Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(Temidė @ 2010 08 28, 17:10)
O man tai išvaizda tragiška schmoll.gif Nebent kokiame vasarnamyje tiktų g.gif

Tau tragiski, o kazkam juk grazus tongue.gif
sau as irgi i namus kitoki stiliu rinksciausi, bet tokiais laikais daug kas ziuri ne i stiliu, ne i kokybe , o tik i kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aš tik savo nuomonę pasakiau, kad man tragiški mirksiukas.gif Dėl skonio nesiginčijama, bet manau, kad ir tik į kainą žiūrint, galima skoningą daiktą nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
Na Gintaro balduose neteko matyti ax.gif
Siaip gal labiau i tokius panasus ne transformeriai ax.gif
http://www_transform...-vektus/POLINA/
Pas mano sese beveik tokie patys baldai yra, tik su zaliu audiniu, grazus baldai mirksiukas.gif
Pas mane sofa yra irg beveik tokia tik irgi audinys visai kitoks, todel ir ieskau fotelio ir pufo tokio dizaino ax.gif , bet ne audinio schmoll.gif
Sesuo jau 4metus turi, o as 3 tokia sofa ir jokiu nusiskundimu, kiekviena diena ji tarnauja kaip lova rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 29 rugpjūčio 2010 - 16:59
Perskaiciau tema visa ir neradau apie SBA nieko smile.gif

Gal kas su jasi suiduret..kaip ten minkstieji baldai pas juos? smile.gif

Pirkau pries metus pas juos foteliukus ant ratuku kompiuteriniam stalui..tai betransportuojant nezinau ar as ar jie bet neapziureta buvo tik namo kai parsiveziau radau pradreksta gobelena. Tai jie tvarkignai susisieke su gamintoju, kadangi foteliuku gobelenai nuvelkami tai man naujsu gobelenus atsiunte ir ramu smile.gif

Metus jau naudojuosi taij patenkinta esu..draugai kai ateina ant tu foteliuku priseda taij giria kad labai patogus smile.gif

Tai ta proga nusiziurejau pas juos sita minksta kmapa

Gal kas toki jau turit netycia ir komentaru turit? Ar siaip kokiu kampu esat is ju pirke?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2010 09 06, 19:13)
Perskaiciau tema visa ir neradau apie SBA nieko smile.gif

Gal kas su jasi suiduret..kaip ten minkstieji baldai pas juos? smile.gif

Pirkau pries metus pas juos foteliukus ant ratuku kompiuteriniam stalui..tai betransportuojant nezinau ar as ar jie bet neapziureta buvo tik namo kai parsiveziau radau pradreksta gobelena. Tai jie tvarkignai susisieke su gamintoju, kadangi foteliuku gobelenai nuvelkami tai man naujsu gobelenus atsiunte ir ramu smile.gif

Metus jau naudojuosi taij patenkinta esu..draugai kai ateina ant tu foteliuku priseda taij giria kad labai patogus smile.gif

Tai ta proga nusiziurejau pas juos sita minksta kmapa

Gal kas toki jau turit netycia ir komentaru turit? Ar siaip kokiu kampu esat is ju pirke?

Paveiksliuke gražiai atrodo. Ar realybėj matėt? Aš asmeniškai tokio nepirkčiau, nes kokybė siaubinga, lenkų gamybos. doh.gif
Atsakyti
Bet SBA gi negamina baldu , ten visokiu gamintoju pas juos, tai ir kokybe visokia turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 09 06, 19:54)
Bet SBA gi negamina baldu , ten visokiu gamintoju pas juos, tai ir kokybe visokia turbut  ax.gif

Tai taip taip..as gal ne taip klausima suformulavau smile.gif man siaip idomu buvo ka ten pardavineja minkstuose balduose ir kaip su patirtim pas zmones ka is ten nusipirko smile.gif

Mano tos kedes tai kiek supratau is Turkijos buvo hihihi.gif Bet kokybe nesiskundziu mirksiukas.gif

O kas del Lenkijos negali sakyti tiesiai sviesiai, kad lenkiska, nes esu maciusi atveji, kad SBA buvo atseit su akcija pardavinejama tokia pati lova kokia be akcijos IKEJoj pigiau kainavo smile.gif Tai paciai Ikejai kaip zinome patys lietuviai baldus gamina smile.gif Taip, kad pirkdamas lenkiska gali lietuviska nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 04 30, 13:15)
Pagaliau ir mes turime sofa  bigsmile.gif  Keiteme gobelena, syruokes, paralona, beveik viska (visa tai +darbas) gavosi 700Lt  bigsmile.gif Va, jusu teismui:
user posted image

Man tai grazu, galbut todel, kad musu panasaus stiliaus sofa ir dar foteliai yra pas mus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DKiaulakis @ 2010 08 29, 13:09)
Sveiki,
O čia yra kas nors kas gaminosi minkštus iš pvz skrajutės. Kaip kad pateikia norimą dizainą, išmatavimus apkalba daug maž minkštumą ir po to yra padaromas baldas?

Kiek žinau nėra daug tokių kompanijų kas nestandartą ryžtųsi daryti, tačiau ir kaina gali būti gera ir vaizdas atitinkamas.

Atsiliepkite, įdomu kokios buvo Jūsų patirtys. Ačiū.

Sveiki,

o jus atstovaujate imone kuri tuo uzsiima? Mane tai domintu, kur butu galima pamatyti igyvendintu projektu?
Atsakyti
4u.gif

Gal kas turi is "Juodojo Alksnio" pirke "Verona" komplekta? Gal yra kokiu tai atsiliepimu? Kaip ten kazi su odos patvarumu? Kazkada senai esu girdejus, kad apgaudineja jie su ta oda...Nu baugu net ir pirkt...o vat vyras nori to komplekto...nors tu ka...(zinoma del reklainerio doh.gif )
O del to pasididinamo stalo? Turit gal ji? Kaip naudojasi? Verta ji isigyt? g.gif
Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif

Verona ir stalas/transformeris
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 09 10, 12:59)
4u.gif

Gal kas turi is "Juodojo Alksnio" pirke "Verona" komplekta? Gal yra kokiu tai atsiliepimu? Kaip ten kazi su odos patvarumu? Kazkada senai esu girdejus, kad apgaudineja jie su ta oda...Nu baugu net ir pirkt...o vat vyras nori to komplekto...nors tu ka...(zinoma del reklainerio doh.gif )
O del to pasididinamo stalo? Turit gal ji? Kaip naudojasi? Verta ji isigyt?  g.gif
Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif

Verona ir stalas/transformeris

Pas seseri yra juodojo alksnio berods Mondial komplektas. Su odos prieziura atrodo kaip ir viskas puikiai, bet ant trivietes sofos sedimos dalies ten dedasi tris atskiros dalys, kurios sedint issivaiksto, man bent nelabai tas patiktu, nes toks netvarkingas vaizdas, vis reikia sustumti jas i vieta, sutvarkyti... Veronoje atrodo kad tos pagalves kitokios, didesnes, galbut ir stabilesnes. Dar beje ji pati sako kad odos daugiau nenoretu, nes visgi ziema nejauku, vis koki pleda atsitempia, bet cia jau kaip kam patinka ir kaip kas ka issirenka...
Atsakyti
Na va...siandien buvom "Juodajam Alksnyje" ir ka as galiu pasakyt..."Veronos" nebegamina verysad.gif pavelavom...bet nusiziurejom visai nieko komplektuka is naujos kolekcijos "Aria" ax.gif Gal kas jau turi tokia isigijas ir gali pakomentuot? ax.gif
Atsakyti