Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Kanareleee @ 2007 04 26, 11:32)
As irgi noreciau pabandyti si gaminimo buda, bet bijau kad tai daug laiko uzima... kazkaip sunku butu mano seimynaipo darbu grizusiai laukti kelias valandas, kol bus vakariene. Noreciau ir tuos puodus pirkti, bet kazi ar po keliu pietu pagaminimu nepadesiu as ju i sona g.gif

Gal yra, kurios tik tokiu budu gamina valgi?   cool.gif

Turėjom mes tuos puodus, bet kad daug ten terliojimosi ir šiaip nemažai laiko atima. Paprastuose puoduose daug greičiau viską pasidarai. Tai tik porą kartų panaudojom ir kažkam atidavėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 27 balandžio 2007 - 08:12
O man labai patinka thumbup.gif
Mano puodas ne elektrinis o metalinis ir turi viena paprasta auksta- na paprastas buodas + 2 garu aukstai
pvz i pirmą aukšta supilu vandenį - o tai galėtų būti ir sriuba šitoje vietoje- tada į antrą aukštą bulves o į trečią-kotletukus
nu fantastika- tos bulvytės virtos ant garų man buvo skaniausios bulvės gyvenime- svarbiausia be druskos o skonis thumbup.gif
Dar beprotiškai skanu garintos daržovės- brokoliai, kalafiorai ir tt

metaliniame puode neina kruopų išvirti
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 04 27, 19:40)

metaliniame puode neina kruopų išvirti

Taigi, vargau vargelį su ryžiais... schmoll.gif
Atsakyti
Turiu as elektroninu garpuodi, tai zinokit tik dulkes renka. Labai daug terliotis su juo, kazkaip paprasciau man su paprastais. Nors va darzoves tai tikrai skaniau issiverda, o ypac bulves, brokoliai. Daugiau nieko nedarau jame tik darzoves verdu..
Gal jei ka zinociau kaip ka gaminti daugiau daryciau, nes laiko ekspermentuoti nera.. 4u.gif
Atsakyti
Mielosios,
kaip jus verdate jame mesa? Pvz paukstiena? Na viriau as kazkada, bet ji neitin skani gavosi. Buvau itrynusi vaisai dienai kalakutienos file, bet vis tiek, orkaitoj butu buve skaniau..
Po to ryzius bandziau virti.. nieko suds gavosi, niekas neisvire.
Tai vieninteli ka moku isvirti tai brokolius, bulves na ir siiap darzoves.
O kaip jus ten ta maista gaminate?

Papasakokite daugiau, nes manasis puodas igrustas i spintele ir viskas, nes nemoku nieko daryti su juo. blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif mane taip pat labai domina garu puodas,turiu daugybe receptu,tik...neturiu garu puodo doh.gif Gal galit parekomenduot koki isigyti.Dar skaiciau apie toki puoda"multivarka"jame ir garina,ir kepa ,ir troskina, ir apskrudina,isvaizda labai panasi i gruzdintuves;tik nelabai suvokiu visas funkcijas viename.Kazkada kai iekojau duonkepes(apie ja skaiciau tame paciame rusiskame zurnale)irgi musu buitines tech.pardavejai nieko nezinojo,o dabar kokiu nori rinkis.Taigi laukiu patarimo..koki puoda rinktis,o as jum receptuku,tik kol kas neisbandytu mirksiukas.gif
Atsakyti
"išsikėpėm" omletą garpuodyje-laaabai patiko. thumbup.gif Dukra kitą rytą vėl pareikalavo tokio pat.
Atsakyti

QUOTE(Saldainė @ 2007 04 28, 19:02)
Turiu as elektroninu garpuodi, tai zinokit tik dulkes renka. Labai daug terliotis su juo, kazkaip paprasciau man su paprastais. Nors va darzoves tai tikrai skaniau issiverda, o ypac bulves, brokoliai. Daugiau nieko nedarau jame tik darzoves verdu..
Gal jei ka zinociau kaip ka gaminti daugiau daryciau, nes laiko ekspermentuoti nera.. 4u.gif

nu geras biggrin.gif . man kaip tik garpuodis - pats paprasciausias maisto gaminimo budas. tik supjaustei, sumetei, uzdengei dangti, uzstatei laika ir vsio. pats issijungia, nieko priziuret, vartyt ir t.t. ir, svarbiausia, sveika...
kur tas terliojimasis? kotletai, sriubos- va cia tai jau pasiknist reikia smile.gif

del kruopu. as irgi is pradziu nemokejau ju pasidaryt garpuodyje. nezinojau, kad pries tai jas reikia gerai pamirkyt vandenyje. dabar net laukinius ryzius taip gaminu.
Garuose gamintas maistas islaiko visas naudingas medziagas, jo neimanoma persivalgyt, toks malonus lengvo sotumo ir gaivumo jausmas buna pavalgius, ir net jauti, kiek toks maistas energijos duoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux75 @ 2007 05 02, 21:50)
"išsikėpėm" omletą garpuodyje-laaabai patiko. thumbup.gif Dukra kitą rytą vėl pareikalavo tokio pat.

o kaip gaminot? dejot miltu, pieno, grietines, ar tik plakti kiausinukai?
Lauksim bent apytikslaus receptuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 03 05, 18:23)
Na mano puodas susideda iš apatinio to tokio tikro puodo kur pilu vandenį arba sriubytę, tada dar yra 2 auštai virimui ant garų-galima dėti 1 arba abu. Mano ne elektrinis, BergHOFF

drinks_cheers.gif as lygiai lygiai toki pati nusipirkau .pries koki menesi.bet dar vis laukiu kol mane pasieks nes gyvenu ne lt o pirkau kai gryzus buvau.tai va dabar niezti delnus greiciau ta puodzioka i savo letenas paimt.bandau semtis patirties is jusu,receptelius kaupiu,nes nenutuokiu isvis apie tuos puodus.o mintis kilo sita stebukla pirkt paragavus jame pagamintos vistos krutineles.teta vaisino.skonis pasakiskas,nerealus nu tiesiog neapsakomas.mesyte sultinga ,skani tirpsta burnoje thumbup.gif rolleyes.gif net mano nevalgusis sunelis (metuku) kirto net ausiys lapsejo..taip kad dabar laukiam puodu kurie jau neuzilgo atbildes ir jusu patirties lobynu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas, as turiu tefal garu puoda nu toki labaiii dideli biggrin.gif jau kokie 5 menesiai, labai dziaugiuosi isskyrus tada kai ji reikia plauti. as irgi ieskau visur receptu bet ziuriu niekas nesidalija... papasakosiu kaip as darau: pamarinuoju is vakaro kokias vistos blauzdeles (tik nuimu skura nes ji vistiek neapskrunda, be to nesveika), dedu vistienos prieskoniu, citrinos, truputi majonezo nu cia kaip kam patinka. paskui imetu viska i puoda kartu su bulvem ir verdu. labai skanu su kokiu padazu ir daug salotu:)
kiaulienos sonkauliukus irgi panasiai darau, tik dar kmynu imetu marinuodama. man tai labai skanu buna. o kartais mazus kiaulienos gabaliukus irgi taip troskinam, labai sultingi gaunas.
parasiau, paziurejau, ogi nieko cia ypatingo mes ir nedarom su tuo puodu... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 05 03, 17:53)
o kaip gaminot? dejot miltu, pieno, grietines, ar tik plakti kiausinukai?
Lauksim bent apytikslaus receptuko  4u.gif

Viską sudėjau kaip paprastam omletui-3-4kiaušiniai,geras šaukštas grietinės(galima majonezo,bet tada nededu druskos),Šaukštas miltų arba krakmolo.Suplakiau ir į indelį.Į omletą dar pagal norus-dešrytės ar daržovių,nu žodžiu toliau -fantazija ir pagal norus. 4u.gif
Atsakyti