Šiaip tai man atrodo, kad geriau daugiau vandens įpilti nei per mažai, nes jei daugiau bus vandens tai ilgiau palaikyt reikės ir vanduo išgaruos, o jei per mažai, tai kieti ryžiai bus, neišvirę
Pilu iš akies, bet mano knygelėj buvo parašyta, kad per du pirštus nuo ryžių turi vandens būti
Kažkas panašaus.
Šiaip tai man atrodo, kad geriau daugiau vandens įpilti nei per mažai, nes jei daugiau bus vandens tai ilgiau palaikyt reikės ir vanduo išgaruos, o jei per mažai, tai kieti ryžiai bus, neišvirę
sveikutės, perskaičiau temelę ir supratau, kad visos čia daugiausia su elektriniais puodais gaminate. Man vyras padovanojo dujinį garų puodą yra tik vienas aukštas, ne taip kaip pas daugumą du ar trys. Gal kas gaminat su dujiniu vieno aukšto? Ar pasidalinsit kaip garinti? Ar galiu sudėti į vieną bulves, daržoves ir mėsytę?
ačiukas.
ačiukas.
QUOTE(jolka1224 @ 2009 01 12, 01:28)
sveikutės, perskaičiau temelę ir supratau, kad visos čia daugiausia su elektriniais puodais gaminate. Man vyras padovanojo dujinį garų puodą yra tik vienas aukštas, ne taip kaip pas daugumą du ar trys. Gal kas gaminat su dujiniu vieno aukšto? Ar pasidalinsit kaip garinti? Ar galiu sudėti į vieną bulves, daržoves ir mėsytę?
ačiukas.
ačiukas.
Žinoma, kad gali, o apačioje vietoj vandens gali sriubą virti ir ant jos garinti visa kitą
Niu, kas kokiu recepciuku turit nauju?
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą?
Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?
nes mano puodo instrukcijoj rašo, kad mėsos, žuvies sultys negali tekėt ant daržovių (dėl to, kad neužkrėstų visokiom -liozėm nepilno išvirimo atveju), todėl ją reiktų dėt į pirmąjį indą
nes mano puodo instrukcijoj rašo, kad mėsos, žuvies sultys negali tekėt ant daržovių (dėl to, kad neužkrėstų visokiom -liozėm nepilno išvirimo atveju), todėl ją reiktų dėt į pirmąjį indą
Turiu nuo senų laikų greitpuodį, pati niekad jo nebandžiau, mama visada darydavo
na čia tas kur po spaudimu. Tai vat galvoju kokio jautienos reiktų arba širdekių patroškint
jos daug greičiau išsitroškitnų ir minštesnės būtų. Ale kiek ten vandens pilti
kad per mažai nebūtų, juk į jį nedapilsi verdant
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 12:42)
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą?
Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?
Zodziu, neapibego ir instrukcijoj apie tai neuzsimenama ... Pas mane Clatronic puodas
QUOTE(mickute7 @ 2009 01 25, 15:36)
Turiu nuo senų laikų greitpuodį, pati niekad jo nebandžiau, mama visada darydavo
na čia tas kur po spaudimu. Tai vat galvoju kokio jautienos reiktų arba širdekių patroškint
jos daug greičiau išsitroškitnų ir minštesnės būtų. Ale kiek ten vandens pilti
kad per mažai nebūtų, juk į jį nedapilsi verdant 
vandens reikia mažai, tik kad dengtų mesytę, juk jis neisgaruoja
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 25, 15:32)
Zodziu, neapibego ir instrukcijoj apie tai neuzsimenama ... Pas mane Clatronic puodas
Pas mane receptu knygutej (buvo prideta) raso, kad reikai pvz. pirmiausia 10 min uztatyt bulves, tada nukelt (po 10 min), det vistiena, ant virsaus bulves, dar auksciau kitas darzoves.
Matyt, kiekvienas puodas su savais priciudais
QUOTE(pandutė @ 2009 01 25, 18:19)
ar kas nors turi garu puoda kinu gamybos?nes as kiek ziurejau,tai visi kinieciu gamybos,kiti prancuzu,dar kazkieno bet jau virs 300lt,ar labai prasti tie kinieciu?
Pas mane Tefalis kinietiskas, bet jokiu pretenziju jam neturiu