Smagu, kad jus galite rasti siu zaisliuku pas giminaicius, draugus, pazistamus. Pas mane tai nera pas ka. Arba jau neturi, arba patys truputi prijaucia, arba nenori su jais skirtis, nes atsiminimai su jais sieja, nori issaugoti. Man tai belieka pirktis, tik svarbu, kad butu parduodanciu. Man sita zaisliuku medziokle labai patinka

NA,MARIJA1, GAUSI IMESTI NUOTRAUKAS, KAD GALETUMEME SEILE PAVARVINTI
PASIDZIAUGTI
ASTAI KLAUSIU VISU PRIE PROGOS, NET PALATOS KAIMYNIU

ASTAI KLAUSIU VISU PRIE PROGOS, NET PALATOS KAIMYNIU

Na gintaarielis į tikrą medžioklę įsitraukusi
Sėkmės!!!!!!!!!!!!!

apetitas kyla bevalgant
aciu BARBADOSE

Čia tėvo draugas atidavė šiandien

Šitie trys žaisliukai, labai gaila, bet suskilę

Šitie trys žaisliukai, labai gaila, bet suskilę

na ir si syki mane suzavejo tavo seniai ir zvaigzdziu gavai, kurios tau patiko.super
baltai baltai pavydziu truputuka
Papildyta:
as si vakara bandziau pirkti zaisliuku is vienos maytes Vilniaus, bet labai barngiai paprase 5lt. ir visi burbulai. pas tave figuriniai
busi musu pirmune 
Papildyta:
olimpine ugni pastebejau
man patys mylimiausi zaisliukai su tais prisegtukais.Nuosirdziai kaip vaikas dziaugiuosi, kaip saldaini radus

Papildyta:
as si vakara bandziau pirkti zaisliuku is vienos maytes Vilniaus, bet labai barngiai paprase 5lt. ir visi burbulai. pas tave figuriniai

Papildyta:
olimpine ugni pastebejau

Labas rytas,
Marija1, kokiu groziu gavote
Man tai ypac ypac grazus tie seniai ir zuvis
Pritariu gintaarieliui, musu pirmune
Marija1, kokiu groziu gavote

Pritariu gintaarieliui, musu pirmune

Barbadose, labai laukiam nuotraukų
taip smalsu...

Būtinai įdėsiu nuotraukas. Tik truputi veliau

NA,RYT BEGSIU NAMO
BARBADOSA IR MAN L. IDOMU UZMESTI AKI I TAVO GROZIUS
KIEK BEIESKOJAU, BET NIEKUR NEGALEJAU RASTI TO STRAIPSNIO MILDAZYTES.

BARBADOSA IR MAN L. IDOMU UZMESTI AKI I TAVO GROZIUS

KIEK BEIESKOJAU, BET NIEKUR NEGALEJAU RASTI TO STRAIPSNIO MILDAZYTES.

Sveikos kolekcionierės 
Jungiuosi į smagų būrelį ir aš
Rimčiau žaisliukus pradėjau rinkti tik šiemet (tiksliau pernai
), nors jau keletą turėjau iš seniau. Kelis atidavė mama, anyta. Anksčiau kažkaip jų ir aš nevertinau, nes gal dėl to, kad priminė tarybinius laikus, bet MB vis sako, kad jam gražiausia eglė su tarybiniais žaisliukais
Primena vaikystę
Tai jo paskatinta ir pradėjau dairytis, kur čia jų radus daugiau. Teko su keliom mamytėm pasimainyti, radau keletą ir parduodančių internetu, bet jie jau labai brangiai prašo po 20 lt. už gražesnį žaisliuką... Prie progos teks ištraukti visus iš dėžutės ir nufotografuoti, tada pasirodysiu ir aš su savo turtu
O kol kas galiu parodyti eglutę, bet fotografuota, kai jau buvo prietema ir tokia pasiliejus atrodo

Jungiuosi į smagų būrelį ir aš

labas
Kaip smagu, kad atėjai pas mus, labai faina jauki tokia paslaptinga eglė, paskui būtinai parodyk iš arčiau savo žaisliukus