Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(Lera @ 2010 01 21, 20:46)
a. dabar galvoju o ką daryt jei ir toliau kris kalis ? ką tokiu atveju reikės daryt?  unsure.gif  nors aišku aš viliuosi kad patekės iškart į venas gal geriau rezorbuosis? ...

b. tai aš taip ir pagalvojau kartosim kita diena po sulašinimo , bet kaip įdomiai mano daktarė išraše mb penkias dienas lašint , o jo klinikoj liepe tik viena diena lašint ( neva ta viena kažką pakeistu )  doh.gif

c. na neprileidžiu dabar tokios minties tikiuosi viskas jam gerai  verysad.gif

Kartais ir vieno sulašinimo pakanka, bet čia žiūrint nuo ko jis kritęs.
Atsakyti
MB udiju,kad nunese ne pirmojo slapimo tyrima, nes mat indelio neturejo,tai ta reikaliuka poliklinikoj atliko blush2.gif Sako,vistiek nevalges buvau. P.rasau medicininio moralo ta tema,kas galit,kad galeciau irodyti,kad reikia klausyti,ka gydytojas liepia,o ne imtis saviveiklos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2010 01 21, 22:04)
MB udiju,kad nunese ne pirmojo slapimo tyrima, nes mat indelio neturejo,tai ta reikaliuka poliklinikoj atliko blush2.gif  Sako,vistiek nevalges buvau. P.rasau medicininio moralo ta tema,kas galit,kad galeciau irodyti,kad reikia klausyti,ka gydytojas liepia,o ne imtis saviveiklos. blush2.gif

Na gydytojo klausyti reikia, bet čia didelės tragedijos nėra- paprasčiausiai po nakties šlapimas būna labiau koncentruotas ir lengviau atlikti tyrimą, bet jeigu bus rimtų pakitimų rodys ir taip.
Atsakyti
Loram,Sause,prieš porą dienų pradėjau gerti enalaprilį.Kol kas jaučiu,kad pagreitėjo pulsas doh.gif Gal organizmas turi priprast prie jų?Ir šiaip,keistai jaučiuos..lyg mieguistumas truputėlį padidėjęs,nes po pirmos tabletės išgertos nuėjau miegot apie 19 val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 23, 10:53)
Loram,Sause,prieš porą dienų pradėjau gerti enalaprilį.Kol kas jaučiu,kad pagreitėjo pulsas doh.gif Gal organizmas turi priprast prie jų?Ir šiaip,keistai jaučiuos..lyg mieguistumas truputėlį padidėjęs,nes po pirmos tabletės išgertos nuėjau miegot apie 19 val. doh.gif

Mieguistumas gali būti, nes pamažėja kraujo spaudimas. Pulsas nuo šio vaisto neturėtų pagreitėti, bet gal jūsų organizmas taip reaguoja. Gal jis per numuša jums spaudimą?
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2010 01 23, 10:58)
Mieguistumas gali būti, nes pamažėja kraujo spaudimas. Pulsas nuo šio vaisto neturėtų pagreitėti, bet gal jūsų organizmas taip reaguoja. Gal jis per numuša jums spaudimą?

žiūrėsim.Pirmadienį eisiu pas kardiologę,jei tik neapsirgsiu,nes kosėti pradėjau,nors tik sveika buvau doh.gif doh.gif Matavo man pradėjus gert vieną kartą,bet koks jis-nepasakė,nes matavo ne mano gydytoja,o pulsas ryte buvo 100k./min. maždaug.Bet gal čia vienkartinis.Ryte šian neskačiavau,o dabar kaip visad,maždaug apie 95.
Atsakyti
niu va .. palašino dvi dienas kalio , tada dvi išeigines ( per jas nelašino ir net negere kalio doh.gif ) šiandien kartojo tyrimą tai jei buvo prieš lašinimą 3,1 tai dabar tik 3,3 blink.gif jau nebežinau ką ir gavot ... šiandien sulašino dar viena rytoj dar viena lašins tada vėl kartos ..

sakau paprašyk kad atliktu šlapimo tyrimą , spėkit ar papraše? doh.gif ar visi vyrai tokie neatsakingi net kai jų sveikata pavojuje? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 01 25, 13:04)
niu va .. palašino dvi dienas kalio , tada dvi išeigines ( per jas nelašino ir net negere kalio  doh.gif  ) šiandien kartojo tyrimą tai jei buvo prieš lašinimą 3,1 tai dabar tik 3,3  blink.gif  jau nebežinau ką ir gavot ... šiandien sulašino dar viena rytoj dar viena lašins tada vėl kartos ..

sakau paprašyk kad atliktu šlapimo tyrimą , spėkit ar papraše?  doh.gif  ar visi vyrai tokie neatsakingi net kai jų sveikata pavojuje?  verysad.gif

Manau, kad dauguma
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2010 01 25, 13:08)
Manau, kad dauguma

siaubas verysad.gif
užrašiau kitai savaitei ji pas savo gydytoją , prieš tai jai paskambinsiu ir paprašysiu kad nusiustu ir šlapimo tyrimo ir tttt gal tada suveiks nes jau nervai nebelaiko visiškai doh.gif

jau man mintys kila gal ten laboratorijoj kokie netikslumai? gal vertėtu kur nors kitur pasitikrint ta kalio kiekį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 01 25, 13:12)
siaubas  verysad.gif
užrašiau kitai savaitei ji pas savo gydytoją , prieš tai jai paskambinsiu ir paprašysiu kad nusiustu ir šlapimo tyrimo ir tttt gal tada suveiks nes jau nervai nebelaiko visiškai  doh.gif

jau man mintys kila gal ten laboratorijoj kokie netikslumai? gal vertėtu kur nors kitur pasitikrint ta kalio kiekį?  g.gif

Galit bandyti, bet abejoju, kad būtų kalta laboratorija. Tada gal bandykit privačiai, jei junms bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2010 01 25, 21:40)
Galit bandyti, bet abejoju, kad būtų kalta laboratorija. Tada gal bandykit privačiai, jei junms bus ramiau.

gal ir ramiau bet db lėšos neleidžia tikrai .. šiandien pasidomėjau kad kai būna inkstu bėdos tada atvirkščiai to kalio koncentracija didėja iki pavojingos ribos ...

psio jau akis išvarvėjo nuo info paieškos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 01 25, 21:51)
gal ir ramiau bet db lėšos neleidžia tikrai .. šiandien pasidomėjau kad kai būna inkstu bėdos tada atvirkščiai to kalio koncentracija didėja iki pavojingos ribos ...

psio jau akis išvarvėjo nuo info paieškos  doh.gif

Čia žiūrint kokia inkstų liga- tu tikriausiai skaitei apie inkstų nepakankamumą, bet jam manau dar tas negresia. O atleisk už nekuklų klausimą, kaip jo reikalai su alkoholiu?
Atsakyti