Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(pandutė @ 2009 01 25, 19:19)
ar kas nors turi garu puoda kinu gamybos?nes as kiek ziurejau,tai visi kinieciu gamybos,kiti prancuzu,dar kazkieno bet jau virs 300lt,ar labai prasti tie kinieciu?

Manau svarbu ne kokioj šaly pagaminta, bet kas gamintojas. Kinijoj stovi labai daug garsių gamintojų fabrikų, nes ten pigesnė darbo jėga mirksiukas.gif ir mažesnė gaminių savikaina gaunasi

QUOTE(laurindre @ 2009 01 25, 20:03)
Pas mane Tefalis kinietiskas, bet jokiu pretenziju jam neturiu schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 25, 20:03)
Pas mane Tefalis kinietiskas, bet jokiu pretenziju jam neturiu schmoll.gif

Ir pas mane tefal drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2009 01 25, 15:48)
vandens reikia mažai, tik kad dengtų mesytę, juk jis neisgaruoja smile.gif sirdeles, mano manimu, ir taip greit gaminamos, o vat skilveliai gaunasi fantastiski  per 7-10 min thumbup.gif ir dar sonkauliukai niam-niam  bigsmile.gif

O tai kiek laiko jas troškinti ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 10:42)
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą?  blush2.gif  Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?
nes mano puodo instrukcijoj rašo, kad mėsos, žuvies sultys negali tekėt ant daržovių (dėl to, kad neužkrėstų visokiom -liozėm nepilno išvirimo atveju), todėl ją reiktų dėt į pirmąjį indą  blush2.gif


na as tai dedu mesa i pati apatini inda, nes ji verda ilgiausiai. bet jei verdu ryzius, tuomet mesa antrame inde. del ligu - absoliuti nesamone... biggrin.gif pilnas virimas ar nepilnas vistiek uzsikresi, nes valgysi ta savo virala vistiek... kartais ir skaniau, kai sultinukas uzlasa ant maisto.

skaiciau ne visus 33 psl. rolleyes.gif tad nzn, gal jau zinote, kaip nuimti kalkes nuo kaitinimo elemento - karstame vandeny ipilti acto ir palaikyti kol kalkes nusiims lengvai (kaip ir su virduliu). dar skaiciau del angos vandeniui dapilti - o kam? pilkit i max zymos ir jo niekad nepritruks, jei netaupote aisku smile.gif
verdu balandelius ir viska ka sugalvoju, ypac man patinka sprandine, kai verda gabale, jos nepervirus - ypac minksta ir sultinga gaunasi smile.gif ir aisku, visada marinuoju mesa pries gaminant, tas priduoda minkstumo, aromato ir skonio, cia, manau niekam nenaujiena smile.gif

dar man labai skanu idaryta cukinija - i vidu dedu visa savo fantazija - tarkuota suri, morkytes, zirnelius, pomidoriukus ir viska, ka turiu tuometu ir garinu sau smile.gif uzsipili padaziuko, kad ir kokio paprasciausio - istirpintas sviestas, grietine ir prieskoniai darzoviu. man tai niam. mes megejai visokiu garinimu, ypac, kai skrandziai kitokio maisto ir nepriima schmoll.gif ex ta opalige... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_Ko: 04 vasario 2009 - 09:23
Gal kas atkreipet demesi, kad kur parsiduotu neblogi ir nebrangus greitpuodziai? mes turim viena berghof firmos, bet jis labai didelis ir nelabai mums patinka, nes ten kazkas ne to vyksta su garais, gal kazkokia detale pametem ar jis paluzo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 02 19, 14:01)
Gal kas atkreipet demesi, kad kur parsiduotu neblogi ir nebrangus greitpuodziai? mes turim viena berghof firmos, bet jis labai didelis ir nelabai mums patinka, nes ten kazkas ne to vyksta su garais, gal kazkokia detale pametem ar jis paluzo.  4u.gif

Maciau senukuose yra nebrangiu ir nedideliu bei senukuose . Tik tie maziukai po du ausktus. Nors turiu 3-ju bet niekad ju visu nenaudoju.einami yra du aukstai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 19, 13:20)
Maciau senukuose yra nebrangiu ir nedideliu bei senukuose . Tik tie maziukai po du ausktus. Nors turiu 3-ju bet niekad ju visu nenaudoju.einami yra du aukstai mirksiukas.gif

Manau gudrilape kalbėjo apie greitpuodį, o ne apie garpuodį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2009 02 19, 14:36)
Manau gudrilape kalbėjo apie greitpuodį, o ne apie garpuodį  mirksiukas.gif

Aha tiksliai, neidemiai perskaiciau doh.gif
Atsakyti
parasykit kokiu patiekalu garpuodyje 4u.gif
Atsakyti
Garpuodi dar tik savaite turiu, bet labai patenkinta jame gamintu maistu essen.gif essen.gif 4u.gif Jau dariau tris kartus ir viskas greitai,skaniai.Du kart gaminau zuvi(pangasija), nes laaaabai patiko ax.gif ,ryzius,brokolius,kalafiorus,sparagus ir morkas.Siandien turejau likuti idaro nuo balandeliu(malta kiaul.mente su virtais ryziais,prieskoniai), tai padariau kotletukus ir su darzovem garpuodin thumbup.gif Dabar tikrai vis ka naujo bandysiu wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos radau cia neblogu receptuku smile.gif

http://www.alfa.lt/s...007-11-25_00-16
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 02 19, 13:01)
Gal kas atkreipet demesi, kad kur parsiduotu neblogi ir nebrangus greitpuodziai? mes turim viena berghof firmos, bet jis labai didelis ir nelabai mums patinka, nes ten kazkas ne to vyksta su garais, gal kazkokia detale pametem ar jis paluzo.  4u.gif


turim kaip tik toki is senuku - labai be priekaistu mirksiukas.gif



Atsakyti