Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(Bzzz @ 2007 05 09, 15:30)
Gal kas nors ka nors zinot apie Risves baldus (Siauliai):
stai tokius.

Is pradziu labai i aki krito Amphora ir Verona, o dabar svaigstu del Keksto.
Bet kaip kokybe, kazki? unsure.gif

nu tikrai kokie faini baldziukai.man tas Kekstas irgi krito i aki mirksiukas.gif dabar tikrai idomu kaip kokybe ju?
Bzzz dekui uz nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2007 05 11, 17:06)
nu tikrai kokie faini baldziukai.man tas Kekstas irgi krito i aki mirksiukas.gif dabar tikrai idomu kaip kokybe ju?
Bzzz dekui uz nuoroda.

Juokiingiausia, kad pasirodo mano brolis turi tos paties Risves Bolero komplekta zalsva su roziniu biggrin.gif Tik jis nezinojo, kad cia Risves, nes pirko pries 8 metus Siauliuose gaminamus lietuviu-amerikieciu baldus, o as visai atsitiktinai uzvakar aptikau bigsmile.gif

Kokybe - liuks!!! Bent jau atrodo kaip nauji. Nors broliene apskritai labai tvarkinga, tai viska scyriai priziuri, bet per 8 metus vis tiek jau butu trukumai isryskeje. Broliene kazka apie miegojimo mechanizma minejo, rytoj susitiksim, tai patikslinsiu, kas jai netinka.

Vienzo, as turbut Kekstuka jamsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
lauksiu Bzzz tavo naujienu is brolienes,nes mechanizma i sofkute deciau butinai(nes ten kaip raso gali pasirinkti be jo ir su juo) tai va,net idomu kas jai nepatiko.O kokia KEKSTO spalva pasirinktai?Ten fotkese tokios ryskios...
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2007 05 12, 17:51)
lauksiu Bzzz tavo naujienu is brolienes,nes mechanizma i sofkute deciau butinai(nes ten kaip raso gali pasirinkti be jo ir su juo) tai va,net idomu kas jai nepatiko.O kokia KEKSTO spalva pasirinktai?Ten fotkese tokios ryskios...

Su broliene vakar desreles kepem, bet apie baldus pamirsau paklausti blush2.gif
O Keksta irgi rysku isivaizduoju: gal bordini ar raudona, dar nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes
Pas mane svetaineje balti minksti baldai buvo pries 3 metus, dabar spekit kokios spalvos doh.gif lotuliukas.gif Valyt su putom jau neiseina, nes ten kur pavalau plema, lieka sviesesne spalva, o kitas baldas palieka senos spalvikes lotuliukas.gif

Tai man ir iskilo klausimelis: gal zinote kas gali Vilniuje graziai baldu uztiesalus pasiuti ? Foto ( klasikiniai baldai baltos spalvos ) kaip man atrodo, yra uzdieti uztiesalai. Nu nezinau ar teisingai pasakiau doh.gif , bet gal supratot? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 14 gegužės 2007 - 08:03
QUOTE(Elis@a @ 2007 05 14, 10:01)
Sveikutes
Pas mane svetaineje balti minksti baldai buvo pries 3 metus, dabar spekit kokios spalvos doh.gif  lotuliukas.gif Valyt su putom jau neiseina, nes ten kur pavalau plema, lieka sviesesne spalva, o kitas baldas palieka senos spalvikes lotuliukas.gif

Tai man ir iskilo klausimelis: gal zinote kas gali Vilniuje graziai baldu uztiesalus pasiuti ? Foto ( klasikiniai baldai baltos spalvos ) kaip man atrodo, yra uzdieti uztiesalai. Nu nezinau ar teisingai pasakiau doh.gif , bet gal supratot? ax.gif  smile.gif

4u.gif
O gal aplamai reiketu pagalvoti apie gobeleno pervilkima , o ne apie uztiesalus ?
Na gal tik as tokia , kad nelabai megstu tuos uztiesalus biggrin.gif
Atsakyti
Gal Bzzz brolienei miegamojo mechanizmas nepatinka, nes kojytes atsilenkia kaip senoviskos "raskladuskes". Girdejau, kad labai nepatogu ant tokio miegot g.gif Nestabilus, greitai suluzta. Jau geriau miegamojo mechanizmas toks issitraukiantis kaip stalcius, o ne atlenkiamos kojytes.
Atsakyti
gal kas is jusu turit baldus su odos pakaitalu??? kaip jie devisi?sviesiu medziaginiu bijau, o apie odinius sako, kad nelabai smagus. o odos pakaitakas su kazkokiu pukeliu triputi yra, tai neturetu vasara prilipti, o ziema nebus salta g.gif
nes man tai jie gal patikimiau atrodo uz gobelena. kaip jums tokie baldai?
http://www.baldai-z....e...cid=1&id=25
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 05 14, 12:18)

man tai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal turite patirties su Nemuno baldais? ax.gif Planuojam uzsisakyti Monako minksta svetaines komplekta g.gif . Patarkite. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Mes su Nemuno kompektu dabar gyvenam, bet pamiršau jau pavadinimą doh.gif Mūsų eko odos, tai va po 3 metų jau siūliukai lenda visur, nors šiaip geri baldukai.

O šiandien važiuojam į Juodalksnį užsisakysim "Tekila" komplektuką. Bet per savo durną galvą, kol ieškojom, kol apsisprendėm, dabar baldų turėsim laukti iki rugpjūčio pabaigos. Negaliu, kaip pikta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 05 15, 08:21)
Sveikutes, gal turite patirties su Nemuno baldais?  ax.gif Planuojam uzsisakyti Monako minksta svetaines komplekta g.gif . Patarkite.  Dekui 4u.gif

As tai nieko apie juos nezinau, bet paskaiciaua ju puslapyje, tai istrigo :

Pageidavimai įvykdomi per 3 - 5 dienas (išimtis - skubus užsakymas).Užsakyti baldai pristatomi klientui tiesiai į namus

Jeigu tikrai taip, tai smagu bigsmile.gif
Atsakyti