
Sakykit, o aromatinimo anga speciali? Neseniai isigijau garini puoda, tad nelabai susigaudau, nors jau gaminau kalakutiena, bet jia marinavau is vakaro...

QUOTE(Globusyte @ 2008 12 19, 20:31)
Sakykit, o aromatinimo anga speciali? Neseniai isigijau garini puoda, tad nelabai susigaudau, nors jau gaminau kalakutiena, bet jia marinavau is vakaro... 

Nu mano garu puodas ja turi (Philips), kaip kituose, nezinau

Pirmoj foto nufotkinau, kad ji matytusi, nes nezinau, ar visi puodai ja turi...
As labai skaniai troskinu kopustus. I pirma auksta dedu raugintus kopustus sumaisytus su morkytem ir svogunais, bei supjaustytomis vynuogemis, i antra auksta bulves, itrintas su druska. Super man. Kai kita karta darysiu, tai foto idesiu

sveikutes,gavau is mamos kupona is topo centro,zinojo kad noriu garinio puodo,planuoju neuzilgo isigyti,bet nezinau i ka reiketu atkjreipt demesi perkant,gal patarsit,kaina iki 200lt kas geriau TEFAL AR BRAUN firma?ar labai svarbus watai?nes uz tokia suma pagrine yra su 900w o brangesni turi 2000w,tie indeliai visi plastmasiniai,ar pas jus irgi is plastmases ar metalo?kas dar turi buti?as zinau tik tuos dalykus,padekit issirinkti
QUOTE(Katu @ 2008 12 12, 11:44)
Vakar pasinaudojau Maximos nuolaidom ir įsigijau garų puodą, šiandien jį išbandysiu. Jei patiks, pasidalinsiu patirtim. Kadangi pasnikas, pasimarinavau Menkės filė, nors šiaip žuvies labai nemėgstam
O kuriam inde jūs tuos plovus gaminat? Tam ryžiams skirtam? Ir kur vandenį pilat? tik į garinimui skirtą anga ar ir ant ryžių?
Sorry už durnus klausimus 

O kuriam inde jūs tuos plovus gaminat? Tam ryžiams skirtam? Ir kur vandenį pilat? tik į garinimui skirtą anga ar ir ant ryžių?


o kiek maksimoj garu puodaa kainuoja, kazin ar yra dar nuolaidu

QUOTE(Mishenok84 @ 2009 01 03, 11:58)
kainuoja turbut nuo 100 iki 500 Lt.
Nuolaidu turbut bus tik kai kuriems, nes kai as pirkau, tai buvo visai buitinei technikai beros 30 proc. Mano kainavo berods be nuolaidos virs 300 Lt. Su nuolaida gavos turputi virs 200. Nepamenu

Yra ir uz 100Lt. Pas mane toks. Kol nezinojau kas tai per daiktas, neturejau noro daugiau investuoti. Bet esu visiskai juo patenkinta

As pirkau Maximoj su nuolaida uz 100 Lt. Ir kolkas esu labai patenkinta. Visada uzsimarinuoju pries virdama, tad gaunasi labai skanu. Be to, neseniai usbandziau saldytas darzoves VOX. Nesitikejau, bet irgi patiko, kadangi anksciau darydavau keptuvej su vistiena..

Mes garu puoda pirkom Elektromarkte, kainos kaip maximoj tik garantija žymiai ilgesnė. Mano puodas už 100lt, konsultantė patarė geriau pirkti su mechaniniu laikmačiu, o ne elektroniniu, mažiau genda taip, o ir naudojimas daug paprastesnis
ai, dar geriau kad būtų galima pripilti vandens nenukeliant visų puodų į garpuodį (kiek skaičiau tai ne visuose būna, nors maniškiame yra), na ir aukštų skaičių pasirinkti geriausia pagal šeimynos gausumą
Mes dviese tai trijų aukštų garpuodį pietums išnaudojame: viename aukšte daržovės, kitame - mėsa, o trečiame įstatome bliūdelį ir verdame ryžius. Šiaip pradžiai manau geriausia pirkti paprastą nebrangų garų puodą, už kokį 100lt, o paskui jei tas nebetenkins ir tikrai bus naudojamas ir reikalingas - pirkti geresnį, brangesnį, o seną galima juk ir perleisti kitoms mamytėms čia



QUOTE(Pause @ 2009 01 03, 20:27)
Mes garu puoda pirkom Elektromarkte, kainos kaip maximoj tik garantija žymiai ilgesnė. Mano puodas už 100lt, konsultantė patarė geriau pirkti su mechaniniu laikmačiu, o ne elektroniniu, mažiau genda taip, o ir naudojimas daug paprastesnis
ai, dar geriau kad būtų galima pripilti vandens nenukeliant visų puodų į garpuodį (kiek skaičiau tai ne visuose būna, nors maniškiame yra), na ir aukštų skaičių pasirinkti geriausia pagal šeimynos gausumą
Mes dviese tai trijų aukštų garpuodį pietums išnaudojame: viename aukšte daržovės, kitame - mėsa, o trečiame įstatome bliūdelį ir verdame ryžius. Šiaip pradžiai manau geriausia pirkti paprastą nebrangų garų puodą, už kokį 100lt, o paskui jei tas nebetenkins ir tikrai bus naudojamas ir reikalingas - pirkti geresnį, brangesnį, o seną galima juk ir perleisti kitoms mamytėms čia 



o kiek jusu garpuodis turi watu?nes is pigiu ziurejau,tai labai mazai po 700w,o del vandens,tai beveik nei vienam nebuvo tarpo ,kad ipilti vandeni
QUOTE(pandutė @ 2009 01 04, 11:11)
o kiek jusu garpuodis turi watu?nes is pigiu ziurejau,tai labai mazai po 700w,o del vandens,tai beveik nei vienam nebuvo tarpo ,kad ipilti vandeni
Mano toks puodas:
http://www.elektroma...145503053554740
Ant jo rašo, kad yra 825-900 vatu, dėl greitesnio virimo tai nieko negaliu pasakyti, ryžiai verda apie 40min, omletas per 20min pasidaro.
Tiesiog jei per mažai vandens į garų puodą įpili ir nori papildyti gaminimo metu tai tada reikia visus puodus nukelti, galima nusideginti. Ant mano garpuodžio ten nuotraukoje matosi tokia angelė pro kurią įpilti vandenį galima




merginos čia tema apie patiekalus garų puode, o ne apie tų puodų savybes


QUOTE(alkaponė @ 2009 01 03, 00:18)
As labai skaniai troskinu kopustus. I pirma auksta dedu raugintus kopustus sumaisytus su morkytem ir svogunais, bei supjaustytomis vynuogemis, i antra auksta bulves, itrintas su druska. Super man. Kai kita karta darysiu, tai foto idesiu 


