Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(WoAiNi @ 2008 12 01, 17:59)
Labas vakaras. Noriu pasiteiraut, kadangi čia matau yra daug patyrusių pirkėjų  thumbup.gif  šitam jūsų braškių puslapy nemokamas siuntimas į lt?

taip, placiau va cia My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 01, 18:15)
taip, placiau va cia My Webpage

Ačiū labai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
drauge buvo karta atidavus ma meybiline firmos piestukinius issukamus skaistalus tai man jie geriau paiko nei presuotieji, bet pardavme tokiu nemaciau, cia matyt bus is senesnes kolekcijos
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 06, 22:49)
o man labai patinka dabar pigus Oriflame tokie skysti skaistalai kaip nagu lako indelyje. O jau kvapas wub.gif  gaivus roziu, nors man tas kvapas siaip nepatinka. Atrodo labai gaiviai ir naturaliai wub.gif

Bet jų tepti ant makiažo pagrindo man atrodo neįmanoma, nes man nusivalo makiažas, kadangi skaistalai vandens pagrindu. Taip ir guli kažkur nenaudojami... manau su presuotais paprasčiau būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 03 gruodžio 2008 - 18:03
isimylejau vienus MAC skaistalus Coygirl biggrin.gif
jie yra Sheer formules, labai lengvai pasidengia, ju neimanoma padauginti, naturaliai atrodo, spalva ant veido svelni prigesinta roze, nors pakuotej atrodo lengvai violetine hihihi.gif labai tinkama spalva rudens-ziemos periodui, sviesioms salto tono odelems wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 gruodžio 2008 - 10:45
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 04, 10:33)
isimylejau vienus MAC skaistalus Coygirl  biggrin.gif
jie yra Sheer formules, labai lengvai pasidengia, ju neimanoma padauginti, naturaliai atrodo, spalva ant veido svelni prigesinta roze, nors pakuotej atrodo lengvai violetine hihihi.gif  labai tinkama spalva rudens-ziemos periodui, sviesioms salto tono odelems  wub.gif

user posted image

O tu kartais nesi rudens tipo - t.y šilto? Kažkur lyg skaičiau, ar supainiojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 04, 12:24)
O tu kartais nesi rudens tipo  - t.y šilto? Kažkur lyg skaičiau, ar supainiojau  g.gif

nea, esu salto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 04, 11:34)
nea, esu salto  smile.gif

Aa, tada vasarėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 04, 12:44)
Aa, tada vasarėlė  smile.gif

aga rolleyes.gif bet skaistalai tai fainuoliski wub.gif
kada busi LT?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 04, 11:48)
aga  rolleyes.gif bet skaistalai tai fainuoliski  wub.gif
kada busi LT?

Kad MAC skaistalai geri tai neabejoju,bandžiau vienus išviliot iš garbanotos panelės bet nepavyko verysad.gif Bet man ir chaneliukai patinka wub.gif

12.20 nekantrauji aliejuku atsikratyti ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 04 gruodžio 2008 - 11:53
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 04, 12:52)
Kad MAC skaistalai geri tai neabejoju,bandžiau vienus išviliot iš garbanotos panelės bet nepavyko  verysad.gif  Bet man ir  chaneliukai patinka  wub.gif

12.20 nekantrauji aliejuku atsikratyti ? biggrin.gif

nea, manau, gal reik visoms susitikt bigsmile.gif kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 04, 11:54)
nea, manau, gal reik visoms susitikt  bigsmile.gif kaip manai?

Reikės reikės, susitikt ir išbandyt visų visus naujus pirkinius. user posted image Tikiuosi saviškių dar nebūsi išpardavus (meteorai man labai smalsu )user posted image

Atsakyti