Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(inguzekal @ 2009 03 11, 17:01)
As šiandiena gaminau lašiša su morkytėm ir mocarela sūriu gavosi tikrai skaniai ir vyrui patiko štai kaip atrodo smile.gif

Nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičiau visą temelę ir prisirankiojau puikių receptukų, ačiū wub.gif tik dauguma čia gaminat su elektriniais 3-jų aukštų puodais, o aš turiu dujinį (ant viryklės naudojamą), 2-jų aukštų garų puodą. Tai pasidalinkit patirtimi, kaip gaminat tokiam puode g.gif nes čia tame pirmamame "aukšte" reikia kažką virti (kad būtų garų) o "antrame" jau galima garinti g.gif Šiandien pirmą kartą išbandžiau, tai papraščiausiai su trupučiu vandens viriau bulves, o antrame žuvytė su daržovėmis ax.gif įdomu, kaip gaminat jūs??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristele: 13 kovo 2009 - 22:09
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 12, 21:27)
Nors planavau kotletukus garint ale kiausinio neturejau tai plovas gavos biggrin.gif

O aš specialiai nededu kiaušinio į faršą, jei žinau, kad juos gaminsiu garpuodyje. jei keptuvėje-tada dedu
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 03 13, 00:41)
ir per kiek misinukas susyla?

o plovui mesyte/farsa pries tai apkepini?

Na as ne misisnuka o karves piena, Mano garpuodis turi pasildymo mygtuka, jis kazkur yra 3-5 min. Tai 240ml pienas pasyla iki reikiamos temperaturos.

O plovui tai viska labai lengvai apkepinu ir sudedu kartu su nevirtais ryziai ir vandenuko ipiluir kazkus uzdededu apie 20 min.
Atsakyti
Sveikos moterys.Jungiuosi ir as prie jusu .Nusipirkau as garpuodi del ryziu blush2.gif .gaminu viska bet tik ryziai "neissigarina".Bandziau ir valanda garint ,bandziau ir mirkyt pries tai per nakti nieko nesigauna,nei ryziau ,nei grikiai.Gal kuri susiduret su ta pacia problema??net nezinau ka ne taip darau.Lauksiu jusu patarimu.
Atsakyti
o tu vandens ipili ant ryžių kai garini? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 03 14, 21:13)
o tu vandens ipili ant ryžių kai garini? smile.gif

As verdu tam indeli taip vandenuko i ta indeli ryziu pilu,bet pasakius teisybe tai taip supykau kad neverda man ryziu tai isveziau i kaima ir palikau uosvienei sakau virk,bet ji nunese ant auksto ir sakydama lai bun ateis laiks pasiimsi.Mano yra Tefal 3 aukstu.Dabar skaitau kazkur 10 psl,tai kai kuriom moterim s ..gaunasi irgi su ryziais.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 15, 00:00)
Sveikos moterys.Jungiuosi ir as prie jusu .Nusipirkau as garpuodi del ryziu blush2.gif .gaminu viska bet tik ryziai "neissigarina".Bandziau ir valanda garint ,bandziau ir mirkyt pries tai per nakti nieko nesigauna,nei ryziau ,nei grikiai.Gal kuri susiduret su ta pacia problema??net nezinau ka ne taip darau.Lauksiu jusu patarimu.

man panasi situacija buvo su manuoju kai nusipirkau, tai pasirodo bleogai buvau surinkusi ji. Ten man garpuodi reikejo surenkant detales siek tiek spusteltikad jos prisispaustu. O siaip kartais vel pastringa, o dabar tai daznaiausiai prasos kaitinimo elementus islauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 14, 22:02)
man panasi situacija buvo su manuoju kai nusipirkau, tai pasirodo bleogai buvau surinkusi ji. Ten man garpuodi reikejo surenkant detales siek tiek spusteltikad jos prisispaustu. O siaip kartais vel pastringa, o dabar tai daznaiausiai prasos kaitinimo elementus islauti mirksiukas.gif

Sakai ,bet kad pas mane nera ka spausti.tik indai susideda visnas ant kito ,ovandenuko ipyli iki tam tikros nuorodos.Aciu ,kad atsakei. 4u.gif Na ziuresiu ,kai parsivesiu, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 14, 22:57)
Mano yra Tefal 3 aukstu.Dabar skaitau kazkur 10 psl,tai kai kuriom moterim s ..gaunasi irgi su ryziais.

Mūsų toks pat, ryžiai irgi neišverda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 03 15, 01:16)
Sakai ,bet kad pas mane nera ka spausti.tik indai susideda visnas ant kito ,ovandenuko ipyli iki tam tikros nuorodos.Aciu ,kad atsakei. 4u.gif Na ziuresiu ,kai parsivesiu, g.gif

Na pas mane irgi atrode kad tik paprastai susideda, bet pasirodo te tam atsikisime kur garai eina ten yra tokia kaip guma pasirodo reika ja siek tiek kaip minejau paspausti. O vanedeni pilu iki maxi. Na mes ji kasdien naudojam tai pilu virinta, ne taip greitai uzkalkeja. o Ryziu inde irgi gal kokia stikline ipilu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 03 14, 23:19)
Mūsų toks pat, ryžiai irgi neišverda  schmoll.gif

Mano taip pat Tefal, trijų aukštų, ryžiai puikiausiai išverda, tik reikia į indą vandens įpilti, aš pilu, kad būtų šiek tiek virš ryžių.
Atsakyti