Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 13:06)
Pangasijų file, troškinta garuose

File supjausčiau, idėjau Santamaria žolelių prieskonių, druskos, pipirų ir palikau pasimarinuoti.

Kalafiorus ir morkas susmulkinau, dėjau druskos ir tų pačių žolelių.
Į troškinimo indą sudėjau daržoves, o ant viršaus - žuvį.

Į ryžiams skirtą indelį bėriau BASMATI ryžių, vandens ir viską troškinau nurodytą laiką.

Garnyras- burokėliai su svogūnu ir majonezu.
Padažas- majonezas,jogurtas,kečiupas,česnakas.
user posted image
Šaldyti kalafiorai iš garpuodžio atrodė, kaip švieži  bigsmile.gif  Pangasija- ideali žuvis garinimui. (Menkė nepatiko  schmoll.gif ). O Basmati ryžiai- kažkas nuostabaus  wub.gif
Skanaus  4u.gif

Puiki ideja, siandien gaminsiu ta pati thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Malonu, kad patiko 4u.gif
Galetu mamytes daugiau receptuku parasyti is patirties rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 13:06)
Šaldyti kalafiorai iš garpuodžio atrodė, kaip švieži  bigsmile.gif  Pangasija- ideali žuvis garinimui. (Menkė nepatiko  schmoll.gif ). O Basmati ryžiai- kažkas nuostabaus  wub.gif
Skanaus  4u.gif


Braške tavo patiekalas atrodo fantastiškai 4u.gif
Basmati ryžiai man wub.gif
Na o pangasija kažkaip per riebi pasirodė, tiesa aš ją valgiau keptq, ne troškintą, tai gal todėl unsure.gif
Atsakyti
O man neskaniai gavosi pangasija garpuodyje, kažkokia šlapia ir sutežusi, kažin ką blogai dariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 12 04, 18:36)
O man neskaniai gavosi pangasija garpuodyje, kažkokia šlapia ir sutežusi, kažin ką blogai dariau? g.gif

g.gif gal neatsildei pries tai? as tai marinavau kokia para... dejau ant darzoviu...
net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 18:30)
g.gif  gal neatsildei pries tai? as tai marinavau kokia para... dejau ant darzoviu...
net nzn  g.gif

nežinau kaip ten gamino, nes valdiškoj įstaigoj valgiau unsure.gif
parašyk su kuo ir kaip marinavai mirksiukas.gif ir ar ištroškinus garuose ji nebuvo kaip drebučiai? gal tentiesiog nedakepta buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 12 04, 20:31)
nežinau kaip ten gamino, nes valdiškoj įstaigoj valgiau  unsure.gif
parašyk su kuo ir kaip marinavai  mirksiukas.gif ir ar ištroškinus garuose ji nebuvo kaip drebučiai? gal tentiesiog nedakepta buvo  g.gif

oi ne, ne drebuciai!!! as ja atsildziau, marinavau su Santamarija zoleliu prieskoniais zuviai, druska, pipirais. Ir viskas!
Jei valdiskoj, tai gal tikrai susaliusia dejo, net neisivaizduoju g.gif
aaa! va dar kas: ten palei zuvies sonus yra toks riebaliuko sluoksnis, tai gali buti kad geraja dali pasiliko, o tuos soniukus sudejo. Jie tai jo- rieboki ir minksti. Bet kai valgai visa zuvi, tai nesijaucia ju. Vieni neskanus butu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 04 gruodžio 2008 - 18:47
Vakar pasinaudojau Maximos nuolaidom ir įsigijau garų puodą, šiandien jį išbandysiu. Jei patiks, pasidalinsiu patirtim. Kadangi pasnikas, pasimarinavau Menkės filė, nors šiaip žuvies labai nemėgstam blush2.gif

O kuriam inde jūs tuos plovus gaminat? Tam ryžiams skirtam? Ir kur vandenį pilat? tik į garinimui skirtą anga ar ir ant ryžių? g.gif Sorry už durnus klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 12 12, 11:44)
Vakar pasinaudojau Maximos nuolaidom ir įsigijau garų puodą, šiandien jį išbandysiu. Jei patiks, pasidalinsiu patirtim. Kadangi pasnikas, pasimarinavau Menkės filė, nors šiaip žuvies labai nemėgstam  blush2.gif

O kuriam inde jūs tuos plovus gaminat? Tam ryžiams skirtam? Ir kur vandenį pilat? tik į garinimui skirtą anga ar ir ant ryžių?  g.gif  Sorry už durnus klausimus smile.gif

manau merginos gamina plova greitpuodyje, ne garpuodyje g.gif

o ant ryziu butinai reikia pilti vandens kai garini garpuodyje
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 20:20)
Iš serijos "skanu ir sveika"  tongue.gif
Mėsos kukuliai su darzovėmis troškinti garuose

Į faršą dėjau tik svogūno, morką tarkuotą, zolelių prieskonių, druskos ir kiaušinį. Darzovytės (bulvės ir morkos) be druskos.
Troškinau garpuodyje pagal rekomenduojamą programą...
Valgėme su bešamelio padazu, marinuotais burokėliais ir agurkėliais. Labai skanu ir lengva  bigsmile.gif
user posted image



O kiek laiko garinai? Nes as nesenai isigijus, truputi zalia kiek laiko ka gaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2008 12 12, 17:43)
O kiek laiko garinai? Nes as nesenai isigijus, truputi zalia kiek laiko ka gaminti smile.gif

25 min, bet paskuo dar palaikiau isjungta, nes lb ilgai dar eina karsti garai, po isjungimo. Sumoje kokias 35 min
Atsakyti
Aš parodysiu, kaip gaminau žuvį praeitą penktadienį, tik dabar nuotraukas susikėliau blush2.gif

Į aromatinimo angą įdėjau česnako, lauro lapų (smulkintų, nes lapais neturėjau, bet jau įsigijau), pipirų:
user posted image

Tada 10 min. apviriau bulves, apvoliotas Santamarinos Forest prieskoniais ir alyvų aliejuje:
user posted image

Tada uždejau kitam inde šaldytus (atšildytus) žirnelius, morkas, pjaustytas kubeliais ir kons. kukurūzus:
user posted image

Galiausiai sudėjau į pirmą indą marinuota ir citrinos sultim apšlakstytą žuvį (pakėliau anuos du ir pakišau į "pirmą aukštą"):
user posted image

Valgiau su jogurto-majonezo padažu:
user posted image

Dar šeštadienį kepiau: Vištos šlaunelės (marinuotos iš vakaro), bulvės, morkos+žirneliai, likus 5 min. - obuoliai
Sekmadienį: Šlaunelės, ryžiai, obuoliai
Vakar: kiaulienos kukuliai+makaronai
Atsakyti