Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(lucero @ 2010 02 24, 21:05)
sveikutes, gal kuri galetu placiau papasakot apie mildronata, koks jo poveikis , ar gali but pavojingas kokiu turet salutiniu ar pan , nu  kokie jo minusai ir pliusai? kodel ji skiria?

MELDRONATE
Atsakyti
Kad mildronatas turetu geresny poveiky rekomenduojama pirmaiu susilesiti 10 ampuliu o paskui 3 menesius gerti tabletemis (bent man taip patare kazkada ).
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2010 02 25, 09:54)
Kad mildronatas turetu geresny poveiky rekomenduojama pirmaiu susilesiti 10 ampuliu o paskui 3 menesius gerti tabletemis (bent man taip patare kazkada ).

man irgi drinks_cheers.gif smile.gif
geriau as ji,ir vis gydytoja man sako pagerti rudeny ir pavasary,na kad biski pastiprinti sirduke,ale ka jau ten pastiprinsi,kai nebeveikia smile.gif aisku,blogiau napdaro ax.gif

sveikos 4u.gif

kaip jus cia laikotes?
man nuo vakar sirdis lipa per gerkle ir sopa labai unsure.gif
Atsakyti
o koks meldronate poveikis? ką jis daro širdžiai?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 26, 14:01)

Paauglysteje leido kazkokiu vaistu,ju pavadinime figuravo raidesATF. Vakar narsiau,ieskodama informacijos,ir kaip tik su mildronatu susije ATF:ax:
As bandziau rasti rysy tarp ATF ir trumpos atminties nuo pat vaikystes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 26 vasario 2010 - 13:28
QUOTE(Lera @ 2010 02 26, 13:01)

na jis padeda kraujotakai buti geresnei,nes man del jos ir skuada sirdy...stiprina paty sirdies raumenu(bet as manau nera esmes gerti kazkokius stiprionancius vaisktus bet kokiai kuno daliai,kad ir sanariu kremzlems,kai jau sergi-tada niekas jau nebepades...aisku,stabdys dar didesni issirgima)...aplamai jis saugo visus orgnus,kurie susije su kraujotaka...bet pvz kai ji as geriu,laikinai sirdis aprimsta,o paskui vel tas pats g.gif
Atsakyti
Labutis,nezinau man ir nuo vakar ne kas, net nakty jauciu kaip sirdis permusineja sad.gif atrodo net pykina.Is vis kazkaip nera sveikatos, prie zemes lenkia, kojos kaip medines, gal orai cia taip veikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2010 02 26, 19:14)
Labutis,nezinau man ir nuo vakar ne kas, net nakty jauciu kaip sirdis permusineja  sad.gif atrodo net pykina.Is vis kazkaip nera sveikatos, prie zemes lenkia, kojos kaip medines, gal orai cia taip veikia  blink.gif

sveikateles tau 4u.gif

labukas
Atsakyti
Labukas, Aciu labai, jau geriau, matyt oras pasikeite.Kaip Jus laikotes?
Atsakyti
sveikutes
Atsakyti
LABUTIS, KAIP LAIKOTES?
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Nieko,neblogai,tu?
Šian ryte tik perpušimų kai dėjo visą grandinę doh.gif Bet čia iš nervų,nes laukiau citologinio nuo dantenų atsakymo,apsiraminau,kai pasakė,kad nieko blogo nėr,bet po to doh.gif Pasakė,kad situacija labai sudėtinga ir neaiški,retas atvejis ir kad jie nežino kas man yra (turiu guziuką ant dantenų doh.gif ir jie neįsivaizduoja kas ten per darinys)..tai nusiraminau,kai pasakė,kad ryt pas profesorę,bet va dabar vėl susinervinau,nes pasakė,kad visgi ryt profesorė nekonsultuos ir bandyt laimę skambinant kitą pirmadienį doh.gif Mane varo iš proto visas tas reikalas...nieks nieko nežino,ir vis kartoja,kad sunkus ir retas atvejis...nei operaciją planuoja,nieko doh.gif
Fuf..išsiliejau kai reikalas doh.gif
Atsakyti