Man apie 40 min verda kažkur

QUOTE(Sparnuota @ 2008 07 17, 13:42)
Mes visai neseniai nusipirkom garų puodą, tai vakar viriau jame ryžius, užtruko kažkur valandą
kodėl taip ilgai? Gal kas nors žinot atsakymą? 

Na galingumas manau skiriasi todel skirtingai ir verda jusu ryziai

Galingumas turi itakos garu tiekimui, bet ir technologiniai sprendimai. Galingumas svyruoja nuo 900W iki 2000W. As nauduojuosi Kenwood garpuodziu FS620, bet bandziau ir kitokius anksciau. Gerai, prie reikalo - ryzius prietaisas turi isvirti kazkur per 40min. Virimo laikas gali skirtis jei parenkate kazkokius kitus ryzius. Siulau pameginti ivairesniu. Proporcijos 150gr ryziu ir 15ogr. vandens, plius siek tiek druskeles pabarstyti. Turi gautis skanus, bet ne kose. Ypatingai dabar prasideda laikmatis kai darzoviu gausu, tad garpuodis labai geras pagalbininkas. Jei noresite kokiu idomesniu receptu suzinoti, tai rasykite. Idomu yra paruosti pudingus. Jei kas planuosite pasirinkti, tai paziurekite www.kenwoodworld.com/lt
Idomu būtų pudingo receptą sužinoti 
Man garpuodis lėčiau maistą gamina nei virimas, bet užtat nereikia stovėti prie puodo ir žiūrėt, kad neišbėgtų, neprisviltų, nepervirtų ir t.t.

Man garpuodis lėčiau maistą gamina nei virimas, bet užtat nereikia stovėti prie puodo ir žiūrėt, kad neišbėgtų, neprisviltų, nepervirtų ir t.t.

Vakar nusipirkau garpuodį 3 aukštų, ne elektrinį. Absoliučiai neaiški intrukcija (Berghoff). Tai tarkim noriu bulviu ir darzoviu. I apatini puoda pilu vandens 2/3, virsuj dedu bulvytes ir kitame darzoves? Ar principas toks, kad apatiniame puode vanduo? O kam reikalingas tas temperatūros ratukas ant dangčio? As ji turiu sukineti ar pats pgl temperatūrą sukasi?
QUOTE(jovitt @ 2008 07 29, 09:24)
Vakar nusipirkau garpuodį 3 aukštų, ne elektrinį. Absoliučiai neaiški intrukcija (Berghoff). Tai tarkim noriu bulviu ir darzoviu. I apatini puoda pilu vandens 2/3, virsuj dedu bulvytes ir kitame darzoves? Ar principas toks, kad apatiniame puode vanduo? O kam reikalingas tas temperatūros ratukas ant dangčio? As ji turiu sukineti ar pats pgl temperatūrą sukasi?
Pirmam aukste gali sriuba virti, o kitka, kas garuose virs, desi auksciau. Dangtis pats temperatura rodys

Isbandziau kiausiniene, mmmmmm skanumelis super duper

Aš darau šeimai kepsniukus tai gaunasi nuostabūs.
Be to šis receptas tinka ir kulšelėms vištienos orkaitėje kepti.Visi prieskoniai Santa Maria.
Reikės:
Sojų padažo 2 š.
Meksikietiškų vištienos prieskonių 1 a. š.
Vištienos prieskonių visas pakelis man rods 25g.
Česnako 2-3 skiltelės.
Aliejaus 2 š.
Česnaką susmulkiname ir viską sumaišome.įtriname ir geriausiai,kad pastovėtų per naktį.Tai fantastika.

Be to šis receptas tinka ir kulšelėms vištienos orkaitėje kepti.Visi prieskoniai Santa Maria.
Reikės:
Sojų padažo 2 š.
Meksikietiškų vištienos prieskonių 1 a. š.
Vištienos prieskonių visas pakelis man rods 25g.
Česnako 2-3 skiltelės.
Aliejaus 2 š.
Česnaką susmulkiname ir viską sumaišome.įtriname ir geriausiai,kad pastovėtų per naktį.Tai fantastika.

QUOTE(Eglute:} @ 2008 04 29, 16:49)
tai sakot norit skanaus gero recepto
jei ka tai pati susigalvojau
pagal gramus neaiskinsiu,tik mazdaug kaip darau
viska darau garpuodyje,darau viska tik 1 aukste,siam recepte jis tik vienas ir reikalingas
darau viska sluoksniais :
pirma sluoksni,kol uzsidengs visas dugnas, darzoviu saldytu (pagal skoni) ant ju beriu darzoviu prieskoniu.antras sluoksnis bulviu,taip pat beriu darzoviu prieskoniu. (as dedu pirktines bulfes fri,greiciau,nereik nei skust nei pjaustyt) trecias sluoksnis vistienos file,beriu vistienos prieskoniu. (pjaustyta kaip korbonadams ) ketvirtas sluoksnis krabu lazdeles,be prieskoniu. (pjaustytos griezineliais). garinu mazdaug 40m,tada susitarkuoju fermentinio surio,sumaisau su majonezu,issigarinus viskam ta padaza uztepu ant virsaus ir dar pagarinu 10min.
Viskas.Skanaus

P.S.. galima kepti ir orkaiteje

jei ka tai pati susigalvojau

pagal gramus neaiskinsiu,tik mazdaug kaip darau

viska darau garpuodyje,darau viska tik 1 aukste,siam recepte jis tik vienas ir reikalingas

darau viska sluoksniais :
pirma sluoksni,kol uzsidengs visas dugnas, darzoviu saldytu (pagal skoni) ant ju beriu darzoviu prieskoniu.antras sluoksnis bulviu,taip pat beriu darzoviu prieskoniu. (as dedu pirktines bulfes fri,greiciau,nereik nei skust nei pjaustyt) trecias sluoksnis vistienos file,beriu vistienos prieskoniu. (pjaustyta kaip korbonadams ) ketvirtas sluoksnis krabu lazdeles,be prieskoniu. (pjaustytos griezineliais). garinu mazdaug 40m,tada susitarkuoju fermentinio surio,sumaisau su majonezu,issigarinus viskam ta padaza uztepu ant virsaus ir dar pagarinu 10min.
Viskas.Skanaus

P.S.. galima kepti ir orkaiteje

sitas receptas - SUPER

Sveikutės
ir aš turiu šį garpuodį
gal jau koks pusmetis, bet kažko labai įpatingo jame neruošiu, nes nežinau receptų, išpradžių dažnai jį naudojau, o dabar jau tikai kokius pora mėnesių stovi nenaudojamas
, manau reikėtų vel duoti jam darbo

ir aš turiu šį garpuodį

QUOTE(KYM @ 2008 08 20, 17:17)
Labai dziaugiuosi kad patiko mano isgalvotas receptukas