Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(Kozete @ 2006 01 06, 10:27)
Gal kas matėte kokioje nors baldų parduotuvėje nedidelę, minkštą, išskleidžiamą sofą-lovą su kokia nuolaida ar šiaip nebrangią. Nes dabartiniame bute gyvensime neilgiau kaip 2m. dėl to nesinorėtų turėti griozdo, kurį vėliau reiktų pervežinėti.  4u.gif

siuliciau paziureti turguje. mes ten pirkom dideli kampa už 1300Lt, o jeigu reikia kazko paprastesnio, tai mano tevei nededele sofa nupirko uz 600Lt. aisku kokybe siaip sau, bet uztat negaila , kai vaikas ant jo siusioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 01 06, 09:27)
Na pagaliau gavom užsakytus baldus. Negaliu įdėti originalios nuoptraukos, tačiau va čia iš salono interneto nuotrauka, tik skirtumas, kad mes užsakėm ne kampą, o trivietę, dvivietę sofutes ir fotelį bei staliuką. Kol kas labai patinka, kas matė jau įverino kaip labai gerą kainos ir išvaizdos variantą. Už viską mokėjom 3400, pristatė per maždaug 40 dienų, visi baldai surinkti, nereikėjo nieko susukinėti, tiesiog iš plėvelės išpakavom, pastatėm ir džiaugėmės smile.gif. Salono internetas čia

O kokia spalva gobeleno pasirinkot? O medienos spslva derinot prie kokiu baldu pvz; prie staliuko
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2006 01 06, 10:34)
siuliciau paziureti turguje. mes ten pirkom dideli kampa už 1300Lt, o jeigu reikia kazko paprastesnio, tai mano tevei nededele sofa nupirko uz 600Lt. aisku kokybe siaip sau, bet uztat negaila , kai vaikas ant jo siusioja  biggrin.gif

Man atrodo turguj tikrai geriau nežiuret, o tuo labiau jai lenku gamybos. Jai dažnai smileysex.gif , tai tau ir dvieju metu neatlaikys. O turguj jokios garantijos neduoda. Jau geriau tada devetose paieškok, tikrai galima neblogu rasti.
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 01 06, 11:22)
Man atrodo turguj tikrai geriau nežiuret, o tuo labiau jai lenku gamybos. Jai dažnai  smileysex.gif , tai tau ir dvieju metu neatlaikys. O turguj jokios garantijos neduoda.  Jau geriau tada devetose paieškok, tikrai galima neblogu rasti.

netiesa - 2 metus išlaikys tongue.gif
Atsakyti
Man įdomu būtų išgirst, jei kas turite, apie Magrės baldų kokybę. mačiau, Tunacka kažką iš jų pirkusi, gal daugiau tokių yra? Aš galvoju apie tą patį pirmą rinkinuką, kurio foto išmetama vos atsidarius jų puslapy. Gal netyčia bus net tokių, kurie konkrečiai tą modelį turi? Jei ne, tai apskritai būtų faina išgirst atsiliepimų apie šios firmos gaminius.
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 01 06, 12:22)
Man atrodo turguj tikrai geriau nežiuret, o tuo labiau jai lenku gamybos. Jai dažnai  smileysex.gif , tai tau ir dvieju metu neatlaikys. O turguj jokios garantijos neduoda.  Jau geriau tada devetose paieškok, tikrai galima neblogu rasti.

Na pas mus iš turgaus buvo pirktas tai va 7 metus miegam diena iš dienos ir dar vaizdas pakenčiamas . Aišku jau jau kai kur gobelenas pasitrines wub.gif
Atsakyti
Turime svetainėje beveik 5 metai eko odos, pilkos spalvos baldus. biggrin.gif Esu labai patenkinta. biggrin.gif Gal todėl kad pilkos spalvos, tai niekada net neatėjo į galvą ieškoti spec. priemonių. g.gif Viskas puikiai nusivalo su drėgna šluoste. thumbup.gif Nei man ant jų karšta vasarą (gal todėl kad šiaurinė pusė), nei man žiemą šalta. Uošviai turi jau 12 metų odinius baldus ir irgi labai liuks. thumbup.gif Net ir nežinojau, kad ji gali sutrūkinėti schmoll.gif
Atsakyti
isigijom odinius svetaines baldus tai visi vaiku "apsisiojimai" nusivalo gerai thumbup.gif
Atsakyti
Po gobeleniniu minkstu baldu isigijome odinius. Paktiska ir solidu. Visa laika pirksime tik odinius minkstus baldus (jei istengsime ax.gif )
Atsakyti
Tik už natūralios odos baldus - juos gali drąsiai rinktis šviesesnius, nes valosi lengvai, sėdėti ir gulėti ir vasarą, ir žiemą taip pat malonu. Turim ir džiaugiamės, nes geresnio varianto (ir praktiški, ir prabangiai atrodo) šiuo metu nematau.
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 01 06, 11:12)
O kokia spalva gobeleno pasirinkot? O medienos spslva derinot prie kokiu baldu pvz; prie staliuko

na geriau atsakyti vėliau negu niekad blush2.gif atostogavau, o www naudojuosi tik darbe...
gobeleną pasirinkom šviesų beveik kaip tame vaizdelyje, kur buvau įdėjus nuorodą - gal ir nelabai praktiška, bet gražu. Na žinoma pasaugoti reikės, jau nusipirkom panašios spalvos drobinius užtiesalus jei kada koks didesnis susibūrimas, kad apdengti, bet šiaip labai liuks thumbup.gif O medienos spalvos nelabai reikėjo su kažkuo derinti, nes staliukas įeina į tą patį komplektą. Čia beržo masyvas. Va renkantis kitus baldus jau reikės galvoti ar čia derinti ar rinktis kažkokią kontrastingą spalvą.
Atsakyti
O gal kam teko susidurti su minkstu baldu gobeleno, odos pervilkimu verysad.gif Pas mus baldai aptraukti ekooda, ir siandiena triusis padare dvi nemazas skyles blink.gif jauciu, reiks ta dali is naujo pervilkti, bet net neisivaizduoju kiek tas kainuoja unsure.gif
Atsakyti