13:09)
Kai guliausi į ligoninę laparoskopijai, priimamajam daktarė pildo kortelę - nevaisingumas 14 metų. Tai ko sakė, laukėt, nedarėt anksčiau laparoskopijos? O ko aš laukiau? Vaikščiojau pas 3 gydytojus, ir tik pas 4-tą gavau siuntimą... Iki šiol sakė, ai nereikia. Geriau darom dar vieną IVF...
Pelargonija, kaip keista, kad tau anksčiau neskyrė laparo.Man po trijų nesėkmingų IUI ją skyrė.
Kokie planai dabar?
Baltija, kaip tu jautiesi, ar apsiraminai trupučiuką?

QUOTE(adinka @ 2010 01 27, 20:33)
Sveikos-gyvos merginos
Nezinau ar kuri mane cia prisimena, skaiciau, kad RositaK kazkuria diena mane paminejo, labai uz tai maloniai pasijauciau
Tai va, mano naujienos, kazkuriam laikui mes IVF atidedam...

Nezinau ar kuri mane cia prisimena, skaiciau, kad RositaK kazkuria diena mane paminejo, labai uz tai maloniai pasijauciau

Tai va, mano naujienos, kazkuriam laikui mes IVF atidedam...
sveika

labas rytas visoms
sveikinu is visos sirdies naujas mamites
ir naujas
labai liudna del tu kuriom napaviko nes puikiai zinau kaip jauteties
o as su tokiu klausimu kadangi jau kita savaite pajimsiu savo snaigutes tai dabar geriu progynova 9 dienas po 2 tabletes o nuo vakar po 3,vakar gleivine buvo 8,2 bet tikiuos kad dar iki treciadienio paaugs ar gali nuo tu tableciu skaudiet pilvo apacia ar cia man jau koks uzdegimas prasidejo
nes nuo vakar labai skauda
ir net nezinau ka ir galvoti

QUOTE(lenkaK @ 2010 01 28, 11:44)
kita savaite pajimsiu savo snaigutes tai dabar geriu progynova 9 dienas po 2 tabletes o nuo vakar po 3,vakar gleivine buvo 8,2 bet tikiuos kad dar iki treciadienio paaugs ar gali nuo tu tableciu skaudiet pilvo apacia ar cia man jau koks uzdegimas prasidejo
nes nuo vakar labai skauda
ir net nezinau ka ir galvoti 

oi, dziugu, lenkak,

cia tas progynova kaip estrofemas suprantu?del estrofemo poveikio manau normalu (nepamenu kaip man buvo, jau seniai...), nes juk gleivine auga

labas visoms,
įtraukite ir mane į statistiką... vasario mėn. man bus 1 IVF. labai bijau, nes 7 IUI buvo nesėkmingos
prisipirkau vaistų už 2000 Lt, net baisu...
Bet jūsų palaikymas, stiprybė ir sėkmingi atvejai labai palaiko
įtraukite ir mane į statistiką... vasario mėn. man bus 1 IVF. labai bijau, nes 7 IUI buvo nesėkmingos

QUOTE(RositaK @ 2010 01 28, 12:04)
oi, dziugu, lenkak,
ikeliu sarasiukin
cia tas progynova kaip estrofemas suprantu?del estrofemo poveikio manau normalu (nepamenu kaip man buvo, jau seniai...), nes juk gleivine auga

taip cia kaip estrofem

QUOTE(sniege555 @ 2010 01 28, 12:11)
labas visoms,

palaikymo komanda čia "dirba" ištisą parą

stiprybės tau ir laimingi 1IVF

QUOTE(sniege555 @ 2010 01 28, 12:11)
labas visoms,