Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 8

QUOTE(railukgec @ 2010 02 24, 12:02)
o ka naudojat be harmonu?
kai man pasirode si liga buvau gal kokia desimt, ar devyniu metu. nezinau kuri forma, bet buvo stipriai pilvas ismetytas demem ir galva. mama pazinojo toki vetirinoriu profesoriu kuris isgydydavo visas odos ligas, susisieke su juo ir dave labai smirdinti ruda aliejaus formos vaistus ir isgyde. po to atsirazdavo po keleta demeliu bet pavasariui dingdavo. po nestumos irgi atsirado daugiau, bet praejus dviem metam po gimdymo vel pasirode, bet ytariu del to kad neturiu darbo, pinigeliu mazai ir matyt nervine bukle issauke vel bet dabar pas mane yra ta forma kuri yra tose vietose kur lieciasi oda su oda.
i kirpykla einu ir nekreipiu demesio, o va su baseinu truputi bijau  verysad.gif

Tau pasiseke, nes si liga neisgydoma! Kiek teko visko isbandyti - niekas nei trupucio nepadejo! Nehormoniniai kuriuos siuo metu turiu: Psoriaten, Kartalin, bet nei vienas nepadeda, tepu tik delto kad neturiu nieko kito. Ai tiesa, dar turiu shea butter, bet irgi tas pats, drekina gerai, bet negydo.
Atsakyti
kai pirma kart kreipemes i daktara, tai pagalba galima sakyt buvo nuline. suzinojome tik, kad tai nepagydoma, paveldima. laimei radau vyra kuris priima mane tokia kokia esu. o kas liecia, kad si liga paveldima tik i kazkuria karta yra netiesa, nes musu giminei paveldi kiekvienoj kartoj.

mano mamai pasidore tik po penkiasdesimt metu ir tai isauke, kad perdozavo arba suregavo i teraflu sudetine medziaga.

tik tiek galiu pasakyt, kad ir tada ir dabar ziuriu daktarai kazko pasiulyt negali.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif na va buvau pas gyditoja issirasyti vaistu tai liepe pasidaryti tyrima del grybelio blink.gif mat ant desines rankos rieso eina ovalo formos isberimas na ir ka pasitvirtino diagnoze kad man zvyneline sakau as ta diagnoze jau 4 metus zinau lotuliukas.gif na ir va israse man vaistu kurie vadinasi ELOSALIC,pabandziau na kol kas padeda ziuresim kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
Niekas nesirgo , nei mano nei vyro giminėje, bet dukrai išaukė kontraceptinių vaistų vartojimas, kuriuos skyrė gyd. dėl ciklo sureguliavimo. Tai teigė vienas profesorius, tad atsargiai. Viską bandome ir tradicinius ir netradicinius. Netyčia radau rusų tinklalapyje tokį receptą, dar nebandžiau, bet ruošiusi tai padaryti. Gal kam bus naudinga, tai perkeliu:

Масло из чистотела будем готовить горячим способом. Делаем водяную баню - на дно кастрюльки укладывем слой марли и наливаем воды.
Далее, если это сухой чистотел, то берём 250 грамм. Если же это свежая трава, то мы берём 750 грамм. И смешиваем с пол литром растительного нерафинированного масла. Лично мне больше нравится использовать льняное масло.
Ставим банку со смесью из травы и масла в нашу "водяную баню". На очень медленном огне мы томим 3-4 часа.
Далее ещё надо будет настоять 3-4 часа. После остывания процеживаем. Сливаем в ёмкость из тёмного стекла и очень плотно закрываем. Если нет ёмкости из тёмного стекла, можно просто обернуть чёной бумагой.
Совершенно спокойно хранится это масло до пяти лет в тёмном прохладном месте.
Наносится масло 3-4 раза с интервалом 15-20 минут и 2-3 раза в день.

Atsakyti
QUOTE(railukgec @ 2010 02 23, 14:20)
labai atsiprasau, kad neperskaiciau visos temos, bet mane domina as planuoju leliuka ir naudoju elocon ir tepala ir aliejuka (ar kazkas panasaus, nu toks skystis jis labiau galvai tinka).
zinau kad jis harmoninis ir tas zodis mane gazdina ziauriai ir labai delto bijau del vaikelio, kada man ji pradet  verysad.gif

Žvyneline sergu aš ir mano vaikinas, irgi naudojam elocon aliejuką ir praskiestą dermovate tepalą. Planuose irgi yra leliukas, todėl atsiklausėm gydytojo, o jis pasakė, kad dozės gaunam mažas, o reikalui esant jas dar praskiestų, taip, kad nėra ko baimintis, tik esant neštumui reiktų nutraukti PUVA terapiją, kuri dabar mums taikoma. Taip, kad jo atsakymas tik dar labiau paskatino vykdyti savo planus (bet tik pabaigus PUVA terapiją) smile.gif

Šiaip žvynelinė labai ilgą laiką juodino man gyvenimą, labai sunku buvo su ją susitaikyt, bet likimas neatspėjamas: susitikau vaikiną, kuris irgi serga žvynelinę, įsimylėjom, dabar planuojam kviestis gandrus.... Tiesa sakė gydytojas: su šią liga reikia išmokt gyvent. Nors seniau ji man buvo didžiausia gyvenimo bėda, dabar dėl jos nesigriaužiu ir nesureikšminu...
Atsakyti
QUOTE(Aligry @ 2010 02 26, 10:20)
Žvyneline sergu aš ir mano vaikinas, irgi naudojam elocon aliejuką ir praskiestą dermovate tepalą. Planuose irgi yra leliukas, todėl atsiklausėm gydytojo, o jis pasakė, kad dozės gaunam mažas, o reikalui esant jas dar praskiestų, taip, kad nėra ko baimintis, tik esant neštumui reiktų nutraukti PUVA terapiją, kuri dabar mums taikoma. Taip,  kad jo atsakymas tik dar labiau paskatino vykdyti savo planus (bet tik pabaigus PUVA terapiją) smile.gif

Šiaip žvynelinė labai ilgą laiką juodino man gyvenimą, labai sunku buvo su ją susitaikyt, bet likimas neatspėjamas: susitikau vaikiną, kuris irgi serga žvynelinę, įsimylėjom, dabar planuojam kviestis gandrus.... Tiesa sakė gydytojas: su šią liga reikia išmokt gyvent.  Nors seniau ji man buvo didžiausia gyvenimo bėda, dabar dėl jos nesigriaužiu ir nesureikšminu...

Sakykit, kuriam laikui jums padeda PUVOS terapija?
Atsakyti
QUOTE(saisyda @ 2010 02 26, 12:59)
Sakykit, kuriam laikui jums padeda PUVOS terapija?

Po PUVOS man ji nedingsta, tik sumažėja keliems menėsiams. Šiaip paskui vasarą pasideginu saulėje, jei turiu progą. Didžiausiasi paūmėjimas būna žiemos mėnesiais, tai PUVA padeda jį sumažinti (lieka tik didžiausi taškai, bet jau maikutes galima drąsiai vilkėti) smile.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos,skaitineju ziurineju ir vistiek uzklausiu dar kart,kai tokia problemele kokius sampunus naudojate galvai,nes turiu ta pacia problem doh.gif Isbandziau kalnus visokiausiu vaistiniu ir nieko gero, galkas koki atvirksciai pigu ir paprasta naudoja ir rezultatas geresnis nei brangaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 02 26, 13:15)
ax.gif Sveikos,skaitineju ziurineju ir vistiek uzklausiu dar kart,kai tokia problemele kokius sampunus naudojate galvai,nes turiu ta pacia problem doh.gif  Isbandziau kalnus visokiausiu vaistiniu ir nieko gero, galkas koki atvirksciai pigu ir paprasta naudoja ir rezultatas geresnis nei brangaus? bigsmile.gif

Gydytojas patarė naudot šampūną su derva, bet aš jį pakaitomis naudoju su bent kokiu kitu. Šiaip kažkokių pokyčių naudojant šampūną su derva nepastebėjau...
Atsakyti
Na tai ir aš parašysiu. Man žvynelinę diagnozavo nėštumo metu, žiauriai pleiskanojo rankos jau kelis metus, bet va nėštumo metu, tai ypatingai. Atsikeldavau naktį dėl to, kad niežtėdavo. Nusidrąskydavau žiauriai, jau nebežinojau ko griebtis. Rankos buvo baisios, nu labai baisios. Vienintelė viltis buvo, kad pagimdžius gal pagerės. Bet nelabai kas pasikeitė. Kadangi maitinu, tai ir vaistų jokių gert negaliu. Tai sugalvojau nusipirkt Negyvosios jūros druskos, bo pastebėjau, kad po pasimaudymų bet kokioj jūroj, man kiek situacija palengvėdavo. Tai darausi voneles rankoms, po to pasitepu Dexeryl kremu (kitokių negalima). Žinokit, gaila, kad neturiu nuotraukų "prieš ir po", bet rezultatas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2010 02 26, 13:35)
Na tai ir aš parašysiu. Man žvynelinę diagnozavo nėštumo metu, žiauriai pleiskanojo rankos jau kelis metus, bet va nėštumo metu, tai ypatingai. Atsikeldavau naktį dėl to, kad niežtėdavo. Nusidrąskydavau žiauriai, jau nebežinojau ko griebtis. Rankos buvo baisios, nu labai baisios. Vienintelė viltis buvo, kad pagimdžius gal pagerės. Bet nelabai kas pasikeitė. Kadangi maitinu, tai ir vaistų jokių gert negaliu. Tai sugalvojau nusipirkt Negyvosios jūros druskos, bo pastebėjau, kad po pasimaudymų bet kokioj jūroj, man kiek situacija palengvėdavo. Tai darausi voneles rankoms, po to pasitepu Dexeryl kremu (kitokių negalima). Žinokit, gaila, kad neturiu nuotraukų "prieš ir po", bet rezultatas akivaizdus.

Man negyvos jūros druska irgi padedavo, na aišku ne taip kaip vaistai, bet pagėrejimas po ilgo naudojimo buvo minimaliai matomas. Naudojau dar ir negyvosios jūros purvą, bet su druska lengviau (neturiu vonios, tai ją ištirpinu atskirai ir apsipilu tuo tirpalu, ar net psėmus druskos saują, ją patrinu oda, pastoviu taip keletą minučių ir nusiplaunu).
Atsakyti
sveikos visos as tai niekaip negaliu susitaikyt su tokia baisia liga mano serga dukryte jau 2 metai rezultatas baisus po visu ligoniniu, sanatoriju nekazkas geriau tai man pasiule irgi negyvosios juros purva galvai o druskos vonias kunui is tikruju rezultatas kolkas visai nieko ax.gif o siaip jau esu visai praradus visas viltis nors kazkiek pasveikti verysad.gif
Atsakyti