Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(mikaela @ 2010 02 22, 18:42)
Tyli temute smile.gif

Kaip tik garinasi dabar 4u.gif ziuresim kas gausis ax.gif

Ir kaip gavosi? Verta bandyti? smile.gif
Atsakyti
Labai skanus gavosi minetasis pudingas-apkepas 4u.gif Manau, kad verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 09 05, 16:19)
Man irgi lb skanus maistas is garpuodzio wub.gif esu bandzius vistos slauni kepti (namines vistos) ir tai ji ne tokia kieta gavos, kaip verdi vandeni, bulves su morkom, niam niam essen.gif vakar kotletukus gaminau, skanumelis, o siandien bandysiu pamarinuota sonine gaminti rolleyes.gif

man irgi skanu ir sveika,siandien garinau vistienos krutinele su saldytomsi darzovemis,super skanu,vistiena dregna,vaikas valge,su malonumu thumbup.gif
Atsakyti
Garinom vistienos krutineles. Neprieskoniuotas, nesudytas. Buvau nusiteikus, kad bus be skonio, alia smile.gif skanu thumbup.gif
Atsakyti
Viskas ka gaminau garpuody gavosi thumbup.gif Gaminau vistiena su saldytom darzovem, nevirtu bulviu cepelinus, varskes apkepa-pudinga, dabar garinasi sokoladinis pyragas, ryzius, spagecius,omleta, kiausiniene, kriausias su sokoladu dariau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 11 kovo 2010 - 16:48
Kadangi visos temukės neskaičiau, tai nežinau ar jau buvo įdėta... blush2.gif
Nete ieškojau receptų, radau, tai įmetu ir čia, gal kam pravers Tinginio puodas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 12 kovo 2010 - 00:19
O va čia prieštarauja instrukcijai dėl druskos pylimo į vandens indą ax.gif
Atsakyti
Merginos, pameciau instrukcija ir uzsidege calc lempute. Priminkit, prasau, kaip ten nukalkinti su actu reikia g.gif Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 03 15, 18:33)
Merginos, pameciau instrukcija ir uzsidege calc lempute. Priminkit, prasau, kaip ten nukalkinti su actu reikia  g.gif Busiu labai dekinga  4u.gif

Ipili 1 l acto ir pakaitini kokiu 15 min. Bent pas mane taip smile.gif
Atsakyti
Garinau heką (ne filė) prieš tai pasūdžiau ir pabarsčiau džiovintų krapų, bei palaikiau šiek tiek... dar nebuvau tokios skanios žuvies valgius wub.gif
Atsakyti
Greitpuody verdam sriubas, bet planuoju plovą, troškinį kokį jame gamint. Iš tiesų Zepter puodas truputį varžosi su greitpuodžiu biggrin.gif Kai reik gamint, nežinau, kuriam puode virt. Abu superiniai. Greit ir skaniai ax.gif
O va turim ir garpuodį. Bet arba nemokam jame gamint, arba jame pagamintas maistas labai neskanus blush2.gif
Atsakyti
o man idomu kaip omleta garpuodyje kepti(virti)? nes kai susidaro koncentratas garu viskas papuola ant maisto..ar nebus omletas slapias.. kad darzoves slapios tai nieko kazkaip,bet kaip omletas ir visi tie apkepai ar pyragai?? ax.gif
Atsakyti