QUOTE(maskatukas @ 2011 06 11, 09:38)
sveiki, mano seimos gydytoja labai rupestinga, nieko blogo tikri pasakyti negaliu, bet nei vieno vaisto man neskiria be kardiologo isvados,
man dar netgi daug klaustuku yra, nei atsakymu,
o ponia Loram, budama medike, gal nepultu jau taip ligoniu, nes labai puikiai zino visa medicinos virtuve
todel Magnifigue, tikrai turi teise eiti pas III lygio medikus,
is tiesu, ka gali Tau pasiulyti II lygis?, o gi nieko......
Mano irgi rūpestinga,todėl ir nieko nekeistų be kardiologo...Ką gali mano šeimos gydytoja?Gali išrašyti tų pačių vaistų ir kardiogramą kas porą mėn padaryt,dar spaudimą pamatuot..o daugiau?Nieko negali...Ji vien dėl manęs papildomai švietėsi dėl tam tikrų ligų,bet jos kompetencija neleidžia nieko daugiau daryt,kaip tik išrašyt tuos pačius vaistus..Loram nieko nepuolė..tiesiog išreiškė savo,kaip medikės nuomonę,kad medikai yra užversti darbais,todėl tie,kurie atsakingi ir rūpestingi,sėdi darbe iki vakaro,kai jų darbas baigiasi ~14val.
Mano manymu problema yra ta (bent jau kai kuriose valstybinėse poliklinikose),kad įdarbina šundaktarius kardiologųs II lygio,pas kuriuos net šeimos gydytojas eit neleidžia...

O šundaktariams,kaip žinia,gyvybiškai svarbaus organo,patikėti švelniai tariant tiesiog nesinori.
Ir jau kita tema...man taip per karščius širdis nesveikai dirbo... spaudimas 150/55 pulsas nuo 85 iki 115

visai blūdija