Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

Ar esat ką girdėjusios apie "skorovarkių" blogumą... atseit nesveika gamint ten, bla bla bla.. man kažko nesitiki, kažkoks blefas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2010 03 23, 13:42)
o man idomu kaip omleta garpuodyje kepti(virti)? nes kai susidaro koncentratas garu viskas papuola ant maisto..ar nebus omletas slapias.. kad darzoves slapios tai nieko kazkaip,bet kaip omletas ir visi tie apkepai ar pyragai??  ax.gif

Man kiaušinienė essen.gif labai patinka iš garpuodžio. bigsmile.gif
Tiesa darau taip: supjaustau kumpio ar dešros, dedu į indą skirtą sriubai virti. Tada suplaku tris kiaušinius su prieskoniais, žalumynais iki putų, užpilu supjaustytą kumpį ir viskas - į garpuodį kokia 15 min. Ir valgyti galima. essen.gif
O tas koncentratas g.gif na, nežinau kažkiek to vandens papuola ant kiaušinienės, bet nieko čia tokios. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 03 23, 20:03)
Ar esat ką girdėjusios apie "skorovarkių" blogumą... atseit nesveika gamint ten, bla bla bla.. man kažko nesitiki, kažkoks blefas...  doh.gif

O kodel nesveika? As daznai troskinius, plova jame gaminu....
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 03 23, 22:34)
Man kiaušinienė essen.gif labai patinka iš garpuodžio.  bigsmile.gif
Tiesa darau taip: supjaustau kumpio ar dešros, dedu į indą skirtą sriubai virti. Tada suplaku tris kiaušinius su prieskoniais, žalumynais iki putų, užpilu supjaustytą kumpį ir viskas - į garpuodį kokia 15 min. Ir valgyti galima. essen.gif
O tas koncentratas g.gif na, nežinau kažkiek to vandens papuola ant kiaušinienės, bet nieko čia tokios. irnesakyk.gif

na, gal kondensatas greiciau ax.gif
Kad ir ka garinu, tikrai niekada nepribego ant nieko jokio kondensato, nei koncentrato biggrin.gif . Nubega puodo soniukais ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 03 24, 16:20)
na, gal kondensatas greiciau  ax.gif

gal ir taip... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, nesuprantu, o jūsų patiekalus galima gamint paprastam garpuodyje, ne elektriniam g.gif taip norisi varškės pudingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 03 30, 12:50)
Sveikos, nesuprantu, o jūsų patiekalus galima gamint paprastam garpuodyje, ne elektriniam g.gif taip norisi varškės pudingo blush2.gif

manau, kad dauguma cia turi omeny elektrinius g.gif
Paprastam ant sietelio nebent darzoves, mesa, zuvi gali gamint.... g.gif
Atsakyti
Prikelsiu temą ir tuo pačiu paklausiu... Gal kas nenaudojat to specialaus indo ryžiams, kruopoms ir pan ir galėtumėt perleisti? 4u.gif
Atsakyti
Nieko ten specialaus nėra, tiesiog atspari karščiui plastmasė. Jei labai reikia ir negautum, pasidairyk parduotuvėje plastmasinių indų, kuriuos galima kišti į mikrobangę - tiks ir garpuodžiui 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mėginsiu 4u.gif
Gal kas iš mamyčių dar kokiais receptukais pasidalintumėte? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 12 balandžio 2010 - 16:55
QUOTE(Donalita @ 2010 04 12, 14:45)
Nieko ten specialaus nėra, tiesiog atspari karščiui plastmasė. Jei labai reikia ir negautum, pasidairyk parduotuvėje plastmasinių indų, kuriuos galima kišti į mikrobangę - tiks ir garpuodžiui  4u.gif

Bet tas indas ryžiams yra su tokiomis kaip ir kojytėmis, tai suprantu, kad jos tam, kad neuždengtų skylučių apačioj, tai jei padėsi plokščią indą, kaži kaip bus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 04 12, 18:06)
Bet tas indas ryžiams yra su tokiomis kaip ir kojytėmis, tai suprantu, kad jos tam, kad neuždengtų skylučių apačioj, tai jei padėsi plokščią indą, kaži kaip bus  mastau.gif

As dedu ir paprasta mikrobangei tinkanti plastikini inda, tinka kuo puikiausiai, kartais su visu dangteliu naudoju, kai pvz. pyraga mascarpones verdu wub.gif
Atsakyti