QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 10:42)
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą?

Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?
nes mano puodo instrukcijoj rašo, kad mėsos, žuvies sultys negali tekėt ant daržovių (dėl to, kad neužkrėstų visokiom -liozėm nepilno išvirimo atveju), todėl ją reiktų dėt į pirmąjį indą
na as tai dedu mesa i pati apatini inda, nes ji verda ilgiausiai. bet jei verdu ryzius, tuomet mesa antrame inde. del ligu - absoliuti nesamone...

pilnas virimas ar nepilnas vistiek uzsikresi, nes valgysi ta savo virala vistiek... kartais ir skaniau, kai sultinukas uzlasa ant maisto.
skaiciau ne visus 33 psl.

tad nzn, gal jau zinote, kaip nuimti kalkes nuo kaitinimo elemento - karstame vandeny ipilti acto ir palaikyti kol kalkes nusiims lengvai (kaip ir su virduliu). dar skaiciau del angos vandeniui dapilti - o kam? pilkit i max zymos ir jo niekad nepritruks, jei netaupote aisku
verdu balandelius ir viska ka sugalvoju, ypac man patinka sprandine, kai verda gabale, jos nepervirus - ypac minksta ir sultinga gaunasi

ir aisku, visada marinuoju mesa pries gaminant, tas priduoda minkstumo, aromato ir skonio, cia, manau niekam nenaujiena
dar man labai skanu idaryta cukinija - i vidu dedu visa savo fantazija - tarkuota suri, morkytes, zirnelius, pomidoriukus ir viska, ka turiu tuometu ir garinu sau

uzsipili padaziuko, kad ir kokio paprasciausio - istirpintas sviestas, grietine ir prieskoniai darzoviu. man tai niam. mes megejai visokiu garinimu, ypac, kai skrandziai kitokio maisto ir nepriima

ex ta opalige...