Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(lairam @ 2010 08 06, 13:49)
Mes bandėme suderinti odą su gobelenu - sofos odinės, o foteliukai medžiaginiai. Gavosi štai taip:

tai kad tiek baldai is skirtingu komplektu unsure.gif asmeniškai man negražu 4u.gif
Atsakyti
sveikos moterys,

kazkur supermamos forume buvau radus labai grazu melynos spalvos kampa transformeli su labai dideliu pufu, dabar niekur neberandu tos foto verysad.gif
gal kas zinot apie ka as cia kalbu ir galit nuoroda kokia imest kur vel man ta kampa rast?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif smile.gif
Gal kas matete tokio tipo foteli ir pufa? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Svetainėje turiu odinius baldus tai labai patogus ir gražus jie man smile.gif vėliau įdėsiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 06, 13:49)
Mes bandėme suderinti odą su gobelenu - sofos odinės, o foteliukai medžiaginiai. Gavosi štai taip:

ne, kažkaip visai nesižiūri schmoll.gif sorry, bet visai netinka pati fotelių forma ir stilius prie odinių baldų.
Atsakyti
Man irgi nea schmoll.gif
Manau, kad pasirinkus vieną stilių, jo reikėtų ir laikytis, kad nesigautų kratinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 06, 14:49)

Gal graziau butu ziurejesi foteliai jei butu parinkta kitokia gobaleno spalva nei odiniu, arba ivestas koks rastas g.gif
Labai man grazus staliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 08 20, 15:43)
Gal kas matete tokio tipo foteli ir pufa?  mirksiukas.gif

Nežinau, kuriam mieste ieškai, bet jei Kaune, tai pažiūrėk čia : K. Dulksnio g. 13, Narsiečiai, UAB "TEXERA", prie Garliavos
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2010 08 27, 10:57)
Nežinau, kuriam mieste ieškai, bet jei Kaune, tai pažiūrėk čia : K. Dulksnio g. 13, Narsiečiai, UAB "TEXERA", prie Garliavos

Man geriau Vilnius arba Utenos apskritis butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 08 05, 10:29)
Gal turit stebuklingą šluostę  g.gif Nes tušinuko žymes labai sunku panaikinti  ax.gif

Tusinuko zymes nuo dirbtines odos puikiai valo skiediklis NEFRASAS
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 08 20, 11:43)
Laba diena  4u.gif  smile.gif
Gal kas matete tokio tipo foteli ir pufa?  mirksiukas.gif
user posted image

Cia GINTARO BALDAI ... Mamos drauge neseniai nusipirko, tai nelabai kokie atsiliepimai. Gal isvaizda ir nieko, aisku priderinus grazu gobelena 4u.gif
O Gintaro baldu parduotuviu, kiekviename kaime ir mieste pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tai išvaizda tragiška schmoll.gif Nebent kokiame vasarnamyje tiktų g.gif
Atsakyti