Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

sveikutes,

netyciukais landziojua po sm ir radau jusu temele 4u.gif

va as ir turiu bedeliu su sirdele unsure.gif man mirtalinis vortuvu prolapsas verysad.gif is triju voztuvu du jau nebeveikia verysad.gif liko paskutinis...bet operuotis ir nesinori,nors kartais jau irma ir nervinti tai.....

sveikateles mergaites jums 4u.gif
Atsakyti
hm... g.gif
o kur ketvirtas ? tongue.gif
beje, jei du neveiktu - tai tikrai nereiktu noreti/nenoreti operuotis...
o su prolapsu gyvena ~30proc. gyventoju (o jei nustatinejo anksciau - tai ir dar daugiau)...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 02 16, 17:39)
hm...  g.gif
o kur ketvirtas ?  tongue.gif
beje, jei du neveiktu - tai tikrai nereiktu noreti/nenoreti operuotis...
o su prolapsu gyvena ~30proc. gyventoju (o jei nustatinejo anksciau - tai ir dar daugiau)...

biggrin.gif tai nieko pries ir neturiu,gyvenu ir as-ismaokau skausma istverti thumbup.gif 4u.gif tik va beda-jei pasigaunu sake kokia rimta infekcija,tada is karto darytu operacija,nes sirdis neatlaikytu doh.gif bet niekad i tai nereaguoju,tik ziuriu i geraja puse ax.gif
tik vienas trukumas man sioje ligoje,kad kai gimdziau,tai nereikejo jokios nejautros,nuo sidries visas kunas uzmire,nejutau visai saves biggrin.gif
Atsakyti
Loram, skaiciau Jusu pasisakyma apie lasiukus gudobeles, o kodel ju negalim gerti ilga laika?
ar tai galioja ir su sirdies darba gerinanciais lasais? Nes as kai buvau pas kardiologa tai liepe gerti sirdies darba gerinacius lasiukus.
Atsakyti
aš irgi daug gero skaičiau apie tuos lašiukus kad juos vadina širdies eleksyru ir tttt ..

o ką naudojat ekstra atvejais jei užeina permušimai?..
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2010 02 17, 17:39)
Loram, skaiciau Jusu pasisakyma apie lasiukus gudobeles, o kodel ju negalim gerti ilga laika?
ar tai galioja ir su  sirdies darba gerinanciais lasais? Nes as kai buvau pas kardiologa tai  liepe gerti sirdies darba gerinacius lasiukus.

ar as sakiau kad negalima? g.gif net paieskojau biggrin.gif sakiau kad nerekomenduoju tongue.gif
tiesiog yra kumuliacijos (susikaupimo) efekto pavojus - aisku jis nera didelis geriant tiek kiek parasyta ir nevartojant kitu panasiai veikianciu vaistu, bet is patirties zinau, kad musuose zmones megsta isgerti daugiau smile.gif
o del sirdies darba gerinanciu lasu - tai atsiminkite kad ten puse sudaro alkoholis (efektas aiskus, ar ne tongue.gif ) ir trys sudetines dalys - sukatzole ir valerijonas veikia per nervu sistema, na ir gudobele...
Atsakyti
Sveikos : )
Jau 3sav. geriu Prestarum'ą,bet savijauta ir kraujospūdis labai keisti...Sistolė beveik nepasikeitė beveik visad apie 140,o diastolė krito labai ir kartais būna vos 56 kokie,kai sistolė kokie 140...savijauta kokia tada būna doh.gif doh.gif Galva svaigsta,silpna,pykina...aš vis galvoju,kad pagal savijautą jau geriau vaikščiočiau su tuo savo kiek aukštesniu spaudimu doh.gif O šiaip,gydytoja lyg ir minėjo,kad reiks pasidaryt fiz.krūvio EKG,nes labai netoleruoju krūvio jokio.Iškart pulsas labai didėja,dažnai ekstrasistolių atsiranda ir tt. doh.gif Tai neįsivaizduoju kas bus,jei ir per tyrimą širdis tokį pat šd mals kai visad..Fiz.krūvį visiškai uždraus?Nu neįsivaizduoju...Dar nežinau kaip sumažint elektrolitų kiekį kraujyje..pvz.: natrio,kalcio doh.gif Gal kas netyčia žino?Visad geriu daug vandens,pieno produktų beveik nenaudoju,druskos irgi nepadauginu lyg ir... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 17, 16:40)
aš irgi daug gero skaičiau apie tuos lašiukus kad juos vadina širdies eleksyru ir tttt ..

o ką naudojat ekstra atvejais jei užeina permušimai?..

Labutis, nieko, kazko tokio net nezinau , kad nuimtu permusimus .Jei jau labai daug jauciu tai isgeriu betalozoco papildomai puse , man kardiologe taip rekomendavo g.gif
Atsakyti
nesutiktu jis papildoma doze išgert garantuotai doh.gif ir dėl tos puseles spardosi , neva jam nieko nereikia tai ką aš db ant vaistų gyvensiu? blink.gif sakau taaaaip ai vnž... paskyrė holterio tyrimą kovo mėnesį tai laukiam...

lig tai sako nuo vakar nerūko ax.gif dar netikiu bet jei tai tiesa ketinu jį išbučiuot nuo galvos iki kojų wub.gif biggrin.gif

Loram o nebus per didelis db stresas širdžiai jei ji ir taip streikuoja o čia dar meta rūkyt? gal kokiu lašų prie to reikėtu?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 02 18, 11:17)
o nebus per didelis db stresas širdžiai jei ji ir taip streikuoja o čia dar meta rūkyt?
nebus... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 02 18, 17:48)

clap.gif

na va užrašė ji Holterio tyrimui kovo pabaigoj tai laukiam žiūrėsim kaip čia bus .. o jo gydytoja išraše jam vėl meldronate o jis nenori jo gert neva ir taip jau per daug vaistų doh.gif ar jo atvejų tas meldronate padėtu? nes db tik betaloką naudoja .
Atsakyti
nuo Mildronato nepasveiks, o ar gerti, ar ne - cia jau turi spresti pacientas, pasitares su gydanciu gydytoju mirksiukas.gif
Atsakyti