Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

Kam aktualu tai braškėse šiuo metu yra DiorSkin Poudre Shimmer Amber Diamond . wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 05 gruodžio 2008 - 13:26
QUOTE(Preila @ 2008 12 05, 14:25)
Kam aktualu tai braškėse šiuo metu yra DiorSkin Poudre Shimmer Amber Diamond . wub.gif

user posted image

ir kaip bebutu keista ten jau apie pora dienu issilaike nes rose diamond vos keleta valandu teisbuna ir isperka smile.gif
Atsakyti
Galvoju isigyti kokius skaistalus, bet neismanau kokia spalva imti. Ir ar graziai atrodo, jei juos tepi ant odos, ir pries tai nesipudruoji. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 31 gruodžio 2008 - 17:52
QUOTE(nep @ 2008 12 31, 18:49)
Galvoju isigyti kokius skaistalus, bet neismanau kokia spalva imti. Ir ar graziai atrodo, jei juos tepi ant odos, ir pries tai nesipudruoji. g.gif

Nars 'orgasm' tokie is universalesniu visiems tipams labiau tinkanciu spalvyciu yra. O siaip reikia atkreipt demesi i odytes tipa, kokio tamsumo skaistalus norit ir prie kokio makiazo derinsit, kad nesipjautu su seseliu ir lupdazio spalva. O tept galima ir nesipudruojant veiduko - aisku pudryte viska idealiau padaro, bet jei odyte nepriekaistinga, tai nebutina ta pudra. wink.gif

Jei del firmos, tai Nars, Dior, Chanel skaistaliukai faini. smile.gif
Atsakyti
Kaip zinoti,kokie skaistalai tinka - su rausvais atsp. ar persikiniais? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 03 sausio 2009 - 15:11
QUOTE(Maserati @ 2009 01 03, 16:10)
Kaip zinoti,kokie skaistalai tinka - su rausvais atsp. ar persikiniais? blush2.gif

Manau vienintelis kelias- bandyti dažytis ir žiūrėti kaip atrodo. Aš tik taip atsirinkau. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiuo metu mano favoritas aplenkes net ilgai mylimiausius Chanel irreelle blush
user posted image wub.gif
Atsakyti
Ramintele24, ar jie nera per ruzavi?
man dabar dienai patys paciausi CDior amber shimeris ir Chanel - padaro baby face wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 01 04, 11:45)
Ramintele24, ar jie nera per ruzavi?
man dabar dienai patys paciausi CDior amber shimeris ir Chanel - padaro baby face wub.gif

nera jie sakyciau suteikia toki pat efekta kaip Dior shimeris rose diamonds
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 04, 16:58)

o kaip gerai, reiskia man ju nereikia karsta.gif vacation4.gif: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 04, 16:58)

bet kai ziurejau tai nepasirode man kad jie taip smarkiai blizgetu kaip dior.ar visgi blizga taip pat smarkiai?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 01 05, 09:26)
bet kai ziurejau tai nepasirode man kad jie taip smarkiai blizgetu kaip dior.ar visgi blizga taip pat smarkiai?

man su dioru veidas tikrai neblizga schmoll.gif o svyti tongue.gif
Atsakyti