mes pasirinkom tarpinį variantą: sėdimoji dalis iš gobeleno, ranktūriai ir šonai iš apačios. gražiai atrodo ir priežiūra patogi.
[quote=enrika82,2008 08 19, 13:34]
Norėčiau aš irgi odinių šviesiu baldu, bet pas mus yra šuniukas bokseris,kažin ar jis neapdraskytu jų 
Manau, kad šuniukai ir katytės nelabai suderinami su odiniais baldais...
Net vienkartinis nagučių suleidimas paliktų žymes. Gal kam pavyksta savo augintinį išauklėti, bet gyvūno prigimtis išlieka. O dėl nagų "nuėmimo" operacijų, tai čia jau kaip ir gyvūno teisių pažeidimas 

Manau, kad šuniukai ir katytės nelabai suderinami su odiniais baldais...

Aš irgi esu labai patenkinta odiniais baldais, na jie pas mus eko odos
Dukrytė nuolat visur pripeckioja, tai tik nuvalyt reikia ir viskas
Net nenoriu pagalvot kas liktų iš gobeleno po kokio pusmečio

aciu uz nuomones, kadangi turim maza terliuka namuose ir tos dulkes ant gobeleno man siauba kelia o ir oda man kazkaip steriliau atrodo, jei taip galima isireikst. as tokia, kur mane nervina net uzuolaidos, as pripazystu tik kokias nors lengvas, kad tik tos dulkes nesikauptu, todel is vis dar uzuolaidu neisirinkau
tai turbut imsim oda, maciau nauju gobelenu dabar rode man kad atrodo kaip oda, bet relai ten medziaga, nu bet as ziurejau ziurejau ir netikejau kad ten medziaga
tai irgi variantas, bet jie tamsus, o tamsiu as visainenoriu. mes tai pasirinkom is grafu baldu ta
http://www.grafu-bal.../234/1/39/popup
dar neuzsakem mastom dar bet kazkaip jau menuo mastom ir kiek beziurim niekas nesikeici:) tai panasu, kad jiir imsim, tik dar deliojames kaip deti ji
gal kas jau toki turit? kokia nuomone?

http://www.grafu-bal.../234/1/39/popup
dar neuzsakem mastom dar bet kazkaip jau menuo mastom ir kiek beziurim niekas nesikeici:) tai panasu, kad jiir imsim, tik dar deliojames kaip deti ji

gal kas jau toki turit? kokia nuomone?
QUOTE(pariso @ 2008 08 16, 14:15)
Labas. Nu kiek gi galima kartoti, KAD NE PARDAVEJAS NUSTATO GARANTINI TERMINA IR NE GAMINTOJAS!!!! O ISTATYMAI, KURIE NUMATO 2 METU GARANTIJA BALDAMS ,PIRKTIEMS LIETUVOJE!!! VAT!

Kiek zinau tai ne Lietuvoje o visoje Europoje, o kadangi mes Europieciai tai pas mus taip pat bet kuriems isigytiems baldams buti 2 ju metu garantija

Sveikutes,mes dabar remontuojamesbuta ir laukia t apati dileme,odinai ar ne odinai baldai.Yra mazas vaikas,tai mastome apie oda
Jau tuoj bus du mėnesiai, kaip naudojuosi šviesia natūralios odos Juodojo alksnio sofute. Pastebėsiu, kad visgi yra rūpesčių su ja. Taip paprastai nenusivalo net su specialiomis priemonėmis, kurias už 60 lt įsigijau Juodajame alksnyje. Pavyzdžiui mažutis brūkšniukas tušinuku visiškai neišsivalė. Jis tik pabluko, gerai, kad mažytis, tai veik nepastebimas. Laikau sofutę po apklotu. Dar man labai nedrąsu dėl čia minėto reiškinio, kad atsisėdus su dažančiais rūbais, pavyzdžiui, tamsesniais džinsais, gali ir oda nusidažyti. Tai MB jau įpratinau namie rengtis šviesiai, bet ką daryti su svečiais?