Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(krystee. @ 2006 01 31, 13:46)
4u.gif dėkoju už informaciją.. mane taip pat domintų kampas, matai ištiesiama tai ir parašiau kad sofkutė  biggrin.gif  o ar greitai pagamino?

kazkur per menesi. per tiek ir buvo zadeje. uzsakiau lapkricio pabaigoje, o pries Kaledas jau atveze thumbup.gif kiek zinau, metu pabaigoje visada ir pas visus buna daugiau uzsakymu. gal dabar, t.y. metu pradzioje, greiciau pagamintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 31, 15:10)
kazkur per menesi. per tiek ir buvo zadeje. uzsakiau lapkricio pabaigoje, o pries Kaledas jau atveze  thumbup.gif  kiek zinau, metu pabaigoje visada ir pas visus buna daugiau uzsakymu. gal dabar, t.y. metu pradzioje, greiciau pagamintu  g.gif

ir dar vienas klausimėlis... dėl tvirtumo kampo.. Ar patenkinta esi?
Aisku, pas jus jis kol kas naujas biggrin.gif , bet vistiek manau jau nuomonę gali pasakyti ...
Atsakyti
QUOTE(krystee. @ 2006 01 31, 14:25)
ir dar vienas klausimėlis... dėl tvirtumo kampo.. Ar patenkinta esi?
Aisku, pas jus jis kol kas naujas  biggrin.gif , bet vistiek manau jau nuomonę gali pasakyti ...

Sunku pasakyti, nes as ji pirkau daugiau sedejimui tongue.gif Sedeti tai labai patogu thumbup.gif Gal siek tiek pagalves susispaudzia, bet apverciu ant kitos puses, ir problema isspresta blush2.gif
Miegamo mechanizmo kasdien nenaudoju - cia daugiau sveciams suguldyti. Isivaizduoju, kad jei ant jo miegoti daznai, tai gali buti nelabai patogu lankstyti ta vieta, kur pasideda galva ar kaip cia ja pavadinti g.gif Ten toks pasikeliantis-nusileidziantis (issitiesiantis) mechanizmas blink.gif
O siaip viena kampo dali laiko patalynes deze, o kita, uzsisukusia dali, - tik kojytes. Todel gal ta uzsisukanti dalis su kojytem ir nebutu labai tvirta g.gif . Jei uzsilipus gerai pasokinetum (kaip mano avatare biggrin.gif ), tai jauciu kojytes gali špagata padaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 31, 15:38)
Sunku pasakyti, nes as ji pirkau daugiau sedejimui  tongue.gif  Sedeti tai labai patogu  thumbup.gif  Gal siek tiek pagalves susispaudzia, bet apverciu ant kitos puses, ir problema isspresta  blush2.gif
Miegamo mechanizmo kasdien nenaudoju - cia daugiau sveciams suguldyti. Isivaizduoju, kad jei ant jo miegoti daznai, tai gali buti nelabai patogu lankstyti ta vieta, kur pasideda galva ar kaip cia ja pavadinti  g.gif Ten toks pasikeliantis-nusileidziantis (issitiesiantis) mechanizmas  blink.gif
O siaip viena kampo dali laiko patalynes deze, o kita, uzsisukusia dali, - tik kojytes. Todel gal ta uzsisukanti dalis su kojytem ir nebutu labai tvirta  g.gif . Jei uzsilipus gerai pasokinetum (kaip mano avatare  biggrin.gif ), tai jauciu kojytes gali špagata padaryti  blink.gif

na aš irgi į svetainę noriu kampo, o miegoti tik svečiams būtų .. na kartais ir aš prigulsiu vacation4.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dekoju už tavo nuomonę... lengviau apsispręsti, kai jau žinai nuomonę kitų kurie turi ir naudoja... good.gif
Atsakyti
QUOTE(krystee. @ 2006 01 31, 15:47)
na aš irgi į svetainę noriu kampo, o miegoti tik svečiams būtų .. na kartais ir aš prigulsiu  vacation4.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
dekoju už tavo nuomonę... lengviau apsispręsti, kai jau žinai nuomonę kitų kurie turi ir naudoja...  good.gif

O tu dar nuvaziuok i Baldu roju ar Audejo baldus. Paklausk kampo Barbora-3. Pamatysi, kaip tikroveje atrodo, pasedesi, tai dar labiau pades apsispresti.
Tik zinau, kad ne visada buna ekspozicijoje - labai jau greitai nuperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 31, 16:53)
O tu dar nuvaziuok i Baldu roju ar Audejo baldus. Paklausk kampo Barbora-3. Pamatysi, kaip tikroveje atrodo, pasedesi, tai dar labiau pades apsispresti.
Tik zinau, kad ne visada buna ekspozicijoje - labai jau greitai nuperka  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif būtinai nuvažiuosiu... man tokia spalva kaip paveikslėlyje būtų SUPER... Įdomu kaip tikrovėje atrodo... tai aišku su laiku...
kai nusipirksiu būtinai pasigirsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystee. @ 2006 01 31, 16:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  būtinai nuvažiuosiu... man tokia spalva kaip paveikslėlyje būtų SUPER... Įdomu kaip tikrovėje atrodo... tai aišku su laiku...
kai nusipirksiu būtinai pasigirsiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tik pagal paveiksliuka nepirk schmoll.gif butinai nuvaziuok paziureti ir pabandyti. juk kiek zmoniu, tiek skoniu. gal nepatiks ar iziuresit kokia nepraktiska detale, kurios as nepastebejau. bent man tikroveje kampas visaip kitaip atrodo - graziau thumbup.gif
pries vaziuodama dar pasiskambink ir paklausk, ar siuo metu jis yra ekspozicijoje, kad vaziavimas nebutu be reikalo mirksiukas.gif
o gobelenu ten yra nemazai. galesi issirinkti. jei sugalvosi pirkti ne is baldu salono, o susisiekti su gamintojais, butinai uzsirasyk issirinkto gobeleno pavadinima ir numeri.
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 31, 17:07)
tik pagal paveiksliuka nepirk  schmoll.gif  butinai nuvaziuok paziureti ir pabandyti. juk kiek zmoniu, tiek skoniu. gal nepatiks ar iziuresit kokia nepraktiska detale, kurios as nepastebejau. bent man tikroveje kampas visaip kitaip atrodo - graziau  thumbup.gif
pries vaziuodama dar pasiskambink ir paklausk, ar siuo metu jis yra ekspozicijoje, kad vaziavimas nebutu be reikalo  mirksiukas.gif
o gobelenu ten yra nemazai. galesi issirinkti. jei sugalvosi pirkti ne is baldu salono, o susisiekti su gamintojais, butinai uzsirasyk issirinkto gobeleno pavadinima ir numeri.

aš gamintojams jau šiandien laiškelį parašiau, klausimų milijoną biggrin.gif uždaviau thumbup.gif
Aišku, kiek žmonių tiek nuomonių group.gif
O išsirinkti tai tikrai Labai sunku, nes pasiūla tai didžiulė...
Atsakyti
QUOTE(krystee. @ 2006 01 31, 16:20)
aš gamintojams jau šiandien laiškelį parašiau, klausimų milijoną  biggrin.gif  uždaviau  thumbup.gif
Aišku, kiek žmonių tiek nuomonių  group.gif
O išsirinkti tai tikrai Labai sunku, nes pasiūla tai didžiulė...

as tai ir pradziu jiems pasiskambinau ir issiklausinejau. tik uzsakyma su visokiais gobelenu numeriais ir kitais nurodymais emailu nusiunciau. dar emailu keleta klausimu uzdaviau, bet nors ir gavo jie ta mano emaila, taciau nerado laiko man i ji atsakyti blink.gif - matyt labai uzsieme zmones blink.gif tai kai po keliu dienu nesulaukiau jokio ju atsakymo i emaila ir patvirtinimo, ir pati paskambinau, jie mane nuramino, kad viskas gerai, jau viskas daroma. taip kad jeigu po keliu dienu negausi atsakymo, geriau pasiskambink.
bet kai kampa pagamino, tai skambino patys - nereikejo ju ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį- nusižiūrėjom labai gražius baldus į svetainę...tiesa, vadinasi jie ofiso baldai, tačiau jų stilius toks subtilus, kad labai tinka ir į svetainę, manau, kad ofiso baldais jie pavadinti, nes sofkutė neišsilanksto (bet mes pamąstėm, kam svetainėje tie išlankstomi kampai ir t.t.....be svetainės pas mus ir taip 2 miegamieji). Taigi sofkutė, du foteliai ir pufikiukas....

Baldai iš kaštono atspalvio dirbtinės odos... Tad noriu paklausti, gal kas susidūrėte su dirbtinės odos baldais, kaip dėvisi, kaip prižiūrėti.....Būsiu labai dėkinga už patarimus ar nuorodas. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
gal kas susidūrėte su dirbtinės odos baldais, kaip dėvisi, kaip prižiūrėti...

Kažkada turejome lenku gamybos komplekta ir šoninei atlošai buvo su dirbtina oda, tai su laiku visa ta oda sutrukinejo ir dar vaikučei su pirštukais paknaisiojo tai aplamai skyles padare. Nežinau kaip dabar ta oda gal geresne, bet aš daugiau kas liečia dirbtina oda net i ta puse nežiuriu schmoll.gif

Atsakyti

Man labai patinka "Leksimos" baldų salono baldai ax.gif

http://www.leksima.l...svetainesbaldai
Atsakyti