Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

Man irgi labai aktualu, norėtųsi kokių receptų kaip skaniai pasigaminti garintas daržoves, nes šiaip tai agrinto maisto nemėgstu, bet labai reikia numesti svorio, tai esu apsiryžusi. Lauksiu receptų 4u.gif

Papildyta:
Man tai klausimas iškilo: tai kelių aukštų garpuodį reik pirkti? Ir ar jei pvz. dugne dedate mėsą, o antrame aukšte ryžius, tai ryžiai nepasidaro vištos skonio? t.y. aromatai nepersigeria į visus aukštus vienodas?
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2007 08 27, 13:08)
Man tai klausimas iškilo: tai kelių aukštų garpuodį reik pirkti? Ir ar jei pvz. dugne dedate mėsą, o antrame aukšte ryžius, tai ryžiai nepasidaro vištos skonio? t.y. aromatai nepersigeria į visus aukštus vienodas?

As tai turiu 2 aukstu, nes pagalvojau mums kaip 2 asmenims gal daugiau ir nereikia smile.gif nenorejau labai apsikrauti galu gale, o ir pigiau 2 aukstu, is tu kur ziurejau.
Del persigerimo, tai nebandziau kad butu apacioj mesa, o virsuj karstas sokoladas blink.gif Bet jei ryziai ir persigertu, tai kas cia tokio? tongue.gif
Atsakyti
butu gerai "pazadinti" tema.. ax.gif
as nuo tada kai nusipirkau garpuodi tai tik jame ir gaminu. Patinka ir vyrui(sito labiausiai bijojau, kad netektu gaminti atskiru patiekalu jam ir sau, jei nepatiks).. thumbup.gif
pvz. siandien pietums gaminau sau lasisa(pirmas aukstas), bulves(dviguba porcija - antras aukstas), ir trecias aukstas - ivarios darzoves - briuselio kopustai, sparagines pupeles, maziukai kukuruzai... viskas buvo paruosta per 20min.
tada pirma auksta isplovus ir pakeitus garpuodzio vandeni, uzstaciau vistu slauneles(vyras zuvies nevalgo blush2.gif )be odeliu, vista buvo paruosta per 25min.
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 29, 19:28)
butu gerai "pazadinti" tema.. ax.gif
as nuo tada kai nusipirkau garpuodi tai tik jame ir gaminu. Patinka ir vyrui(sito labiausiai bijojau, kad netektu gaminti atskiru patiekalu jam ir sau, jei nepatiks).. thumbup.gif
pvz. siandien pietums gaminau sau lasisa(pirmas aukstas), bulves(dviguba porcija - antras aukstas), ir trecias aukstas - ivarios darzoves - briuselio kopustai, sparagines pupeles, maziukai kukuruzai... viskas buvo paruosta per 20min.
tada pirma auksta isplovus ir pakeitus garpuodzio vandeni, uzstaciau vistu slauneles(vyras zuvies nevalgo blush2.gif )be odeliu, vista buvo paruosta per 25min.

o kaip zuvi paruosi? ar pamarinuoji pries verdama?
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 10 29, 19:28)
butu gerai "pazadinti" tema.. ax.gif
as nuo tada kai nusipirkau garpuodi tai tik jame ir gaminu. Patinka ir vyrui(sito labiausiai bijojau, kad netektu gaminti atskiru patiekalu jam ir sau, jei nepatiks).. thumbup.gif
pvz. siandien pietums gaminau sau lasisa(pirmas aukstas), bulves(dviguba porcija - antras aukstas), ir trecias aukstas - ivarios darzoves - briuselio kopustai, sparagines pupeles, maziukai kukuruzai... viskas buvo paruosta per 20min.
tada pirma auksta isplovus ir pakeitus garpuodzio vandeni, uzstaciau vistu slauneles(vyras zuvies nevalgo blush2.gif )be odeliu, vista buvo paruosta per 25min.

saunuole...
mes kai nusipirkom tai gaminau gal koki menesi, o po to pamirsau apie ji... kai vaikas pradejo valgyti mesa ir darzoves irgi kelis kart gaminau ir vel pastaciau i vieta... kazkaip man nelimpa jis, gal del to, kad perdaug pripratus prie kepto, skrudinto maisto g.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2007 10 30, 09:14)
o kaip zuvi paruosi? ar pamarinuoji pries verdama?

as pamarinuoju kad butu skaniau. dedu prieskonius, isspaudziu sultis is citrinos.
Atsakyti
na as tai ant lasisos visada pilu druskos ir sojos padazo(light), ir palaikau per nakti, is vakaro pamarinavus...tada i garpuodi, ir gaunasi thumbup.gif tokia sultinga(cia lasisai), o kitokia zuvi, tai irgi pilu naturaliu citrinos sulciu ir visokius zaliuju prieskoniu, tokiu kaip, kalendra, krapai...dar pipiriuku, druskos ir viskas mirksiukas.gif labai skanu..
Neryte trauk garpuodi is spintos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as irgi turiu garpuodi. mano zepter firmos, tai ten net sietelio nebutina sudedi ka nori gaminti ipili truputuka vandens prieskonius ir uzstatai. ir viskas. tai noriu pasakyti jei gamini keliais aukstais tai tikrai skoniai nesusimaiso. as megstu darytis troskinius. pridedu darzoviu kokiu turiu, pabarstau prieskoniu truputuka druskytes, idedu svistuko, galima grietines bet nebutinai. kai isverda dar palieku neatidengta, kad geriau pasustu. man labai skanu. bet jei megstat apskrudusius ir smarkiai kepintus tai turbut nebus labai jau skanu. as megstu toki maista, man labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, gal kas gali patarti ka galima gaminti garų puode? g.gif
gavau dovanų ir nzn ką su juo daryti g.gif patarkite ax.gif
Atsakyti
Kiek bandziau tai man skaniausia yra lasisa wub.gif Tiesiog idedi lasisos gabala ir isverdi, be jokiu prieskoniu. Salia galima bulve su lupena. Isemus apslakstai citrina bigsmile.gif
Dar labai skanu virtos kriauses, as darau toki deserta bigsmile.gif
Atsakyti
Savaitgali reikes ka nors sumastyti ir isbandyti 4u.gif
Papildyta:
ESLAUDA, skaniai atrodo tos kriaušės kai tu jas darei?
Atsakyti
Tiesiog nulupu, perpjaunu ir i garu puoda. Ant virsaus uzdedu sokoladini saldaini ar sokolado plytele, kad istirptu. Sone purskiama grietinele bigsmile.gif
Atsakyti