Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(~Linine~ @ 2010 03 07, 01:30)
Sveikos visos senųjų tarybinių žaisliukų mylėtojos  4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Paskaičiau jūsų temą peržiūrėjau nuotraukytes ir apėmė nostalgija seniems laikams bigsmile.gif . Nusprendžiau peržiūrėti senas žaisliukų dėžes, aplankiau močiutę, konfiskavau jos žaisliukus, parsivežiau namo, tikrai labai jie mieli, spinduliuojantys šilumą  wub.gif  man jie labai patinka  thumbup.gif 
pridariau nuotraukyčiu, gal bus įdomu ir jums pasižvalgyti, ir po vieną ir krūvelėm fotkinau bet kažkaip suvalgo man fotikas spalvas, jos realiai daug gražesnės, va čia nuorodėlė manosios kolekcijos zaisliukai

Jūsų žaisliukai laaaaabai gražūs ir atrodo tokie tvarkingi. Puiki Jūsų kolekcija. thumbup.gif wub.gif

Marijašaunuolė thumbup.gif džiaugiuosi, kad sekasi padidinti savo jau ir taip nemažą kolekciją.
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 03 08, 17:14)
Jūsų žaisliukai laaaaabai gražūs ir atrodo tokie tvarkingi. Puiki Jūsų kolekcija. thumbup.gif  wub.gif

labai malonu 4u.gif čia jūsų visų įkvėpimo apimta nusprendžiau juos kolekcionuoti bigsmile.gif tikiuosi pavyks įsigyti ir daugiau, reiks pažįstamus apeit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbadose @ 2010 03 08, 10:12)
Sveika, ~Linine~ prisijungusi prie tarybinių žaisliukų gerbėjų klubo smile.gif Kuo mūsų daugiau, tuo smagiau smile.gif o jau Jūs kokių gražių žaisliukų turite thumbup.gif Kai kuriuos iš vis pirmą kartą matau bigsmile.gif

Linine nuostabu!!! labai gražūs žaisliukai, aš dar kitų buvau ir nemačius, gal turit vienodų keitimui figūrėliu, nes aš kai ką po du ar tris turiu

dekoju merginos rolleyes.gif mielai ka nors mainyciaus bet zaisliukai kaip sakant vienetiniai,
Atsakyti
Sveikos, nufotografavau savo kolekcija 4u.gif kadangi daug foto gavosi tad nenoriu apkrauti puslapio, tai ikeliu nuoroda MANO TURTAS - ŽAISLIUKAI

cia ikeliu pati naujausia savo grobi wub.gif
user posted image

o situos zaisliukus galiu mainyti 4u.gif
user posted image
paskutinius tris zaisliukus galiu mainyti i viena zaisliuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 10 kovo 2010 - 03:02
Dovė wub.gif kokia nuostabi kolekcija, tikrai net neįsivaizdavau, kad tokių grožių turi. Padarysiu nuotrauką, (vakar taip ir nepavyko) mainomų žaisliukų, išsirinkau iš Tavęs 5 žaisliukus(tame tarpe ir tuos kuriuos keistum į vieną), tik nežinau ar mano kas nors tiks, žodžiu kai padarysiu įdėsiu foto. Ir dar kartą, labai ne tik graži kolekcija, bet ir tvarkingai pateikta 4u.gif
Išsirinkau i pirmos foto, du vidurinius iš antros, pirma iš kairės, tai tą giliuką, ir tuos tris...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 10 kovo 2010 - 08:47
aciu Marija1 4u.gif kaip supratau noresi ruzavo meskiuko, suniuko, giliuko ir tu triju zaisliuku uz viena smile.gif o as kaip ir sakiau kuriu noreciau is taves na lauksiu foto ir ziuresim ka nutarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovė taip tų, gerai šiandien tikrai greitu metu sudėsiu foto.
Atsakyti
Marija o kada ikelsi savo mainomu zaisliuku foto? ax.gif lyg ir vakar zadejai g.gif o gal nebenori mainyti?
Atsakyti
Noriu mainyti, tik su vaikais labai daug bendravom, nebeliko laiko nuotraukai padaryti, bet nors pažanga yra, kad bent juos atrinkau ir sudėliojau į dėžutes, kur apvalūs ir kankorėžiai, į kitą gyvūnėliai, dar į vieną visokie žmogeliukai ir nameliai, na ir aišku mainymui kita dėžutė, bet tik tau Dove keli žmogeliukai, nes daugiau tai apvalus ir abstrakcijos kaip sakoma. Ryt tik nes jau vėlu nuotraukai wub.gif
Atsakyti
Dove kaip zadejau mainams smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, labai norėčiau prie jūsų jungtis ax.gif Seniai renku tarybinius (ir ne tik) žaisliukus ir nėra man gražesnių už juos wub.gif Šiek tiek mano kolekcijos blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip fainai, kad atėjot pas mus thumbup.gif labai visada lauksim, bendrausim, ir tiek kiek matau tai fainų žaisliukų turit 4u.gif
Atsakyti
Visos nutilę, parodykit, gal kokių naujienų jau turit... smile.gif
Atsakyti