Sveikos,
Na jau kokiu jus turite groziu...

Net negaliu isskirti kuris graziausias. Visi labai labai labai grazus

Kaip ir gintaarieliui, taip ir man is Marijos1 tie zaisliukai su azuolo lapais labai grazus

Jie mano demesi is visu toje nuotraukoje esanciu zaisliuku pirmiausia patrauke. As ju gyvai nesu maciusi. Mergytes, super jusu jau turimos kolekcijos
As ir savo turimus zaisliukus idesiu parodyti, bet pirmiausia reikia susiveikti normalu fotika, kad galeciau nufotgrafuoti.
As pati tarybiniais zaisliukais pradejau dometis pries kelis metus, bet jau taip rimtai rinkti tik praeitais metais. Is keliu mamyciu nusipirkau, mama atidave, dar kaime pas mociute ju yra, tai su laiku ir is jos pasiimsiu, sese kelis suveike

Per sventes pas kai kuriuos giminaicius teiravausi, tai praktiskai nei vienas neturi, nes suduzo, kazkur padejo ir neranda

Kiekvienais metais nusiperku is Norfos figuriniu zaisliuku, kuriu dar neturiu. Man jie ne taip patinka kaip tarybiniai.
Kaip smagu, kad tiek Kaune, tiek Vilniuje yra vietu kur galima nusipirkti siu zaisliuku. Klaipedoje nera arba as nezinau kur. Pries sventes turguje prie sendaikciu ziurejau kelis kartus, bet nei karto nebuvo
gintaarielis klause, kur butu galima rasti deziu laikymui. As tai is Norfos pasiimu. Viena karta papuoliau, kai sales darbuotoja deliojo zaisliukus, tai paprasiau ir atidaves dvi tuscias dezes. Kita karta iskrausciau is dezes zaisliukus ir pasiemiau

Viena drauge mane pamoke.
Na tikiuosi, kad musu ratas dides, kad vis papildysime savo zaisliuku kolekcijas. Jei kada turesiu vienodu zaisliuku, tai butinai jums pasiulysiu
Kam pasakau, kad kolekcionuoju senus zaisliukus ant eglutes, tai stebisi. Sako Nu tu ir sugalvojai....
Trapios musu kolekcijos, bet labai mielos ir grazios