QUOTE(Julyy @ 2011 04 18, 12:26)
et..mane jau varo viskas is proto ,nebezinau ko griebtis,atrodo pagrindiniai tyrimai padaryti,atsibodo kvaisiotis mediciniskai..o vat..dar kai pavalgau sirdis pradeda stipresniais duziais plakti, kaklo arterijos taip isiziurejus matosi kad kilnojasi nuo pulsavimo, o ryte isvis bezabrazijos daresi. snaudziu,apsiverciu ant sono ir nuo apsivertimo pradedu jausti sirdies stiprius duzius i krutine,palaipsniui aprimsta,apsiverciu ir vel tas pats..O jei nakti keliuosi i tuoleta tai isvis atrodo sirdis pro gerkle isleks o.O
gal jau tikrai man cia daugiau su galva nebegerai nuo viso knisimosi,ieskojimo ir panasiai..baisiai jautri esu ir nebesuprantu kas jau tikra o kas ne.Jau keturi medikai pasake ,kad man cia nervus reik tvarkyti,o ne sirdi. bet kai tokie dalykai daros, matai sunku patiket
kiek paskaitau, merginos buna nusistate pries raminamus,
man paskyre ir juos-geriu leksotonili, jei isgerus ketvirti tab, praeina mineti simptomai-aisku, kaip diena-vegetacines distonijos pozymiai, jei-nepraeina-sirdies problemos,
as tikrai nenoreciau Tau siulyti raminamu, tai tikrai nera pati geriausia iseitis, bet kada man ilgai nenustate diagnozes, kada reikejo laukti-vezys ar ne vezys, patikek, stogas vaziavo juodai, tai seimos gyd pasake, gerkite raminamus, kol apsiramins jusu visa situacija....
o apie vegetacine distonija-cia yra tema.....