Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

Uzsisakiau as Dior skaistalus per akcija, jau atejo. Man patinka. Lengvai graziai dengiasi, laikosi visa diena beveik.. smile.gif Siaip sviesi ji, bet mano oda irgi ne is tamsiu mirksiukas.gif Ir kvapas patinka, toks lengvas.
Patenkinta as, gavosi apie 40 lt tiktai wub.gif
Dabar pasiziurejau nebera ju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 25 rugpjūčio 2008 - 21:49
sveikos:) kaip manote, kas labiau tiktu kasdieniam makiazui, jei esu tamsi blondine, akys zydros, o oda sviesiai persikine? blush2.gif na ar rusvi atspalviai ar rausvi, neapsisprendziu kuriuos rinktis...gal rusvi atrodytu subtiliau? smile.gif tikriausiai matiniai? galvoju apie bourjois ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 08 25, 22:48)
Uzsisakiau as Dior skaistalus per akcija, jau atejo. Man patinka. Lengvai graziai dengiasi, laikosi visa diena beveik.. smile.gif  Siaip sviesi ji, bet mano oda irgi ne is tamsiu mirksiukas.gif Ir kvapas patinka, toks lengvas.
Patenkinta as, gavosi apie 40 lt tiktai wub.gif
Dabar pasiziurejau nebera ju schmoll.gif

natural apricot spalvyte , ane? as ir juos turiu bet man per svieusu tai ir guli kosmetinej cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 26, 19:08)
natural apricot spalvyte , ane? as ir juos turiu bet man per svieusu tai ir guli kosmetinej cray.gif

Aha apricot..Man gerai smile.gif
Dek i isparduotuve g.gif
Atsakyti
Kažin ar strawberrynet.com įmanoma pagauti Dior Shimmer skaistaliukus?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 08 27, 11:30)

user posted image

aš susižvejojau ir šituos, ir tuos rudų atspalvių, bet reikia kasdien kas kažkiek laiko tikrinti, nes juos labai greit išperka doh.gif

Rose Diamond atsiranda dažniau, nei Amber Diamond mirksiukas.gif Taip kad pagauti galima, bet reikia labai sekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 08 27, 11:30)

user posted image

As isbandziau parduotuveje abejus Dior (rozinius ir auksinius), tai pasakyciau, kad efektas toks pat kaip ir sio Smashbox bronzato-spalvyte irgi link rausvumo/rudumo, labai blizga ir pasidengia vienodai (ta prasme tokiu vientisu sluoksniu, o ne atskirais blizguciais):
user posted image
Atsakyti
mamos, labai prašau pagalbos smile.gif

reikia man skaistalų ir neišsirenku spalvos. juodi plaukai sviesi smelio atspalvio oda, pudrinuosi šviesiausiais beige atspalviais ir dar žydras akis turiu . neįsivazduoju koks tas mano tipas. noriu štai šitų :

http://www.strawberr...ineId=1967#1967

patarkite kokia spalvą imti. išparduotuvėje kažkada pardavinėjo manrodos tokius ir sakė, kad abiems tipams tinka, tik nepamenu katra spalva.

dėkui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
O as neseniai nusipirkau ir isbandziau siuos skaistalus wub.gif
http://www.thebodysh...tId=prod4870050

Atsakyti
Merginos, kazkaip susidomejau Nars kosmetika. Gal kas bandet si nauja ju kurini? Labai patogu, skaistalai, ir bronzantas kartu.
user posted image
Atsakyti
http://www.sephora.c...dPaginate=true#

As naudoju sita vietoj skaistalu, kartais ir kaip seselius patepu, graziai blizga, nera labai ryskus ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Noriu pasiteiraut, kadangi čia matau yra daug patyrusių pirkėjų thumbup.gif šitam jūsų braškių puslapy nemokamas siuntimas į lt?
Atsakyti