Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

O cia siaip ,parodysiu ka turiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Gal kada idesiu likusius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 19 kovo 2010 - 22:35
d-oncek[COLOR=blue] Jau kokie faini žaisliukai, labai patiko mašina, senelis šaltis , matrioška.... taip gražu wub.gif
Atsakyti
Mergytės, rodykit dar žaisliukus, papasakokit, ar pavyko, ką nors paskutiniu metu nusipirkti...? 4u.gif
Atsakyti
mano naujienos 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o cia siandienos pirkinys bigsmile.gif labiausiai dziaugiuosi laikroduka gavus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 28 kovo 2010 - 23:24
Dove Dove wub.gif Pasakyk kaip ir sugebi, man niekas nebepasiūlo, čia iš supermamų susiradai? Čipolina matau antrą turi, nu čipolino galvą, bet jau tikriausiai jei ir keistum nebeturiu ka pasiulyti... Žodžiu grožiai wub.gif Pimoj foto, tas arbatinukas, ir voveryte antrą gavai thumbup.gif , trčioj nuo viršaus čipolino galva wub.gif , begemotas, ketvirta ir penkta foto is vis super, ir daktara aiskauda gavai wub.gif žodžiu papasakok biskį iš kur kaip... Sveikinu tikrai clap_1.gif
Atsakyti
dekui Marija 4u.gif dauguma gavau is tetos, tuos antroj foto pirkau is vienos siaulietes o paskutinej foto kur laikrodis tai tuos is kursenietes per supermamas pirkau. o cipolino kaip ir neturiu unsure.gif gerai butu, svajoniu zaisliukas wub.gif
Atsakyti
O ketvirtoj foto is kairės ten kazkokio galva tai ten ne čipolinas? Nes jau tokią turėjai, viską nužiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
oj ne ne cipolinas biggrin.gif ten kazkokio senio salcio galva biggrin.gif
Atsakyti
Nėra ūsų, kažkoks žmogėnas biggrin.gif , bet fainas žmogėnas, o man visi kurie žadėjo ir liko pažadukais, bet kokie aštuoni žmonės, gaila...
Atsakyti
kiek man jau tokiu pazaduku buvo tai nebesuskaiciuoju doh.gif prizada ir dingsta unsure.gif
Atsakyti
Dar turiu mainomu zaisliuku 4u.gif ta dideli konkorezi galeciau ir parduoti jei butu norinciu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 02 balandžio 2010 - 23:59
Sveikos, gal kokių naujienų turit, nuotraukyčių prašom įdėti smile.gif
Atsakyti