Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

[quote=cacukas,2008 03 18, 09:02]
Šokoladinio torto receptas 4u.gif

Aš šį pyragą darius jau ne kartą. Labai skanu su ledais ar plakta grietinėle. thumbup.gif
Taip serviruojant užtenka kokiem 6 žmonėm. Tik verda jis pas mane ilgiau.

user posted image
Atsakyti
koldunus dedu saldytus i pirma auksta ant groteliu, verdu 20 min, be to mano puodas turi toki mygtuka, kur kelias min duoda stipresnio garo nei iprasta... manau, kad ir koldunai patys turi buti skanus, tuos, kuriuos viriau buvo turguje pirkti naminiai koldunai thumbup.gif tikrai labai skanus rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Rūtelė,2008 04 08, 13:13]
[quote=cacukas,2008 03 18, 09:02]
Šokoladinio torto receptas 4u.gif

Aš šį pyragą darius jau ne kartą. Labai skanu su ledais ar plakta grietinėle. thumbup.gif
Taip serviruojant užtenka kokiem 6 žmonėm. Tik verda jis pas mane ilgiau.
[/quote]

gal dar to pyrago recepteli primintumete ir pasakytumete 4u.gif
Atsakyti
kiausiniene kepta garpuodyje ok.gif gyvenime tokios skanios nevalgiau, pabandykit kas nebandet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 08, 16:56)
gal dar to pyrago recepteli primintumete ir pasakytumete  4u.gif

Šokoladinis tortas

125g šokolado
125g sviesto
4 kiaušiniai
100g cukraus
100g miltų

Rižiams virti skirtą indą iškloti maistine plėvele.
Atskirti trynius nuo baltymų. Išplakti sviestą. Į jį įmaišyti išlydytą šokoladą ir kiaušinių trynius. Maišant sudėti cukrų, miltus ir išplaktus baltymus. Lengvai permaišyti. Tešlą pilti į paruoštą formą. Uždengti viršų plėvele, kad nepapultų vandens. Virti 35-40min.

Aš plėvelės gabalą imu didesnį ir tuo pačiu, kur išklojau formą, uždengiu ir viršų. Reikia palikti laisviau, nes pyragas labai pučiasi. Verdu apie 60min.
Gal viskas bus aišku? mirksiukas.gif
Atsakyti
labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
o jus ta sokolada karsta pilate i ismaisyta sviesta ? nes vakar bandziau daryti, tai kai supyliau karsta sokolada is sviesta, sis pasidare kaip smala, susoko i gabalus blink.gif cia gal per pigu sokolada nusipirkau ? g.gif net nesupratau kas atsitiko... rezultatas- tesla ispyliau i wc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 10, 08:20)
o jus ta sokolada karsta pilate i ismaisyta sviesta ? nes vakar bandziau daryti, tai kai supyliau karsta sokolada is sviesta, sis pasidare kaip smala, susoko i gabalus  blink.gif cia gal per pigu sokolada nusipirkau ?  g.gif  net nesupratau kas atsitiko... rezultatas- tesla ispyliau i wc  doh.gif

Šokoladą perku tik juodą, be priedų. Ištirpinu ir kažkiek praaušinu. Plaku mikseriu ir pilu. Tikrai niekad jokių problemų nebuvo. Viskas pavyko iš pirmo karto.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu garų puodą, labai juo dziaugiuosi, tačiau zuvis man niekada nepavyksta schmoll.gif neskani. Kepiau menkę, kepiau skarpionzuvę, nepatiko. Gal tik kai kurios žuvys skanios garpuodyje ax.gif
Atsakyti
Cia skonio reikalas. Man asmeniskai zuvis garu puode pati skaniausia. Skorpionzuves nebandziau (ji gal perdaug riebi g.gif ), bet sviezia menke tikrai labai skani buvo thumbup.gif O siandien viriau lydekos kukulius, kita dali iskepiau ant keptuves palyginimui. Garuose daug sultingesniir daug skanesni biggrin.gif
Atsakyti
Nupirko mums vaikai vestuviu 20simtmeciui garpuodi. Isbandem ant bulviu ir morku, tai skonis darzoviu naturalus, bulves kaip ant lauzo keptos, nei prieskoniu, nei druskos nereikia thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 04 08, 20:15)
kiausiniene kepta garpuodyje  ok.gif  gyvenime tokios skanios nevalgiau, pabandykit kas nebandet  thumbup.gif

o man ta kiausiniene nesigauna nors tu ka!!!!!jau kelis kartus bandziau,iskyla iki dangaus,o kai issijungia,atidengiu,sukrenta ir gaunasi..kaip sukrites pyragas!sos!gelbekit,patarkit smulkiai,dlia osobo tupich!!!
Atsakyti