Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 8

QUOTE(aganiux @ 2010 02 19, 17:51)
Jetau kaip baisiai atrodo nagu pso...tikiuosi man tas negresia jei per tiek metu neissivyte.
Na o dabar man prasideda naujas gydymasis - nestumu  lotuliukas.gif Snd suzinojau kad laukiuosi antro  thumbup.gif kaip gerai kad pries 3 men nutraukiau hormonus!

sveikinu.
Man per antra nestuma atvirsciai vel islindo,nors jau ilgokai buvco aprime.
Atsakyti
Man per nėštumą net paūmėję buvo, juk ir vaistų negalėjau tepti. Kentėjau ir tiek...
Atsakyti
Radau pakuotę nuo žirniukų, kuriuos prieš keletą metų pirkau Kaliningrade.
Vadinasi "Psorizer", įvardinta, kad nuo psoriazės, odos pleiskanojimo,niežulio, bėrimo. Sudėtis: D3, D8, D12. Homeopatiniai.
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2010 02 20, 16:31)
Radau pakuotę nuo žirniukų, kuriuos prieš keletą metų pirkau Kaliningrade.
Vadinasi "Psorizer", įvardinta, kad nuo psoriazės, odos pleiskanojimo,niežulio, bėrimo. Sudėtis: D3, D8, D12. Homeopatiniai.

Labai jau "nepiktybiska" sudetis thumbup.gif As jau uzsisakiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2010 02 20, 20:27)
Labai jau "nepiktybiska" sudetis  thumbup.gif As jau uzsisakiau  thumbup.gif

tai čia tik vitaminas D ?

tada galima ir šiaip pavartot D vitaminą, ar žuvies taukus. g.gif
Atsakyti
Na taip gaunasi, kad vitaminas D. dabar pagalvokim- saulutė vasara mums gerai, nes saulės šviesa odoje pagamina vit D, saulės dirbtinės vonios irgi gerai, net aparačiuką mačiau per teliką reklamavo su spinduliais , kurie odoje suaktyvina vit. D gaminimą. Na aš čia taip paprastai, nemoksliškai. Pavartojam vitamino D, blogiau nebus(tik nepadauginti).
Atsakyti
O kaip jo nepadauginti,to D vitamino? g.gif Is kur suzinoti reikiama-nekensminga doze?A?
Atsakyti
QUOTE(Salkauske @ 2010 02 20, 14:43)
Sveikinimai su nestumu  4u.gif

Man per nestuma neisnyko.Nors kiek jo tebuvo,to nestumo....  verysad.gif

console.gif console.gif

man per nestumus budavo ramybe -neumejo bet po gimdymu tai buvo tragiskas vaizdas.Kiekvienas gimdymas labai paumindavo liga bet po vaistu apmazedavo. 4u.gif
Atsakyti
labai atsiprasau, kad neperskaiciau visos temos, bet mane domina as planuoju leliuka ir naudoju elocon ir tepala ir aliejuka (ar kazkas panasaus, nu toks skystis jis labiau galvai tinka).
zinau kad jis harmoninis ir tas zodis mane gazdina ziauriai ir labai delto bijau del vaikelio, kada man ji pradet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(railukgec @ 2010 02 23, 13:20)
labai atsiprasau, kad neperskaiciau visos temos, bet mane domina as planuoju leliuka ir naudoju elocon ir tepala ir aliejuka (ar kazkas panasaus, nu toks skystis jis labiau galvai tinka).
zinau kad jis harmoninis ir tas zodis mane gazdina ziauriai ir labai delto bijau del vaikelio, kada man ji pradet  verysad.gif

Patartina 3 menesius nebenaudojus. smile.gif
Atsakyti
Musu pirmasis buvo neplanuotas, tad as visa laika naudojau hormonus kiekviena diena ir iki pat kol suzinojau kad esu nescia. Tai va, nutraukiau gal kai nestumas buvo jau 6 savaiciu. Vaikutis gime sveikutelis! Nors as pergyvenau labai, bet manau jeigu berimu nera labai labai daug, tas nedidelis kiekis hormonu nieko nepakenks.
Atsakyti
o ka naudojat be harmonu?
kai man pasirode si liga buvau gal kokia desimt, ar devyniu metu. nezinau kuri forma, bet buvo stipriai pilvas ismetytas demem ir galva. mama pazinojo toki vetirinoriu profesoriu kuris isgydydavo visas odos ligas, susisieke su juo ir dave labai smirdinti ruda aliejaus formos vaistus ir isgyde. po to atsirazdavo po keleta demeliu bet pavasariui dingdavo. po nestumos irgi atsirado daugiau, bet praejus dviem metam po gimdymo vel pasirode, bet ytariu del to kad neturiu darbo, pinigeliu mazai ir matyt nervine bukle issauke vel bet dabar pas mane yra ta forma kuri yra tose vietose kur lieciasi oda su oda.
i kirpykla einu ir nekreipiu demesio, o va su baseinu truputi bijau verysad.gif
Atsakyti