Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(Julyy @ 2011 04 17, 17:50)
o jei va palipu i menkiausia kalneli, ar pora aukstu laiptais ,tai nesuprasi, vienas duzis stiprus ,kito jau nejauciu, keturis is eiles stiprius pajauciu poto silpnesnius pajauciu,tai kakle krustelejimai ,zodziu bezabrazijos :]

o Tau plaucius sviete?
kai kada sirdele plazda ir del plauciu ligu,
mane padusina lipant laiptais, o ramybeje buna kad viskas gerai, supranti, man pulsas nebuna didelis, bet pats sirdies duzis buna toks stiprus, kad krutines lasta kilnojasi....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 17, 20:22)
o Tau plaucius sviete?
kai kada sirdele plazda ir del plauciu ligu,
mane padusina lipant laiptais, o ramybeje buna kad viskas gerai, supranti, man pulsas nebuna didelis, bet pats sirdies duzis buna toks stiprus, kad krutines lasta kilnojasi....

plaucius svieciausi gal pries kokius keturis metus, kazka buvo rade, bet ale smulkmena tai ir nesikapsciau daugiau. Na nezinau plaucius tik va buvo seimos gydytoja paklausius tai kaip ir nieko negirdejo ,o gal kada ir reikes prasisviesti juos..Nes paprastai nakti ar ramybes busenoje nebuna kad dusauciau, o dabar ir nuo nuolatinio streso ir emocinio nuovargio gali but kad fiziskai man taip atsiliepia..niekada nebuvau fiziskai aktyvi.O del sirdies tai man tas pats, pulsas geras, o duziai pas mane priepoliais ateina kad net judu nuo ju, ar taip pat matau kaip krutine kilnojasi, o kakle nuolat pulso pliupsnis stiprus atrodo.O dariausi ir kardiogramas keleta kartu, holteri, skydliauke, echoskopija, kalio magnio tyrima, ir viskas parode,kad su sirdim ok.
Del to dauguma kaltina padidejusi jautruma,nervus, nes esu linkus ir siaip i tai..
Atsakyti
QUOTE(Julyy @ 2011 04 17, 22:20)
plaucius svieciausi gal pries kokius keturis metus, kazka buvo rade, bet ale smulkmena tai ir nesikapsciau daugiau. Na nezinau plaucius tik va buvo seimos gydytoja paklausius tai kaip ir nieko negirdejo ,o gal kada ir reikes prasisviesti juos..Nes paprastai nakti ar ramybes busenoje nebuna kad dusauciau, o dabar ir nuo nuolatinio streso ir emocinio nuovargio gali but kad fiziskai man taip atsiliepia..niekada nebuvau fiziskai aktyvi.O del sirdies tai man tas pats, pulsas geras, o duziai pas mane priepoliais ateina kad net judu nuo ju, ar taip pat matau kaip krutine kilnojasi, o kakle nuolat pulso pliupsnis stiprus atrodo.O dariausi ir kardiogramas keleta kartu, holteri, skydliauke, echoskopija, kalio magnio tyrima, ir viskas parode,kad su sirdim ok.
Del to dauguma kaltina padidejusi jautruma,nervus, nes esu linkus ir siaip i tai..

gal itare sarkoidoze, ji sukelia sirdies pakitimus, nes plauciai mazai gauna deguonies ir kencia sirdis,
pasitikrink plaucius, blogiau tikrai nebus
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 17, 21:22)
gal itare sarkoidoze, ji sukelia sirdies pakitimus, nes plauciai mazai gauna deguonies ir kencia sirdis,
pasitikrink plaucius, blogiau tikrai nebus

o tau del tu stipriu duziu taip nieko ir nerado? Kazkaip keista, as net internete nelabai radusi esu kas cia gali buti kai pulsas normalus o sirdis priepoliais taip stipriai juntama ir stiprus duziai.. :]
Atsakyti
Muskatukas-pas mane su fiziniu krūviu,net ir menkiausiu atsiranda visokios nesamonės.Pulsas ir dažnas ir muša širdis,kaip nežinia kas.Tvinksi viskas-galva,kaklas,pilvas išvis doh.gif atrodo,kad kūdikis daužosi,kaip nežinia kas.Seniau sakydavo,kad tipo viskas ok,čia normalu ir tt.Bet rugsėjį,po veloergometrijos pasakė,kad širdies nepakankamumas B stadijos.Nu su fiziniu krūviu atsiranda visos įmanomos nesamonės.Pulsas būna labai didelis.Čiut kas..nu pvz.užlipu 1 aukštą laiptais,pulsas iškart 180 būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 18, 00:11)
Muskatukas-pas mane su fiziniu krūviu,net ir menkiausiu atsiranda visokios nesamonės.Pulsas ir dažnas ir muša širdis,kaip nežinia kas.Tvinksi viskas-galva,kaklas,pilvas išvis doh.gif  atrodo,kad kūdikis daužosi,kaip nežinia kas.Seniau sakydavo,kad tipo viskas ok,čia normalu ir tt.Bet rugsėjį,po veloergometrijos pasakė,kad širdies nepakankamumas B stadijos.Nu su fiziniu krūviu atsiranda visos įmanomos nesamonės.Pulsas būna labai didelis.Čiut kas..nu pvz.užlipu 1 aukštą laiptais,pulsas iškart 180 būna doh.gif

sveiki, del sirdies nepakankamumo, man dare imunofermentini tyrima, nezinau, kaip issifruoti, BNP, tai man parode tik nezymu padidejima, o sirdies veikla, net neatitinka tyrimu.......tai ir suprask, zmogau nuo ko...
o man magnetinis taip ir neisejo,
apreke, kad negaliu buti ilgai nekvepavusi , na vienu zodziu.....
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 17, 23:11)
Muskatukas-pas mane su fiziniu krūviu,net ir menkiausiu atsiranda visokios nesamonės.Pulsas ir dažnas ir muša širdis,kaip nežinia kas.Tvinksi viskas-galva,kaklas,pilvas išvis doh.gif  atrodo,kad kūdikis daužosi,kaip nežinia kas.Seniau sakydavo,kad tipo viskas ok,čia normalu ir tt.Bet rugsėjį,po veloergometrijos pasakė,kad širdies nepakankamumas B stadijos.Nu su fiziniu krūviu atsiranda visos įmanomos nesamonės.Pulsas būna labai didelis.Čiut kas..nu pvz.užlipu 1 aukštą laiptais,pulsas iškart 180 būna doh.gif

o koks jusu paprastai kraujospudis buna?
Atsakyti
QUOTE(Julyy @ 2011 04 18, 11:15)
o koks jusu paprastai kraujospudis buna?

as vartoju metoprololi, retina pulsa ir mazina kraujospudi,
puse metu laikosi 140/80,
ramybes bukleje, 130/80
pernai, apatinis buvo 100, 105,
aisku, nuejus pas medikus, ir 160, buvo:)
sako, balti chalatai gazdina, sakau taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 18, 10:33)
as vartoju metoprololi, retina pulsa ir mazina kraujospudi,
puse metu laikosi 140/80,
ramybes bukleje, 130/80
pernai, apatinis buvo 100, 105,
aisku, nuejus pas medikus, ir 160, buvo:)
sako, balti chalatai gazdina, sakau taip lotuliukas.gif

et..mane jau varo viskas is proto ,nebezinau ko griebtis,atrodo pagrindiniai tyrimai padaryti,atsibodo kvaisiotis mediciniskai..o vat..dar kai pavalgau sirdis pradeda stipresniais duziais plakti, kaklo arterijos taip isiziurejus matosi kad kilnojasi nuo pulsavimo, o ryte isvis bezabrazijos daresi. snaudziu,apsiverciu ant sono ir nuo apsivertimo pradedu jausti sirdies stiprius duzius i krutine,palaipsniui aprimsta,apsiverciu ir vel tas pats..O jei nakti keliuosi i tuoleta tai isvis atrodo sirdis pro gerkle isleks o.O

gal jau tikrai man cia daugiau su galva nebegerai nuo viso knisimosi,ieskojimo ir panasiai..baisiai jautri esu ir nebesuprantu kas jau tikra o kas ne.Jau keturi medikai pasake ,kad man cia nervus reik tvarkyti,o ne sirdi. bet kai tokie dalykai daros, matai sunku patiket
Atsakyti
QUOTE(Julyy @ 2011 04 18, 12:26)
et..mane jau varo viskas is proto  ,nebezinau ko griebtis,atrodo pagrindiniai tyrimai padaryti,atsibodo kvaisiotis mediciniskai..o vat..dar kai pavalgau sirdis pradeda stipresniais duziais plakti, kaklo arterijos taip isiziurejus matosi kad kilnojasi nuo pulsavimo, o ryte isvis bezabrazijos daresi. snaudziu,apsiverciu ant sono ir nuo apsivertimo pradedu jausti sirdies stiprius duzius i krutine,palaipsniui aprimsta,apsiverciu ir vel tas pats..O jei nakti keliuosi i tuoleta tai isvis atrodo sirdis pro gerkle isleks o.O

gal jau tikrai man cia daugiau su galva nebegerai nuo viso knisimosi,ieskojimo ir panasiai..baisiai jautri esu ir nebesuprantu kas jau tikra o kas ne.Jau keturi medikai pasake ,kad man cia nervus reik tvarkyti,o ne sirdi. bet kai tokie dalykai daros, matai sunku patiket

kiek paskaitau, merginos buna nusistate pries raminamus,
man paskyre ir juos-geriu leksotonili, jei isgerus ketvirti tab, praeina mineti simptomai-aisku, kaip diena-vegetacines distonijos pozymiai, jei-nepraeina-sirdies problemos,
as tikrai nenoreciau Tau siulyti raminamu, tai tikrai nera pati geriausia iseitis, bet kada man ilgai nenustate diagnozes, kada reikejo laukti-vezys ar ne vezys, patikek, stogas vaziavo juodai, tai seimos gyd pasake, gerkite raminamus, kol apsiramins jusu visa situacija....
o apie vegetacine distonija-cia yra tema.....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 04 18, 11:58)
kiek paskaitau, merginos buna nusistate pries raminamus,
man paskyre ir juos-geriu leksotonili, jei isgerus ketvirti tab, praeina mineti simptomai-aisku, kaip diena-vegetacines distonijos pozymiai, jei-nepraeina-sirdies problemos,
as tikrai nenoreciau Tau siulyti raminamu, tai tikrai nera pati geriausia iseitis, bet kada man ilgai nenustate diagnozes, kada reikejo laukti-vezys ar ne vezys, patikek, stogas vaziavo juodai, tai seimos gyd pasake, gerkite raminamus, kol apsiramins jusu visa situacija....
o apie vegetacine distonija-cia yra tema.....

geriu leksotanili, ir xanax esu meginusi, nepraeina sirdies stipraus plakimo priepoliai nuo ju,
daktarai sake,kad ir gali nepraeiti vien raminamuju isgerus, jei tai distonija, tai vien raminami nepagydys..siulo joga ,kvepavimai, pasivaiksciojimai ir panasiai.
As labai tikiuosi ,kad man tai atsikartoja tik nervinio pobudzio tie stiprus duziai, nes su rimtom sirdies problemom nekas butu :\ Juk pagrindiniai tyrimai padaryti, nebezinia ko tada ir griebtis.
Atsakyti
QUOTE(Julyy @ 2011 04 18, 14:28)
geriu leksotanili, ir xanax esu meginusi, nepraeina sirdies stipraus plakimo priepoliai nuo ju,
daktarai sake,kad ir gali nepraeiti vien raminamuju isgerus, jei tai distonija, tai vien raminami nepagydys..siulo joga ,kvepavimai, pasivaiksciojimai ir panasiai.
As labai tikiuosi ,kad man tai atsikartoja tik nervinio pobudzio tie stiprus duziai, nes su rimtom sirdies problemom nekas butu :\ Juk pagrindiniai tyrimai padaryti, nebezinia ko tada ir griebtis.

nesuprantu dabar jau as blink.gif
man tikrai padeda, patikekite, aisku, ne visada, bet jau pradedu skirti ir jasuti, kada ateina taip vadinama panikos ataka,
aisku, pas mane yra pakitimai, naudoju vaistus, bet ir mano kardiologe yra pasakiusi, kad as esu jautrios nervu sistemos ir kas kitam zmogui gal ir nesukeltu sirdies plakimo, o man-gali jau ir sukelti,
beje, as pakeiciau 2 kardiologus, kol suradau , kas i mano problemas ziuri visai kitu kampu, net tyrimus skyre ir nesake, kad nereikia....
Atsakyti