As tai savo garpuodyje labai megstu garinti vistiena.Is pradziu ja suprieskoniuoju man labiausii patinkanciais prieskoniais ir palaikau kokias kelias valandas. Tada sudedu i ta puoda ir pagarinu, tad idedu darzoviu ir dar pagarinu. Mmmm kaip skanu.. isemusi uzbarstau priesnoniu ant darzoviu. Nezinau kodel kitos sako, kad beskonis maistas gaunasi. Manau tereikia isideti prieskoniu

QUOTE(inguzekal @ 2009 03 04, 01:11)
Reikes pabandyti kai ka

QUOTE(kauke26 @ 2009 03 04, 12:13)
As tai savo garpuodyje labai megstu garinti vistiena.Is pradziu ja suprieskoniuoju man labiausii patinkanciais prieskoniais ir palaikau kokias kelias valandas. Tada sudedu i ta puoda ir pagarinu, tad idedu darzoviu ir dar pagarinu. Mmmm kaip skanu.. isemusi uzbarstau priesnoniu ant darzoviu. Nezinau kodel kitos sako, kad beskonis maistas gaunasi. Manau tereikia isideti prieskoniu 

As dar su prieskoniais ir majoneze palaikau vistiena.Vakar dariau, nu super skanu

labas,
na aš čia šiektiek įsiterpsiu, nes senoj tema žiuriu jau uždaryta. Norėjau paklausti, kur galima įsigyti garų puodą neelektrinį? o ant dujinės statomą ? Žinoma domina pigesni variantai, o ne Zepter ir pan..kur neįkandamos kolkas sumos
Visur kur skaičiau, visos turi daugiausia elektrinius, o man norėtųsi statomo ant dujinės, ar kaitlentės
būsiu dėkinga už atsakymus
na aš čia šiektiek įsiterpsiu, nes senoj tema žiuriu jau uždaryta. Norėjau paklausti, kur galima įsigyti garų puodą neelektrinį? o ant dujinės statomą ? Žinoma domina pigesni variantai, o ne Zepter ir pan..kur neįkandamos kolkas sumos

QUOTE(trauktine @ 2009 03 08, 15:44)
labas,
Visur kur skaičiau, visos turi daugiausia elektrinius, o man norėtųsi statomo ant dujinės, ar kaitlentės

Sakyciau, turguj, Urmo bazej, jei Kaune esat.
Idomumo delei uzmeciau uzklausa "garų puodas" senuku puslapy, rado tris:
http://www.senukai.l..._...p;x=43&y=11
QUOTE(Katu @ 2009 03 08, 17:51)
Sakyciau, turguj, Urmo bazej, jei Kaune esat.
ačiū, bandysiu nulėkt iki Urmo

Tai jau labiau apsimoka už 100lt elektrinį nusipirkti

gal ir apsimoka, bet dujos pigiau nei elektra

Na taip pigaiau dujos , bet man labai aptogu elektrinis. Nereikia viso puodo plauti pvz verdant kokias kruopas, tereikia tik ta vadinama ryziu inda isplauti

nežinau kaip su paprastu puodu, bet elektrinį tai įjungei ir pamiršai - tauposi laikas:) Niekada niekas neprisvils, nepervirs, baigsis laikas - išsijungs ir joookio vargo

na nespjaunu ir į elektrinius, bet gi žmogaus teisė rinktis
o beto jei dar mėgstama sukiotis virtuvėje, tai irgi..
tad ir klausiu kur tokių yra,ar net yra mamų kurios jau turi tokius neelektrinius

tad ir klausiu kur tokių yra,ar net yra mamų kurios jau turi tokius neelektrinius

QUOTE(Pause @ 2009 03 10, 21:05)
nežinau kaip su paprastu puodu, bet elektrinį tai įjungei ir pamiršai - tauposi laikas:) Niekada niekas neprisvils, nepervirs, baigsis laikas - išsijungs ir joookio vargo 

Tikslai apie siuos privalumus buvau pamirsus, jau naturalu man

QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 11:42)
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą?
Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?

Čia gal pagal tą logiką, kad karštis į viršų eina- kaip pirtį- kuo aukščiau tuo karščiau