Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių kergimas

QUOTE(Arven @ 2008 10 15, 17:44)
bigsmile.gif  Tai gal cia, kad jau nuo kokiu 9men morciuodavo ir vis negaudavo, nes siaip tai jos morcius neispudingas budavo. O sikart ir prasidejo daug audringiau ir uzsitese jau ilgiau.

Kad negaudavo tai tikrai nuo to nepriklauso, aišku katytė augo,brendo tai ir morčius vis ilgėjo :)Pirmieji morčiai jaunoms katytėms visada būna silpnesni bet gali būti ir atvirkščiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Epas: 15 spalio 2008 - 17:09
QUOTE(natie @ 2006 02 22, 21:09)
na pwz ir mano db ziauuuriai morciauja ir tikrai mes jai wesim katima, be to yra ir patartina bent wiena kart kad kate atsiwestu kaciuku, ir as neikertu tokiu pasisakymu-kurie atrodo  kad wa ji cia teisut teisutele ir reiskia cia sawo arogantiska paziuri, galima ta pati pasakyt graziai  tongue.gif

as niekaip nesuprantu, kas skleidzia tokia prasta informacija, del kates sukergimo bent viena karta, pas mane ir kreipesi moteris labai prase, kad suleisciau juos perse kate bent viena karta ,sake ir kaciukus atiduos del kates sveikatos, jai oaske veterinaras,katei 10 men. as pasakiau parodyk mat ta veterinara ir as vaziusiu jam duoti i SNUKI, lotuliukas.gif , uz tokias klaidingas informacijas, as buvau pasiryzusi vaziuoti .Bet moteriske neparode veterin. ta nebukite tokos kaip ji ir pagailekite savo augintiniu,jei juos mylite ir neleiskite juoms kankintis gimdant. Yra pati lengviausia iseitis gyvunams, ir greitai atsigauna, ateiti problemu nebuna, gyvunas magus,judrus ir laimingas po sterelizacijos ar kastracijos thumbup.gif
Atsakyti
Deja, tie kuriems tai svarbu, jau viska zino. O tie kuriems "iki lemputes", niekada nekreips i tokias kalbas demesio. Aisku, kalbeti reikia...
Atsakyti
QUOTE(Enny @ 2008 10 15, 21:24)
as niekaip nesuprantu, kas skleidzia tokia prasta informacija, del kates sukergimo bent viena karta, pas mane ir kreipesi moteris labai prase, kad suleisciau juos perse kate bent viena karta ,sake ir kaciukus atiduos del kates sveikatos, jai oaske veterinaras,katei 10 men. as pasakiau parodyk mat ta veterinara ir as vaziusiu jam duoti i SNUKI, lotuliukas.gif , uz tokias klaidingas informacijas, as buvau pasiryzusi vaziuoti .Bet moteriske  neparode veterin. ta nebukite tokos kaip ji ir pagailekite savo augintiniu,jei juos mylite ir neleiskite juoms kankintis gimdant. Yra pati lengviausia iseitis gyvunams, ir greitai atsigauna, ateiti problemu nebuna, gyvunas magus,judrus ir laimingas po sterelizacijos ar kastracijos thumbup.gif

Man viena veiseja sake, kad po gimdymo labai graziai suapvaleja/sumoteriskeja blush2.gif Bet gal cia senas poziuris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2007 12 01, 10:11)
Mano Zatevajus, būdamas 5  mėn. pakergė katę. Aišku niekas nepastebėjo. Kadangi niekas jo neįtarė, o ir nesitikėjo, kad katė nėščia, tai pastebėjo , kad ji laukiasi po kokių 5-6 savaičių. Per tą laiką jis tyliai dar 3-is kates pakergė. lotuliukas.gif
"nusikaltėlis" buvo išaiškintas tik gimus pirmiesiems kačiukams - pagal jų spalvą. blush2.gif

oho blink.gif tai man savo 5 men bachura reikia nuo mergu greiciau skirti, nors jis jokio susidomejimo nerodo, net kai viena morciuodama jam primygtinai uzpakali kisa lotuliukas.gif letena patapsnoja per uzpakali kaip zaisdamas ir pabega, o kate nusivylus is paskos varo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne vienas veterinaras yra sakęs, kad prieš sterilizaciją katę geriausia suleisti su katinu. Tad suradau katiną ir laukiu morčiaus. Bet paskaičius nuomones, dabar suebajojau.
Atsakyti
QUOTE(editarat @ 2008 11 11, 14:09)
Ne vienas veterinaras yra sakęs, kad prieš sterilizaciją katę geriausia suleisti su katinu. Tad suradau katiną ir laukiu morčiaus. Bet paskaičius nuomones, dabar suebajojau.

Labai idomu,kokie veterinarai sitaip sneka.Gal reiketu jiems irgi supermamas pasiskaityti g.gif
Atsakyti
sveiki,
turim problemele, musu katinui pirmas kartas blush2.gif
viskas kaip ir gerai sekasi, kate prisileidizia, katinas isikanda i spranda, uzsilipa, bet nepataiko ten kur reikia....... blush2.gif kaip jiems padet?
Atsakyti
QUOTE(FiStaska @ 2009 02 20, 18:33)
sveiki,
turim problemele, musu katinui pirmas kartas  blush2.gif
viskas kaip ir gerai sekasi, kate prisileidizia, katinas isikanda i spranda, uzsilipa, bet nepataiko ten kur reikia.......  blush2.gif  kaip jiems padet?

gal jums atrodo,kad nepataiko,ten labai greitai kartais vyksta.O kate po tokiu nepataikymu nesivolioja?O padeti siaip galima,tik ne visi katinai leidziasi padedami.Pvz.,mano katinas nemegsta,kai as kisuosi,is karto nulipa.Pabandykit palaikyti kate.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 02 20, 18:44)
gal jums atrodo,kad nepataiko,ten labai greitai kartais vyksta.O kate po tokiu nepataikymu nesivolioja?O padeti siaip galima,tik ne visi katinai leidziasi padedami.Pvz.,mano katinas nemegsta,kai as kisuosi,is karto nulipa.Pabandykit palaikyti kate.

po tu nepataikymu voliojasi.....
o kaip kate palaikyt? galva prispaust ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(FiStaska @ 2009 02 20, 20:09)
po tu nepataikymu voliojasi.....
o kaip kate palaikyt? galva prispaust ar kaip?

Afa,ties galva
bet jei voliojasi,turbut ir uztaiko,ten sekundziu reikalas.Musu vieni pazistami taip pat sake,kad nieko,net filmavo ta visa reikala biggrin.gif Kai paziurejau filmuka,pasakiau,kad bus,taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2006 10 05, 11:30)
Katinas gali vaziuoti pas kate TIK TOKIU atveju jei jis yra naglas(drasus, nebijantis keliauti) o kate yra drovi (kuri svetimoj teritorijoj ilenda i kampa ir neislenda)
Jei nera galimybes kates vezti pas katina tada reikia ABU vezti i neutralia teritorija. zinau viena atveji kai uzdare kaciukus "rusyje" (pries tai ishilde su elektriniu radiatoriumi ir atnese i rusi pleda is katino namu ir pleda is kates namu, kad abu jaustu savo kvapus).
Rusys tai cia turima omenyje standartiniu chrushciovkiu rusyje esantys kiekvieno buto sandeliukai.

siaip buna kad veza i sodo namelius ar pan.

Teritorija turi buti nedidele.

Mes darom taip:
kate atvezama pas katina. ji paleidziama kokiame nors vienam kambaryje(virtuvej ar vonioj) kur ji paliekama VIENA apsiprasti (nuo pusdienio iki paros). Pas ja padedamas NEVALYTA katino kraiko dezute, o katinui (jei jis nepatyres) kates nevalyta kraiko dezute (arba duodami kaciu gultai.Katei-katino, katinui-kates).
Kai ji "prisimena" ko cia atvaziavo(pradeda "rekti") inesamas katinas uzdarytas transporteryje. jei kate pradeda lysti prie transporterio o katinas specifiskai murkti, tada jis paleidziamas.
Jei kuris nors elgiasi agresyviai tada vienas ju vel uzdaromas, bet paliekamas toje pacioje erdveje. erdve kaip minejau turi buti nedidele, kad priverstine tvarka smile.gif vienas kita matytu ir uzuostu.
zinoma galima pabandyti kate palaikyti kol katinas pirma karta ant jos uzsilips.

Pasiseka 100 procentu wink.gif

Beje dar
- nei kates nei katino negalima maudyti bent jau pora savaiciu iki kergimo, kad jie "kvepetu" savo naturaliais kvapais.
-ABIEMS butinai nukarpyti nagus, kad nesuzeistu vienas kito
- nelyskit prie kates kai ji buna TIK susikergusi smile.gif nes rizikuojat atsiimti uz viska smile.gif))))
P.S.
1. kate galima sterilizuoti TIK tada kai ji nemorciuoja priesingu atveju sterilizacija gali baigtis laaabai neigiamomis pasekmemis.
2. jei kate nenustoja rujoti o jos kergti jus neplanuojate, geriau jau suleiskite 1 karta vaistus nuo rujos ir kai ji nurims tada sterilizuokite.
3. pastovus davimas vaistu nuo rujos yra BAISIAI pavojingas!!!!!!!!
4. mitas, kad sterilizuota kate pasidarys vangi, nebenores zaisti ir ziauriai sustores. Tiesiog po sterilizacijos reikia pakeisti maista i maista skirta sterilizuotom katem ir NEPERSHERTI.
5. pries kergdami kate pagalvokite ar turesite zmoniu kas nores pasiimti is jusu kaciukus?????????????????? o jeigu gims kokie 6-8 kaciukai???? Ar JUMS TIKRAI REIKIA KACIUKU?? wink.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Seterių_mama @ 2007 12 01, 09:11)
Mano Zatevajus, būdamas 5  mėn. pakergė katę. Aišku niekas nepastebėjo. Kadangi niekas jo neįtarė, o ir nesitikėjo, kad katė nėščia, tai pastebėjo , kad ji laukiasi po kokių 5-6 savaičių. Per tą laiką jis tyliai dar 3-is kates pakergė. lotuliukas.gif
"nusikaltėlis" buvo išaiškintas tik gimus pirmiesiems kačiukams - pagal jų spalvą. blush2.gif

lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Atsakyti