Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Neringa30 @ 2009 03 15, 08:33)
Mano taip pat Tefal, trijų aukštų, ryžiai puikiausiai išverda, tik reikia į indą vandens įpilti, aš pilu, kad būtų šiek tiek virš ryžių.

Na ir aš taip darau, bet net per 35 minutes jie neišverda, tai net nesuprantu kodėl
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2009 03 15, 07:33)
Mano taip pat Tefal, trijų aukštų, ryžiai puikiausiai išverda, tik reikia į indą vandens įpilti, aš pilu, kad būtų šiek tiek virš ryžių.

Tai jeigu tiek vandens reik pilt tada jie gaunas kaip virtiu g.gif net nezinau .Burkimes visos tos ,kurioms ryziais neisverda ir bandykim visus varijantus kol isvirs ipo to dalinkimes patirtimi...
Atsakyti
Jeigu pakankamai vandens nebus, tai nebus ryžiams iš ko išbrinkti ir jie liks kieti smile.gif
Aš irgi pilu vandens virš ryžių ir garinu tol, kol visas vanduo susigeria į ryžius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 03 15, 15:38)
Jeigu pakankamai vandens nebus, tai nebus ryžiams iš ko išbrinkti ir jie liks kieti smile.gif
Aš irgi pilu vandens virš ryžių ir garinu tol, kol visas vanduo susigeria į ryžius wink.gif

Oi niekad taip nedarau, dazniausiai pries maisto gaminima ryzius uzdedu ir kokias 15-20min garinu, kai baigias laikas juos palieku jie kuo puikiausiai isbringsta. Man dar labai skaniai kai i ta vandeni pries sudedant ryzius iberiu kario ir ismaisau tuomet ryzius ir garinti. Niam niam kaip skanu as juos vienus galiu valgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 15, 00:00)
Sveikos moterys.Jungiuosi ir as prie jusu .Nusipirkau as garpuodi del ryziu blush2.gif .gaminu viska bet tik ryziai "neissigarina".Bandziau ir valanda garint ,bandziau ir mirkyt pries tai per nakti nieko nesigauna,nei ryziau ,nei grikiai.Gal kuri susiduret su ta pacia problema??net nezinau ka ne taip darau.Lauksiu jusu patarimu.

issigarina tie ryziai man bet kuriam aukste per 30 min, kartu su mesa ar zuvim g.gif Vandens pilu per pirsta virs ryziu, vandenuka pilu verdanti ax.gif
Mano nebrangus Clatronic puodas 3 aukstu rolleyes.gif Taigi, eilini karta ne kainoje esme cool.gif
Atsakyti

Sweikos wa cia radau kazkiek receptu garu puodui tongue.gif

http://www.biteplius...82-=(1475833345
Atsakyti
Sveikos garininkes 4u.gif As irgi neseniai nusipirkus Tefal VC 4003 tai negaliu atsidziaugt thumbup.gif Kadangi susirupinau savo isvaizda ir sveikata,tai kai ka keiciu, tame tarpe valgau daznai garinta maista ax.gif Man viskas puikiai gaunasi, ryzius uzpilu virintu vandeniu, 25min.ir psio mirksiukas.gif Gaunasi birus,nesulipe.Pilu vos virs ryziu vandens.Nu jei viskas pas jus issigarina ir produktai(vista, zuvis, mesa)minksti, tai kaip ryziai kieti lieka neisivaizduoju? blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante25 @ 2009 03 15, 14:35)
Sweikos wa cia radau kazkiek receptu garu puodui  tongue.gif

http://www.biteplius...82-=(1475833345

Oi labai aciu uz receptus -gaminsiu. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante25 @ 2009 03 15, 17:35)
Sweikos wa cia radau kazkiek receptu garu puodui  tongue.gif

http://www.biteplius...82-=(1475833345

Yra idomiu thumbup.gif jau itraukiau puslapuka i favoritus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 16 kovo 2009 - 09:31

ghmm.... pagaliau issipakavau savo garpuodi, susiskaiciau instrukcija ir sia temele ax.gif
sakykite,nuo kokiu patiekaliuku pradejot?
bandysiu isgarinti ryzius, darzoves (manau,pakaks pradziai ir "susipazinimui" garnyru, o po to jau pereisime prie rimtesniu experimentu..)..

Atsakyti
pradėjau nuo šaldyytų daržovių biggrin.gif
Tada sekė ryžiai, vištienos gabaliukai ir omletas smile.gif

Čia tie lengvieji, o kažko sudėtingiau tai nebandžiau labai smile.gif

Atsakyti
Nors iš manęs kulinarės nėra, bet pradėjau iš karto nuo lašišos su daržovėm. Nieko ten sudėtinga, pamarinuoti ar paprieskoniuoti truoutį lašišą, kitame inde dėti daržoves, kas mėgsta šaldytas, man pvz. labai skanu troškintos garpuodyje morkos juostelėmis thumbup.gif
O ryžiai jau sekė paskui, nes buvau girdėjusi, kad kitoms sunkiai išsigarina. Na man lyg ir pavyko, išsigarino normaliai.
Galima vietoj lašošos imti supjaustytą gabaliukais mėsą, vištieną. Tik nuo vištienos patarčiau išgarinus ar prieš tai nuimti odeles, nes odelės garintos vištienos tai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti