QUOTE(Giedrai @ 2008 07 11, 06:59)
Idomu, pirma karta apie tokius girdziu. O kur jus tokius pirkote, jei ne paslaptis?
pirkau JAV

. bet jei atvirai, nezinau, kur jie pagaminti
QUOTE(čelsė @ 2008 07 11, 08:04)
Vieni pažįstami turi tokius baldus, ir jau gana seniai (kokie 4 metai). Man tikrai patinka, bet jie gana brangūs. Dėl patogumo valyti (nes irgi turim mažylę) lyg nusprendėm pirkti odinius, nors man jie nelabai patinka, bet gal reikės pasižvalgyti ir jūsų siūlomo variato.
galvojau, kad kainos kazkur panasios, ypac kai dolerio kursas tiek krites, tai galvojau, kad musu kainos nuo LT nelabai skiriasi

. na, bet negaliu gincytis, nes nesidomejau labai
QUOTE(agente009 @ 2008 07 12, 13:30)
Na labai jau reklama kvepia, bet tiek to, nesigilinsiu...

tik norėjau pasakyti, kad tai jokia pas mus ne naujiena, ne bananų šalis vis dėlto ir Lietuva
Vajetau, nueik į baldų parduotuvę, pasiklausk bet kurio pardavėjo, ištrauks visą pundą su pvz. tos mikrofibros.
O šiaip mikrofibra tikrai gerai valosi, irgi turiu minkštus baldus, na nelaikys jie amžinai, tai jau ne, bet turi savų pliusų, lyginant su oda ar gobelenu.
Beje, dabartiniai nauji gobelenai valosi taip pat gerai, kaip ir mikrofibra, nereikia jų baidytis
atsiprasau,
agente, bet niekas LT bananu salim lyg ir nepavadino - nereikia pulti uz nieka

kadangi Lt negyvenu ir baldu cia nesu pirkusi (kol LT gyvenau, naudojau seimos nebenaudojamus baldus - ne pas viena studenta pinigai nesimeto

), nebezinau, kokia Lietuviska pasiula, todel ir pasiuliau pamastyti, kaip apie viena is variantu. niekas nieko cia nereklamuoja, tik pasidalinau savo patirtimi ir papasakojau, kad man sis produktas labai patinka
siaip kas del minsktu baldu gyvenimo ilgio, nemanau, kad ir geriausios kokybes isliks geri amzinai

pagaliau, juk ir interjera kas kazkiek metu keiciate, dazote skirtingom spalvom ir tt, tai juk seni baldai ne visada atitinka naujas idejas

. kai pirkau savo baldus, stengiausi rinktis neutralia spalva, kad nebuciau prirista prie vieno ar kito stiliaus ar spalvu gamos - zinojau, kad negalesiu pirkti naujo komplekto po poros metu...