Casaabella, puncijos metu turetu buti 20-22mm, taip kad tikrai dar turi daug paaugti, ir paaugs tikrai
*oksi*, gydykis
svarbiausia 'sveika dirva' snaigiukams, o jie gi neistirps, palauks
Casaabella, puncijos metu turetu buti 20-22mm, taip kad tikrai dar turi daug paaugti, ir paaugs tikrai
prasau prisiduoti - pas ka gydotes? kelintas IVF?
QUOTE(Cassabella @ 2010 01 28, 14:49)
ikeliau sarasiukin
koki derliu siai dienai turi?
Pastoti bandau jau 4,5 metu. Darytos jau 6 IUI. Priezastys neaiskios.Rugsejo men. daryta buvo Laporoskopija, rado endo, bet tik II stadija...isvale sutvarke, viena cista ant kiausides isoperavo. Daktares manymu tokia endo negalejo trukdyti pastojimui...
O kas del cistu , tai jos pas mane daznai atsirasdavo ant kiausides vos ne kas antra men. bet kaip atsirasdavo taip ir isnykdavo savaime be jokio daktaru isikisimo....
Kadangi per Lap. isoperavo cista, ta kiauside neaugina folikulu...taigi veikianti yra tik viena ir vakar mate 7 folikulus...(2-18; 5-16) bent taip uzrasyta korteleje...
Bet kas keiciausia man vakar buvo tik 6 ciklo diena, o jau tokie folikulai.
taigi mano punkcija jau sekmadieni (10 ciklo diena), leidziuosi dabar 2 dienas stabdancius ovuliacija...
O kas del cistu , tai jos pas mane daznai atsirasdavo ant kiausides vos ne kas antra men. bet kaip atsirasdavo taip ir isnykdavo savaime be jokio daktaru isikisimo....
Kadangi per Lap. isoperavo cista, ta kiauside neaugina folikulu...taigi veikianti yra tik viena ir vakar mate 7 folikulus...(2-18; 5-16) bent taip uzrasyta korteleje...
taigi mano punkcija jau sekmadieni (10 ciklo diena), leidziuosi dabar 2 dienas stabdancius ovuliacija...
QUOTE(Cassabella @ 2010 01 28, 15:23)
aha, tikrai labai greitai auga folikulai
ir atleisk kad taip apipyliau klausimais iskart
QUOTE(*oksi* @ 2010 01 28, 14:10)
Sveikutes
O pas mane nieko gero
Persalau,tai atidejom snaiguciu idejima vasariu.Bet dabar ziuriu,kad vel reikes atideti,nes vis dar neissigydziau
Dar ir su spaudimu buvo negerai,tai nuejus pas gydytoja,suzinojau kad ir su sirdim kazkas
sian einu pas kardiologa
Jau i pensija matyt man laikas,o ne apie vaikus galvoti

Papildyta:
O pas mane nieko gero
Persalau,tai atidejom snaiguciu idejima vasariu.Bet dabar ziuriu,kad vel reikes atideti,nes vis dar neissigydziau
Papildyta:
sveikos merginos, skubu ir as pasidalinti savo skausmu: turejau snaiguciu, si menesi planavau isodinima, siandien suzinojau, kad 2 neatsilo, o 1 likusi sunyko
QUOTE(Sella @ 2010 01 28, 10:42)
Pelargonija, kaip keista, kad tau anksčiau neskyrė laparo.Man po trijų nesėkmingų IUI ją skyrė.
Kokie planai dabar?
Kokie planai dabar?
Dirbam natūr
Įdomiausia, kad po laporo chirurgas skėsčiojo rankom, kad neaišku, kodėl neišeina natūraliai. Tai čia po 6 stimuliacijų, 2 IUI, 3 IVF
QUOTE(Cassabella @ 2010 01 28, 15:51)
Man niekas nesake kokia schema
Israse nuo pirmos ciklo dienos Gonal po 150. Cia tokie rezultatai po 5 gonal doziu 
tai trumpa schema (ilga schema su slopinamaisiais prasideda 22c.d.
QUOTE(vic @ 2010 01 28, 15:56)
sveikos merginos, skubu ir as pasidalinti savo skausmu: turejau snaiguciu, si menesi planavau isodinima, siandien suzinojau, kad 2 neatsilo, o 1 likusi sunyko
, o as dabar sedziu ir bliaunu... 
Oksi, užuojauta
QUOTE(Pelargonija @ 2010 01 28, 15:57)
Vat šitaip yra smagiausia gaminti lelių, ne taip kaip ant tos prakeiktos gin. kėdės.
vic
Sniege555, Cassabella - sveikos prisijungusios
fainas cia musu burelis, bet vis tiek linkiu cia ilgai neuztrukti
Vic - labai gaila tavo snaiguciu...
Oksi - su pensija dar palauk, neskandink tu tos musu vargses Sodros
pagersi vitaminu, parelaksuosi ir, ziurek, kova drauge drosim snaiguciu pasijamt

Papildyta:
a kur Vynyuoge dingus???
ir Meskutex - laukiu ziniu po punkcijos
Vic - labai gaila tavo snaiguciu...
Oksi - su pensija dar palauk, neskandink tu tos musu vargses Sodros
Papildyta:
a kur Vynyuoge dingus???
ir Meskutex - laukiu ziniu po punkcijos