Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Sveikos, mano paskutines naujienos 4u.gif
user posted image
user posted image
o cia ne zaisliukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nu tikrai labai gražūs, kukurūzo norėčiau, o koks fainas tas vatinis senelis, iš kur jį gavai? Bet didelis turbūt?
Atsakyti
mociutes palikimas tas senis saltis, nea nera jis didelis apie 20cm rolleyes.gif
Atsakyti
Na, Dove ir iš kur tu vis tai trauki ax.gif Užsispirimo ir entuziazmo pas Tave vaaaaaaaaaa tiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 04 27, 22:19)
Na, Dove ir iš kur tu vis tai trauki ax.gif Užsispirimo ir entuziazmo pas Tave vaaaaaaaaaa tiek thumbup.gif

jau liga tampa tie zaisliukai ir nesvarbu kad jau pavasaris biggrin.gif

o cia naujienos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
oho kokia miela temaaaa, kaip kaledom pakvipo geguzes vidury wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dovė, nuostabūs žasiliukai, aš nebegaunu jau, neaktyviai ieškau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 05 13, 21:46)
Dovė, nuostabūs žasiliukai, aš nebegaunu jau, neaktyviai ieškau  wub.gif

jau seniai ir as nebeieskau bet netycia dar pasitaiko kad pasiulo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 05 02, 23:50)
jau liga tampa tie zaisliukai ir nesvarbu kad jau pavasaris  biggrin.gif

o cia naujienos  4u.gif
user posted image

Šitie išskirtinai gražūs. wub.gif wub.gif wub.gif Mano silpnybė su spaustukais. Baltai pavydžiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Parduodu SM pirktus žaisliukus eglutei. Nusprendžiau, kad kol surinksiu tiek, kad eglutė būtų įspūdinga, praeis namažai laiko doh.gif ... Toks rinkinukas, tačiau be dviejų žaisliukų, nes jie buvo sudužę. Šukių dėželėje neradau, tad nusprendžiau, kad šiaip tokios būklės įdėti. Kadangi jokių "aptrupėjusių" daiktų namie stengiuosi nelaikyti, kad ir kokios vertės jie būtų, juos išmečiau 4u.gif ...
Kaina 20Lt (atrodo tiek ir mokėjau g.gif , plius šokoladą žmogui pirkau, nes labai nesiskubinau pasiimti blush2.gif ). Až. Patikslinsiu, kurių dviejų nėra, jei ką domins. Siųsti nerizikuosiu.
user posted image
Atsakyti
Na, dėl šokolado, tai kam čia rūpi biggrin.gif , kad uždelsiau atsiėmimą, bet išties, tai jis būtų pirktas šiaip ar tai - žaisliukai buvo perduoti per kelias rankas, tad vistiek reikia atsidėkoti, kaip ir siuntimas buvo... Siūlau už tą kainą, kiek patys žaisliukai kainavo 4u.gif . Niekam nereikia? Ar čia toks štilius dėl vasaros atostogų bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 06 17, 23:24)
Šitie išskirtinai gražūs. wub.gif  wub.gif  wub.gif  Mano silpnybė su spaustukais. Baltai pavydžiu ax.gif  blush2.gif

aciu rolleyes.gif su spaustukais ir man nerealus tik kad ju sunku gauti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Unregistered @ 2010 06 20, 11:27)
Na, dėl šokolado, tai kam čia rūpi biggrin.gif , kad uždelsiau atsiėmimą, bet išties, tai jis būtų pirktas šiaip ar tai - žaisliukai buvo perduoti per kelias rankas, tad vistiek reikia atsidėkoti, kaip ir siuntimas buvo... Siūlau už tą kainą, kiek patys žaisliukai kainavo 4u.gif . Niekam nereikia? Ar čia toks štilius dėl vasaros atostogų bigsmile.gif ?

kad burbulai manau nelabai ka ir domina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 27 birželio 2010 - 20:53