Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

user posted image
Papildyta:
Nokoleta, netyčia panašų variantą natūroj parodžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 07 17, 22:52)
Kaip jums šitas softimus kvadrat, ar neper masyvus 25 kv m dar erdvė sujungta su holu tai viso gal kokia 40 kv m.

Man jis nerealus. Ir pats tas tokiam kambariui. O kokia kaina?
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
mes įsigijom su gobelenu doh.gif tai sakiau daugiau niekada niekada tokios klaidos nedarysiu schmoll.gif po pusantrų metų norisi mesti lauk, ieškau dabar kas atvažiuotų išplautų, o paskui gal reikės aptraukti oda g.gif kažink kiek kainuotų malonumas keturių vietų kampą aptraukti oda g.gif
Atsakyti
Oda praktiskiau, norejom baltu baldu, tai pirkom odinius, nors gobelenas man gal graziau, jaukiau.
Atsakyti
QUOTE(Mond @ 2007 08 06, 12:30)
Oda praktiskiau, norejom baltu baldu, tai pirkom odinius, nors gobelenas man gal graziau, jaukiau.

Ar labai daug prieziuros reikalauja balti odiniai baldai? As irgi tokiu noreciau, bet bijau, kad labai nepraktiska?
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2007 08 07, 14:17)
Ar labai daug prieziuros reikalauja balti odiniai baldai? As irgi tokiu noreciau, bet bijau, kad labai nepraktiska?

Pirmaisiais naudojimo metais praktiškai jokios priežiūros, tik dulkes nuvalyti nuo atlošo smile.gif Na, o po to (gal koks impregnuojantis sluoksnis nusisėdi g.gif ) tai reikia jau bent kartą per mėnesį tai tikrai (dažnai naudojama). Aš kartais patingėdavau ir valydavau kartą per tris/ šešis mėnesius ax.gif

O valydavau specialiai odai valyti skirtomis priemonėmis, kurias pirkau juodojo alksnio parduotuvėje
Atsakyti
QUOTE(artlt @ 2007 08 07, 13:27)
Pirmaisiais naudojimo metais praktiškai jokios priežiūros, tik dulkes nuvalyti nuo atlošo smile.gif ...

O nuo kokiu dzinsu ar tamsesniu rubu nenusidazo?
Atsakyti
Sveiki,
gal as ir ne i tema g.gif Bet gal kas zinote kas pigiai gamina baldukus pagal savo sudarytus projektus smile.gif Na brangininku tikrai neipirktume, nes pradedam gyventi savarankiskai su vaikinuku ir norim kukliai bet gana pigiai isigyti padorius baldus. Gal kas zinot kas virtuves pigiai daro? Beje, net zalio supratimo neturiu uz kiek galima toki kuklu bet nebrangu virtuves komplektuka isigyti parduotuvese? Gal galit pasidalinti kiek mokejot uz savo virtuves komplektukus? Aciu aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2007 08 09, 12:56)
O nuo kokiu dzinsu ar tamsesniu rubu nenusidazo?

Ir dar kaip nusidazo schmoll.gif . Su naujais dzinsais niekas "neturi teises atsisesti" pas mus ant sofos. ax.gif
Tarp kitko tie nusidazimai daugiau nebenusivalo, nors ir super kokybes oda ir jos apdirbimas. blink.gif
Sviesia (pieno baltumo) sofa valau kas menesi. Esu pasidariusi misini is aliejaus, acto ir vandens (tik santykio neprisimenu). Odai reikia riebalu, nes praras savo elastingima.
Todel i svetaine pirkom sofas tamsias. Juk nesakysi sveciui, kad nusimautu kelnias pries atsisesdamas ant sofos. lotuliukas.gif
Atsakyti
mes turejom odinius(naturali oda buvo) nepatiko visai. plika oda sedes salta. nejauku nei prigulti. nors labai praktiska. pralaikem du metus ir pakeitem. jeigu kada turesiu sodiba tai dar gal vel pirkciau bet namo niekada. ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat suku galvą kas geriau: oda ar gobelenas, bet manau radom alternatyvą bigsmile.gif Mačiau visai neblogų baldų, kurių sėdimoji dalis gobelenas, o kraštai, šonai oda. Puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti