Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Na jei tokia antra peleda patektu i mano rankas, tai informuosiu jus smile.gif
Atsakyti
Gintaarieli, ne retkarčiais, ateik dažniau, fotografija savo keliu smile.gif o žaisliukai.... labai lauksiu aš bent jau tai tikrai Tavęs čia 4u.gif
Atsakyti
Kaip fainiai Marija1 thumbup.gif Aciu mirksiukas.gif Labai noreciau dazniau uzsukti, bet vis laiko maza ir taip tik paryciais nueinu miegoti. Prie komp.gailiu prisesti kai vaikai nueina miegoti.

Barbadosa, ir kiti, jei pamatysite storo stiklo, didelia peleda, praneskit, nes man labai truksta jos savo kolekcijoje unsure.gif O Jus parasykite savo svajones ir kartu pabandysime jas ispildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Barbadose, jei galima ir man atsiuskit ta straipsni blush2.gif parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Aš jei turesiu vienodu žaisliuku, kurie manysiu, kad tikrai yra verti demesio, būtinai pasiūlysiu smile.gif
O del savjoniu... rolleyes.gif Jetau kiek daug noriu. Kaip sakoma, bevelgant apetitas auga smile.gif
Mane labai domina zaisliukai, kurie yra sukurti remiantis senuju rusisku animaciniu filmuku personazais (pvz., Gena, Na, palauk ir pan.). Ir manija yra uzejusi morkoms ir agurkams blush2.gif
Atsakyti
Barbadose, ant agurkų patraukė mirksiukas.gif Juokauju biggrin.gif Labai graži tavo kolekcija 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Barbadosa aciu uz straipsni 4u.gif Gal nori agurkelius mainyti i peleda ax.gif turiu keleta,a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 02 03, 01:32)
Barbadosa aciu uz straipsni 4u.gif Gal nori agurkelius mainyti i peleda ax.gif turiu keleta,a mirksiukas.gif

Kadangi tik viena tokia peleda turiu, tai mainyti tikrai nemainysiu smile.gif
Manau, kad su lauku ir agurku susimedziosiu smile.gif
Ar bandeti internete narsykite? Kokiu visokiu zaisliuku yra... bigsmile.gif Ir labai retai vienoda pamatysi
Atsakyti
O kokiuose saituose jus ieskot? As tai paziurejau rusiskus, tai labai graziu ir nematytu yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2010 02 03, 11:28)
O kokiuose saituose jus ieskot? As tai paziurejau rusiskus, tai labai graziu ir nematytu yra  bigsmile.gif

Įvairiuose. Rusų arba anglų kalba suvedu ir išmeta. Galima užtikti ir žaisliuku istorijos smile.gif
Atsakyti
Barbadosa, buk gera sudek cia nuorodas tu rusiškų ir angliškų puslapių, nes nemoku susirasti, dar angliškus gal rasčiau, bet rusiškų tikrai ne, nors kelias nuorodėles įmesk 4u.gif
Atsakyti
My Webpage
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Cia galite paziureti vaizdo reportaza (rusu k.)

My Webpage
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Ramaus ziurejimo smile.gif
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
My Webpage
Atsakyti