ir kas čia sakė kad garpuodyje gamintas maistas negražiai atrodo?
ir kas čia sakė kad garpuodyje gamintas maistas negražiai atrodo?
QUOTE(gi2lux @ 2008 11 25, 22:53)
ir kas čia sakė kad garpuodyje gamintas maistas negražiai atrodo?
aciu
Man irgi labai skanūs mėsos kukuliai, virti garpuodyje. Aš į juos dedu daug virtų ryžių, o dažnai dar ir virtos morkos arba kiaušinio gabaliukų.
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 19:20)
Iš serijos "skanu ir sveika"
Mėsos kukuliai su darzovėmis troškinti garuose
Į faršą dėjau tik svogūno, morką tarkuotą, zolelių prieskonių, druskos ir kiaušinį. Darzovytės (bulvės ir morkos) be druskos.
Troškinau garpuodyje pagal rekomenduojamą programą...
Valgėme su bešamelio padazu, marinuotais burokėliais ir agurkėliais. Labai skanu ir lengva

Mėsos kukuliai su darzovėmis troškinti garuose
Į faršą dėjau tik svogūno, morką tarkuotą, zolelių prieskonių, druskos ir kiaušinį. Darzovytės (bulvės ir morkos) be druskos.
Troškinau garpuodyje pagal rekomenduojamą programą...
Valgėme su bešamelio padazu, marinuotais burokėliais ir agurkėliais. Labai skanu ir lengva

Tikrai labai skaniai atrodo
Noreciau pakalbeti apie garu puodus. Reikia jusu patarymo! Turiu garu puoda Braun. Nusipirkau mazdaug pries pusmieti. Naudoju ji kasdien ir net po kelis kartus ir dabar neisivaizduoju be juo savo gyvenimo. Susiduriau su viena netiketa problemele. Pas mane nuo kaitinimo elemento nueina pavirsutinis sloksnis. Tikriausiai tai kazkaip susije su garu puodo valymu. Gal kas nors buvo susidure su tokia problema? Labai noretusi suzinoti ar nekeiksminga gaminti maista tokiame garu puode? Aviteloje kur pirkau savo garu puoda atsisake pakeisti kaitinimo elementa, tvirtina kad as ji pati sugadinau. Nzn ka daryti - pirkti nauja puoda ar nekreipti demesio i tai kaip atrodo kait.elementas ir toliau nauduotis Braunu.
Buciau labai dekinga jeigu kas nors atsileps
Na mano arbatinuko kaitinimo elementas irgi nuėjęs, bet aš kažkaip to nesureikšminu
O garpuodžio elementas paslėptas pas mane...
Merginos gal anksciau ir rase, bet paklausiu. Ar kas bande kelti varskes apkepa garpuodyje?
QUOTE(fiorelino @ 2008 11 27, 19:25)
Na cia arbatinuko...labai idomu butu suzinoti kaip su garu puodais, ar kas nors susidure su tokia problema? 
tai gal taip turi but? as turiu neseniai, bet elementas keicia spalva, apsinesa kalkem ir tiek... Aisku, kalkes naikinat, ar ne?
o ka gero gaminat garpuodyje? labai idomu, juk rasot, kad neisivaizduojat gyvenimo be jo... Gal kokiu patiekaliuku idomiu? juk temele apie tai
Norečiau,paprašyti,gal kuri galėtum pasidalinti turima patirtimi,kokį geriau įsigyti garpuodį.
kad jis būtų uneversalus.Būsiu dėkinga,jei patarsite.
kad jis būtų uneversalus.Būsiu dėkinga,jei patarsite.
GARPUODI JAU TURIU METUS. JAME GAMINAMAS MAISTAS IR SKANUS, IR GRAZIAI ATRODO. ESU PATENKINTA SIA INVESTICIJA
Pangasijų file, troškinta garuose
File supjausčiau, idėjau Santamaria žolelių prieskonių, druskos, pipirų ir palikau pasimarinuoti.
Kalafiorus ir morkas susmulkinau, dėjau druskos ir tų pačių žolelių.
Į troškinimo indą sudėjau daržoves, o ant viršaus - žuvį.
Į ryžiams skirtą indelį bėriau BASMATI ryžių, vandens ir viską troškinau nurodytą laiką.
Garnyras- burokėliai su svogūnu ir majonezu.
Padažas- majonezas,jogurtas,kečiupas,česnakas.

Šaldyti kalafiorai iš garpuodžio atrodė, kaip švieži
Skanaus







