QUOTE(Lera @ 2010 01 21, 14:38)
a. o praktiškai?
nes užsakėm dar viena buteliuką nes tipo išsiaiškinom kad anas jau bus rytoj negeras
b. aš irgi pirma karta girdžiu , gal sakau naujove kokia?
bet man žinok labai skaudėjo kai lašino , gal dėl to kad prieš tai daug visokiu gavau lašalinių jau jautrios venos buvo nežinau bet lašino virš 8 valandų 1l
nes greičiau maniau išprotėsiu , esu labai kantri bet ten jau atrodę trūkinėja visos venos
šiandien b irgi skundiesi kad skaudėjo ...

b. aš irgi pirma karta girdžiu , gal sakau naujove kokia?

Iš tikrųjų tai kalis labai skaudus, kai lašini greitai, na žmonės apibūdina kaip kokį venos graužimą, bet analgino, niekada neleidžiam- tik labai pamažu lašinam.
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 01 20, 18:58)
na va grįžo _ gyvas
bet žiūriu jam ir prie to pačio analgino išraše ir suleido prie lašines 4ml ( t.y 2 ampules po 2ml) prie ko tas analginas? ne per daug jo čia? čia kad skystintu kraują? bet niekas nesakė kad tirštas
buvau net pagalvojus gal tam kad neskaudetu kai lašins kalį ( nes man pvz skaudėjo) bet nelogiška sakyčiau ... Loram kokia tavo nuomonė? o su tuo analginu betaloką vartot galima? prisiskaičiau apie analginą net silpna pasidarė
kažko Sausė neužeina čia...

bet žiūriu jam ir prie to pačio analgino išraše ir suleido prie lašines 4ml ( t.y 2 ampules po 2ml) prie ko tas analginas? ne per daug jo čia? čia kad skystintu kraują? bet niekas nesakė kad tirštas

kažko Sausė neužeina čia...

Ačiū, kad pasiilgai, o dėl analgino gerą mintį davei, gal iš tikrųjų žmonėms mažiau skaudėtų. Bet skauda ne visiems, net nežinau nuo ko tai priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2010 01 20, 21:49)
tai aspirinas ar analginas. Aspirino leidziamo nebuna. del analgino nebuna kraujavimu.
taip - i fiziologini deda kalio chlorida ir lasina, bet jei i 250 ar 500ml deda tik viena ampule kalio - tai tikrai nieko neskauda...
taip - i fiziologini deda kalio chlorida ir lasina, bet jei i 250 ar 500ml deda tik viena ampule kalio - tai tikrai nieko neskauda...
O tai ampulėje kiek tų gramų būna, kažkaip neužmačiau tokių, mes naudojam flakonais- ten berods 100 ml, tai dažniausiai į 500 ml dedam 20 arba 30 gramų. Na mes taip vadinam- gramais. O sudėjus visą flakoniuką tai jau nežinau kas būtų. Tiesa, nuo kalio, jei greitai lašini kai kuriuos karštis išmuša.