Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

Įdomu, kuo bandei valyti? Spec.priemonėm ar kokiu muilu ir pan.? Aš turiu nusipikus nepigų apie 80 lt kainavo, vienas valiklis, kitas kažkoks impregnatorius, tai veikia puikiai, nors pas mane ir baldai juodai mėlyni (MB sako, kad mėlyni, o aš, kad juodi biggrin.gif)
Atsakyti
O kažin su kuo galima spalvą padengti, sakykim odinių baldų įbrėžimus užmaskuoti g.gif Gal yra koks specialus tepalas, kuris paskui netepa atsisėdus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 04 sausio 2007 - 12:10
Banziau ir su specialiu valikliu ir su muiliuku ir su Frosh'u ir galu gale odiniu baldu salone patare su skiesta degtine pabandyt - NIEKO! cool.gif
Atsakyti
Mes pasirinkome odini kampa su miegama dalimi, siaip grazu ir patogu. Matysim kaip bus kai dukryte paaugs smile.gif
Atsakyti
Odiniai baldai man atrodo labai praktiska ir biski grazu, bet labai nepatinka ant ju sedeti ax.gif Ypac nuogom liaskom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2007 01 04, 14:30)
Banziau ir su specialiu valikliu ir su muiliuku ir su Frosh'u ir galu gale odiniu baldu salone patare su skiesta degtine pabandyt - NIEKO!  cool.gif

Mes išvalėme su ūkiniu muilu. Balta oda buvo išsitepusi nuo juodų kelnių.
Atsakyti
smile.gif o ar dirbtine oda blogas pasirinkimas sofutei? kaip ji nesiojasi gal kas gali pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 01 04, 11:18)
Įdomu, kuo bandei valyti? Spec.priemonėm ar kokiu muilu ir pan.? Aš turiu nusipikus nepigų apie 80 lt kainavo, vienas valiklis, kitas kažkoks impregnatorius, tai veikia puikiai, nors pas mane ir baldai juodai mėlyni (MB sako, kad mėlyni, o aš, kad juodi biggrin.gif)

QUOTE(Baronė @ 2007 01 04, 12:09)
O kažin su kuo galima spalvą padengti, sakykim odinių baldų įbrėžimus užmaskuoti g.gif Gal yra koks specialus tepalas, kuris paskui netepa atsisėdus g.gif

Nu vat, vakar pirkom odinius baldus, tai mums irgi pasakė apie tą impregnatorių, kuris jei reikia ir įbrėžimus panaikina, bet pavadinimo nepasakė schmoll.gif
Atsakyti
Ar smagu sėdėt ant odos- vasara ar neprakaituoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2007 01 22, 15:02)
Mes išvalėme su ūkiniu muilu. Balta oda buvo išsitepusi nuo juodų kelnių.

tai norite pasakyti, kad odiniai baldai puikiai valosi su ukisku muilu? jei po ranka neturiu tam skirtu valymo medziagu kuo patartumete isvalyti odini kampa?
Atsakyti
QUOTE(trys @ 2007 03 14, 17:24)
tai norite pasakyti, kad odiniai baldai puikiai valosi su ukisku muilu? jei po ranka neturiu tam skirtu valymo medziagu kuo patartumete isvalyti odini kampa?

Vandeniu ir muilu, universaliu valikliu.
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 14, 12:39)
Ar smagu sėdėt ant odos- vasara ar neprakaituoja g.gif

jei naturali- turbut ne, as tai bent neprakaituoju.
Atsakyti