Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

thumbup.gif kaip skaniai atrodo... niam niam niam...
ir kas čia sakė kad garpuodyje gamintas maistas negražiai atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 11 25, 22:53)
thumbup.gif  kaip skaniai atrodo... niam niam niam...
ir kas čia sakė kad garpuodyje gamintas maistas negražiai atrodo?  g.gif

aciu blush2.gif na, man tai grazu- ir teoskintas ir virtas. negi viskas turi buti paskrude riebaliukuose? rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi labai skanūs mėsos kukuliai, virti garpuodyje. Aš į juos dedu daug virtų ryžių, o dažnai dar ir virtos morkos arba kiaušinio gabaliukų.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 25, 19:20)
Iš serijos "skanu ir sveika"  tongue.gif
Mėsos kukuliai su darzovėmis troškinti garuose

Į faršą dėjau tik svogūno, morką tarkuotą, zolelių prieskonių, druskos ir kiaušinį. Darzovytės (bulvės ir morkos) be druskos.
Troškinau garpuodyje pagal rekomenduojamą programą...
Valgėme su bešamelio padazu, marinuotais burokėliais ir agurkėliais. Labai skanu ir lengva  bigsmile.gif
user posted image

Tikrai labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau pakalbeti apie garu puodus. Reikia jusu patarymo! Turiu garu puoda Braun. Nusipirkau mazdaug pries pusmieti. Naudoju ji kasdien ir net po kelis kartus ir dabar neisivaizduoju be juo savo gyvenimo. Susiduriau su viena netiketa problemele. Pas mane nuo kaitinimo elemento nueina pavirsutinis sloksnis. Tikriausiai tai kazkaip susije su garu puodo valymu. Gal kas nors buvo susidure su tokia problema? Labai noretusi suzinoti ar nekeiksminga gaminti maista tokiame garu puode? Aviteloje kur pirkau savo garu puoda atsisake pakeisti kaitinimo elementa, tvirtina kad as ji pati sugadinau. Nzn ka daryti - pirkti nauja puoda ar nekreipti demesio i tai kaip atrodo kait.elementas ir toliau nauduotis Braunu. g.gif Buciau labai dekinga jeigu kas nors atsileps 4u.gif
Atsakyti
Na mano arbatinuko kaitinimo elementas irgi nuėjęs, bet aš kažkaip to nesureikšminu smile.gif O garpuodžio elementas paslėptas pas mane...
Atsakyti
Merginos gal anksciau ir rase, bet paklausiu. Ar kas bande kelti varskes apkepa garpuodyje?
Atsakyti
Na cia arbatinuko...labai idomu butu suzinoti kaip su garu puodais, ar kas nors susidure su tokia problema? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fiorelino @ 2008 11 27, 19:25)
Na cia arbatinuko...labai idomu butu suzinoti kaip su garu puodais, ar kas nors susidure su tokia problema?  unsure.gif

tai gal taip turi but? as turiu neseniai, bet elementas keicia spalva, apsinesa kalkem ir tiek... Aisku, kalkes naikinat, ar ne?
o ka gero gaminat garpuodyje? labai idomu, juk rasot, kad neisivaizduojat gyvenimo be jo... Gal kokiu patiekaliuku idomiu? juk temele apie tai ax.gif
Atsakyti
Norečiau,paprašyti,gal kuri galėtum pasidalinti turima patirtimi,kokį geriau įsigyti garpuodį.
kad jis būtų uneversalus.Būsiu dėkinga,jei patarsite.
Atsakyti
GARPUODI JAU TURIU METUS. JAME GAMINAMAS MAISTAS IR SKANUS, IR GRAZIAI ATRODO. ESU PATENKINTA SIA INVESTICIJA
Atsakyti

Pangasijų file, troškinta garuose

File supjausčiau, idėjau Santamaria žolelių prieskonių, druskos, pipirų ir palikau pasimarinuoti.

Kalafiorus ir morkas susmulkinau, dėjau druskos ir tų pačių žolelių.
Į troškinimo indą sudėjau daržoves, o ant viršaus - žuvį.

Į ryžiams skirtą indelį bėriau BASMATI ryžių, vandens ir viską troškinau nurodytą laiką.

Garnyras- burokėliai su svogūnu ir majonezu.
Padažas- majonezas,jogurtas,kečiupas,česnakas.
user posted image
Šaldyti kalafiorai iš garpuodžio atrodė, kaip švieži bigsmile.gif Pangasija- ideali žuvis garinimui. (Menkė nepatiko schmoll.gif ). O Basmati ryžiai- kažkas nuostabaus wub.gif
Skanaus 4u.gif
Atsakyti