Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kergimas

QUOTE(bongiovi @ 2011 01 19, 21:01)
ziauru nesigincysiu, labai dziugu kad auginate ne veislines kates as tik uz tai... bet kur mate kas kad as dauginu? Lai parodo mano nors viena skelbima, kur as ka nors pardavinejau, jei jau inspekcija gazdina. Nezino nieko o jau kad prifantazuoja! va del to ir jauciu priesiskuma veisejoms (aisku yra ir zmogiskumu pasizyminciu kas be ko).

Bet tada turėtumėte suprasti, kad mišrūnų dauginimas tikrai nėra kažkas gero. Jūs pažiūrėkit kiek kačių ieško namų. Ir yra tarp jų veislinių, visokių rusų mėlynųjų ir pan mišrūnų galima rasti. Galu gale kiek paprastų, bet be galo mielų lietuviškų rainiukų.
Aš pasisakau tik už gyvūnų veisimą su dokumentais. Nes mišrūnų ir taip PILNA. Myliu mišrūnus, jie man patys mylimiausi. BET be galo skaudu, kai pamatai tų kačių/šunų likimus Grindoje. Mirė arba užmigdytas. Ir tai daugumos likimas.

Bitch_Intriguer sutinku su Jumis 100%
Atsakyti
QUOTE(urshule @ 2011 01 19, 18:25)
Sveikinu  4u.gif su 1 metukais...skanaus torto

DĖKOJAM abi 4u.gif 4u.gif bet vienas ŽMOGUS nepasikuklino ir pasveikino 4u.gif
QUOTE(soncco @ 2011 01 19, 20:42)
kiek jums metų?

16, o argi metuose esme? ax.gif
Atsakyti
Ėsme ne metuose, o patyrime, o kaip žinia - patyrimas ateina su metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2011 01 19, 23:46)
16, o argi metuose esme?

Ui kaip meluot negražu .... doh.gif
Nors iš kitos pusės, moterys visada nori sakyti, kad jom -niolika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2011 01 19, 22:46)
DĖKOJAM abi  4u.gif  4u.gif bet vienas ŽMOGUS nepasikuklino ir pasveikino  4u.gif

16, o argi metuose esme? ax.gif

Paklausiau, nes man iš kart kilo įtarimas, kad jūs arba vaikas arba paauglė. Matot, mes čia šnekam rimtai, o jum tik žaidimas.
Mačiau, kad parašėte naujoje Britukų temoje. Forumas vieša erdvė, dalyvauti gali kas nori.Iš jūsų pusės čia tik dar viena nevykusi provokacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soncco: 19 sausio 2011 - 23:26
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2011 01 19, 21:07)
Veislė juk ne tik išvaizda, plauko spalva ir tt. Veislė tai ir charakteris, ir sveikata, ir psichika.

+1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Norėčiau gauti iš labiau patyrusių veisėjų patarimų...

Kaip elgtis su katyte, kuri nenori kergtis? Morčiuoja, tačiau ant katino šnypčia ir kai jis ant jos lipa, ji nesiduoda ir pabėga. Jai pirmas kartas, jam antras smile.gif Bet katino pirmas kartas tikrai buvo sėkmingas. Per pusė dienos katytė apsiprato, o vėliau jie kergėsi, viskas tvarkoje.
O šita katytė nesiduoda jau antra diena verysad.gif Katinėlis biški nervuojasi, nes ji net apuostyt jam nesileidžia.. kai jis prisiartina, ji jam su letena per galvą biggrin.gif Tada jis jai atgal, bet taip nepiktai. Aš tai niekur neskubu, gali pas mane, kad ir mėnesį katytė gyventi, bet vat iškilo man toks klausimas, ar galiu juos kambaryje palikti vienus ir neatskirtus, ar nieko tokio, jei karts nuo karto jie vienas kitą "paauklės"? Gal čia toks apsipratimo procesas? Nes nemanau, kad jie piktai susikibtų... AR geriau nereikia?
Lietuvoje tai žinau, kad bent šunims, jei jie nesusitvarko, tai klubas skiria mokamą "instruktorių", o pas mus, čia net to nėra... tai tikriausiai net neverta būtų klausti ar katinam "pagalbą" suteiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiška @ 2011 01 27, 16:00)
Sveiki 4u.gif 
Lietuvoje tai žinau, kad bent šunims, jei jie nesusitvarko, tai klubas skiria mokamą "instruktorių", o pas mus, čia net to nėra... tai tikriausiai net neverta būtų klausti ar katinam "pagalbą" suteiktų biggrin.gif

Kaip suprantu,tai jus turite veislini katina su dokumentais,priklausote kazkuriam klubui,ir siuo metu pas jus atvykusi taip pat dokumentuota kate ?
O i savo kluba jus nesikreipete patarimo,ar jie nezinojo ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(Ameda @ 2011 01 27, 17:20)
Kaip suprantu,tai jus turite veislini katina su dokumentais,priklausote kazkuriam klubui,ir siuo metu pas jus atvykusi taip pat dokumentuota kate ?

Na taip, tas labai svarbu blush2.gif
Bet šiuo atveju, kažin ar kas padės, čia jau nuo katytės viskas priklauso biggrin.gif

Mano giminaičiai turi a lia egzotę, 13 metų katytei jau wub.gif Kai buvo jauna bandė kelis kartus vežti pas katiną, katė neprisileido, bandė katiną pas ją atvežti (pora kartų skirtingus katinus), vienam katinui prireikė vetų pagalbos doh.gif Vos akį išgelbėjo rolleyes.gif
Katė po šiai dienai sėkmingai morčiauja. Vasarom ji laksto lauke, pareina pamiegot ir pavalgyt, nei vieno karto per 13 metų neparsinešė kačiukų netyčiukų schmoll.gif
Va tokia katė, nusprendė likti skaisti visą gyvenimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameda @ 2011 01 27, 17:20)

Taip, viskas pas mane tvarkoje smile.gif

Į klubą nesikreipiau, nes čia ne šuo, tai maniau, kad be šansų turbūt smile.gif

Tiesiog įdomu, kaip su kitomis katytėmis būna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2011 01 27, 17:55)
Va tokia katė, nusprendė likti skaisti visą gyvenimą  lotuliukas.gif

Jei jau katė išleidžiama į lauką, tai puiku, kad ji tokia skaistuolė thumbup.gif Bet ką daryt, jei žmogus nusiperka būtent veisimui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiška @ 2011 01 27, 17:00)
Sveiki 4u.gif

Norėčiau gauti iš labiau patyrusių veisėjų patarimų...

Kaip elgtis su katyte, kuri nenori kergtis? Morčiuoja, tačiau ant katino šnypčia ir kai jis ant jos lipa, ji nesiduoda ir pabėga. Jai pirmas kartas, jam antras smile.gif Bet katino pirmas kartas tikrai buvo sėkmingas. Per pusė dienos katytė apsiprato, o vėliau jie kergėsi, viskas tvarkoje.
O šita katytė nesiduoda jau antra diena verysad.gif Katinėlis biški nervuojasi, nes ji net apuostyt jam nesileidžia.. kai jis prisiartina, ji jam su letena per galvą biggrin.gif Tada jis jai atgal, bet taip nepiktai. Aš tai niekur neskubu, gali pas mane, kad ir mėnesį katytė gyventi, bet vat iškilo man toks klausimas, ar galiu juos kambaryje palikti vienus ir neatskirtus, ar nieko tokio, jei karts nuo karto jie vienas kitą "paauklės"? Gal čia toks apsipratimo procesas? Nes nemanau, kad jie piktai susikibtų... AR geriau nereikia?

antra diena, tai čia tik pati pradžia. Kartais reikia ir savaitėlę palaukti(ir daugiau....). Duokit katei "išsimušti", viskas bus gerai. Būna katinai, kurie iniciatyviai imasi reikalo ir sutvarko katę, o kiti (pvz kaip mūsiškis) laukia kol katė "išsimuša" ir jos neprievartauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soncco: 28 sausio 2011 - 00:03
QUOTE(soncco @ 2011 01 28, 01:00)
antra diena, tai čia tik pati pradžia. Kartais reikia ir savaitėlę palaukti(ir daugiau....). Duokit katei "išsimušti", viskas bus gerai. Būna katinai, kurie iniciatyviai imasi reikalo ir sutvarko katę, o kiti (pvz kaip mūsiškis) laukia kol katė "išsimuša" ir jos neprievartauja.

Sveiki smile.gif

Kai katės neturiu, su morčiais susiduriu tik tiek, kai kergiu arba, kai ateinu pas drauges, kurių katės morčiuoja biggrin.gif tai nelabai apie kates ir žinau smile.gif
Įdomu, ar čia morčius, jei:
Katė jau savaitę kartais pasivarto, pasivolioja.
Pati laiveliu nesiriečia ir netgi prilietus jai užpakalį, jį tik kilsteli, bet nesiriečia, nebent kai prie pilvo "pakutenu", bet uodegos į šoną nesuka, o priartėjus katinui, šnypščia ir net pauostyt ar lyžtelt nesileižia.
Atsakyti