
Ar esat ką girdėjusios apie "skorovarkių" blogumą... atseit nesveika gamint ten, bla bla bla.. man kažko nesitiki, kažkoks blefas...

QUOTE(zemaituke @ 2010 03 23, 13:42)
o man idomu kaip omleta garpuodyje kepti(virti)? nes kai susidaro koncentratas garu viskas papuola ant maisto..ar nebus omletas slapias.. kad darzoves slapios tai nieko kazkaip,bet kaip omletas ir visi tie apkepai ar pyragai?? 

Man kiaušinienė


Tiesa darau taip: supjaustau kumpio ar dešros, dedu į indą skirtą sriubai virti. Tada suplaku tris kiaušinius su prieskoniais, žalumynais iki putų, užpilu supjaustytą kumpį ir viskas - į garpuodį kokia 15 min. Ir valgyti galima.

O tas koncentratas


QUOTE(pulina @ 2010 03 23, 20:03)
Ar esat ką girdėjusios apie "skorovarkių" blogumą... atseit nesveika gamint ten, bla bla bla.. man kažko nesitiki, kažkoks blefas... 

O kodel nesveika? As daznai troskinius, plova jame gaminu....
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 03 23, 22:34)
Man kiaušinienė
labai patinka iš garpuodžio.
Tiesa darau taip: supjaustau kumpio ar dešros, dedu į indą skirtą sriubai virti. Tada suplaku tris kiaušinius su prieskoniais, žalumynais iki putų, užpilu supjaustytą kumpį ir viskas - į garpuodį kokia 15 min. Ir valgyti galima.
O tas koncentratas
na, nežinau kažkiek to vandens papuola ant kiaušinienės, bet nieko čia tokios. 


Tiesa darau taip: supjaustau kumpio ar dešros, dedu į indą skirtą sriubai virti. Tada suplaku tris kiaušinius su prieskoniais, žalumynais iki putų, užpilu supjaustytą kumpį ir viskas - į garpuodį kokia 15 min. Ir valgyti galima.

O tas koncentratas


na, gal kondensatas greiciau

Kad ir ka garinu, tikrai niekada nepribego ant nieko jokio kondensato, nei koncentrato


Sveikos, nesuprantu, o jūsų patiekalus galima gamint paprastam garpuodyje, ne elektriniam
taip norisi varškės pudingo


QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 03 30, 12:50)
Sveikos, nesuprantu, o jūsų patiekalus galima gamint paprastam garpuodyje, ne elektriniam
taip norisi varškės pudingo 


manau, kad dauguma cia turi omeny elektrinius

Paprastam ant sietelio nebent darzoves, mesa, zuvi gali gamint....

Prikelsiu temą ir tuo pačiu paklausiu... Gal kas nenaudojat to specialaus indo ryžiams, kruopoms ir pan ir galėtumėt perleisti?

Nieko ten specialaus nėra, tiesiog atspari karščiui plastmasė. Jei labai reikia ir negautum, pasidairyk parduotuvėje plastmasinių indų, kuriuos galima kišti į mikrobangę - tiks ir garpuodžiui

Ačiū, mėginsiu
Gal kas iš mamyčių dar kokiais receptukais pasidalintumėte?

Gal kas iš mamyčių dar kokiais receptukais pasidalintumėte?

QUOTE(Donalita @ 2010 04 12, 14:45)
Nieko ten specialaus nėra, tiesiog atspari karščiui plastmasė. Jei labai reikia ir negautum, pasidairyk parduotuvėje plastmasinių indų, kuriuos galima kišti į mikrobangę - tiks ir garpuodžiui 

Bet tas indas ryžiams yra su tokiomis kaip ir kojytėmis, tai suprantu, kad jos tam, kad neuždengtų skylučių apačioj, tai jei padėsi plokščią indą, kaži kaip bus

QUOTE(fukse @ 2010 04 12, 18:06)
Bet tas indas ryžiams yra su tokiomis kaip ir kojytėmis, tai suprantu, kad jos tam, kad neuždengtų skylučių apačioj, tai jei padėsi plokščią indą, kaži kaip bus 

As dedu ir paprasta mikrobangei tinkanti plastikini inda, tinka kuo puikiausiai, kartais su visu dangteliu naudoju, kai pvz. pyraga mascarpones verdu
